Ceva dreptate, în sfârșit

Povesteam acum ceva timp despre cazul colegului de la Satu Mare care s-a trezit în Comisia de disciplină pentru că n-a vut bani să meargă la nu-ș ce convocare. După luni de zile ANP a făcut verificări și a produs și un răspuns. Negru pe alb, dacă nu sunt bani pentru avans participarea nu e obligatorie. De bun simț altfel.

1. Raspuns ANP – sesizare abuziva a comisiei de disciplina (Penitenciar Satu Mare)

7 Comments

    • Ieri a fost. Imputerniciri, concursuri, proiecte de ordin (medical si co suplimentar conditii de munca), solicitarea DSDRP de a se renunta la criteriul inaltimii pentru cei care sunt deja fpss.

      • Oricum era o discriminare intre operativ si administrativ cu “lungimea”,iar legea nu prevede incetarea raporturilor de serviciu pe motiv de “inaltime”.Pina la urma nea Movi e salvat sau nu?

  1. auzi bubu,lasa mai moale cu laudele la adresa sectorului economico-administrativ de la Satu_mare,inainte de a-l lauda intreaba colegii de acolo ce fel de persoana este d-na contabila-sefa si cum imparte si desparte sumele,daca o sa afli nu o sa mai aduci laude chiar asa

  2. La Satu Mare nu exista decat note de fundamentare juste si temeinice. Sectorul economico-administrativ e cel mai performant si doamna Serban ar trebui sa ia lectii de la Satu Mare inainte de a se prezenta la concursul de director directie DEA.

Comments are closed.