MJ: Coordonator nou al ANP

În conformitate cu Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 3274/C/28.09.2012 privind coordonarea direcţiilor, compartimentelor şi unităţilor subordonate Ministerului Justiţiei de către ministrul justiţiei, secretarii de stat, secretarul general şi secretarul general adjunct, începând cu data de 28.09.2012, doamna ŞINC Alexandra Mihaela, secretat general al Ministerului Justiţiei, coordonează Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Corespondenţa destinată Ministerului Justiţiei va fi adresată doamnei ŞINC Alexandra Mihaela, secretar general.

17 Comments

  1. buna seara domnule Dumitrascu, am si eu o intrebare: care este termenul limita de sesizare a comisiei de disciplina de la data savirsiri unei abateri disciplinare?

  2. Ma bucur ca poate asa dl. Barbu nu va mai putea sa-si duca la indeplinire planul de populare a sistemului cu magistrati.

  3. Coordonator nou sau nu mergem inainte.Intrebarea este: intr-un alt articol scriati ceva de niste probleme cu banii .Vom avea probleme in a ne lua salariul?

  4. Avem pretentii la doamna procuror sa cunoasca lucruri din sistem si sa ofere solutii pe linie de Siguranta detineri,Logistica, Organizarea muncii,Evidenta,etc., cand nici ANP nu are solutii atat timp cat Biroul Organizarea muncii la nivel central se afla in subordinea DSDRP impreuna cu Evidenta detinuti conform organigramei ANP, iar la nivel de unitatii in subordinea DEA cu care are foarte putine lucruri in comun. Nimeni nu mai intelege nimic dar sfaturi stim sa dam toti.

  5. Nu trebuie sa ne mire nimic ptr ca politicul e in toate.La un moment dat politicul se confunda cu piliticul,adica cu ..pilele.Acuma ,trebuie sa recunoastem ca in sistemmul penitenciar prieteniile,cunostintele si “interesele”au malignizat totul.

  6. Nu se poate ca in aceasta functie sa fie promovata o persoana care are idee de ce se intampla in sistem? Nu neg ca doamna procuror nu ar fi o profesionista sau un bun manager dar totusi nu trebuie sa ai idee ce manageriezi, iar doamna din cate vad nu prea stie despre penitenciare. Sau macar daca nu se poate ca functia asta sa revina cuiva din sistemul penitenciar, coordonatorul ANP-ului nu are dreptul la consilierii ? Consilieri pe care sa ii aleaga, doamna in cauza, din randul celor cu ceva rezultate in domeniu. Chiar as fi curios ce solutii ar avea doamna la probleme concrete de siguranta detinerii, evidenta, logistica sau organizare a muncii. Sau daca pricepe ceva din solutiile propuse de altii astfel incat sa isi poata da seama daca e OK sau nu. Si am o intrebare personala off topic : locuri la Academia de Politie–arma penitenciare la FR pe cand credeti ca o sa avem si noi ? Locuri gandite in genul celor de la politie.

    • La prima intrebare ma tem ca decizia politica are un fel aparte de a judeca aptitudini si competența. Sper să-și aleagă consilieri buni. La cea de-a doua întrebare, vă răspund că noi am cerut ANP să facă demersuri. N-au făcut sub pretext că Academia se va reorganize. Era vorba sa devina o directie.

    • Ce sa priceapa doamna procuror de Organizarea muncii daca nici ANP nu pricepe nimic, un birou care la nivel central se afla in subordinea Dir.S.D.R.P. impreuna cu evidenta detinuti, iar la nivel local in subordinea directorului DEA cu care nu prea are tangenta.Un lucru pe care noi nu il intelegem asteptam sa il inteleaga altii, slabe sanse.

Comments are closed.