Opțiune nouă

Undeva în bara din dreapta jos aveți o opțiune nouă. Vă puteți înscrie adresa de mail și puteți primi o notificare atunci când apare un articol nou pe site. O procedură automată susținută de serverele WordPress, care sper să ajute pe cei interesați. Dacă mai sunt și alte opțiuni, widget-uri sau plugin-uri pe care le considerați utile, aștept sugestii.

9 Comments

  1. Pt cico
    Nu compar nimic cu nimic, chiar vorbesc din experienta acestui sistem in care imi trece viata de vreo 18 ani.Tocmai de aia vorbesc, Asa stau lucrurile, daca tu ai alte surse care sa te tina la curent cu ceea ce te intereseaza e treaba ta, eu am vorbit din punctul meu de vedere.Sau sa inteleg ca nu suporti ca altii sa fie laudati???????????Si nu are nici o legatura “feisbucul” ca sa citez un clasic in viata………..Si dupa punct in mod normal se incepe cu litera mare.clasa I.Asta e inca un motiv de lauda pentru domnul Dumitrascu………cultura, care trebuie sa existe chiar si la puscarie……..

    • Ba da, cele care depășesc limita firescului vor fi cenzurate in continuare. Iar, dumneavoastra din pacate ați avut câteva. Nu putem accepta orice. Aveți totuși opțiunea de a evita acest site dacă considerați că măsura este exagerată.

  2. Domnule Dumitrascu, sper ca intelegeti frustrarea pe care am resimtit-o cu totii atunci cand am realizat ca nu mai avem o legatura directa cu ceea ce ne intereseaza pe toti: sistemul asta in care ne trece viata. In opinia mea sunteti mai bun decat facebook-ul, ne place, ne intereseaza si ne provoaca tot ceea ce scrieti. Asa ca nu care cumva sa va treaca prin cap sa ne lasati de izbeliste!La cata transparenta si comunicare exista la nivelul ANP am fi exact ca pe vremea cand eram militari si nu aveam dreptul sa comentam ci doar sa executam.

    Sunteti un om cu multa deschidere si multa transparenta, reusiti sa faceti ca sistemul nostru drag sa fie cunoscut de catre comunitate, ba chiar prin dumneavoastra avem si noi un punct de vedere, nu de putine ori altul decat cel care se vroia bagat pe gat de presa. Si asta , cred eu, chiar conteaza! Nu cred ca e normal sa cerem perfectiunea (asta pt carcotasii postaci care mai au ei ceva idei mai bune decat dvs. dar care faptic sunt absolut nuli), sunteti un om asa cum suntem cu totii, cu bune si cu mai putin bune.

    In fond, pe noi cei care ne simtim reprezentati de dvs ar trebui sa ne intereseze doar lucrurile bune care se intampla datorita conscventei si initiativei dvs, in fon ati reusit sa fiti primul sindicat din sistem care a avut-o pe doamna ministru la conferinta. Din punctul meu de vedere, inseamna ceva acest lucru. Asa ca tineti-o tot asa, si lasati-ii pe cei care cred ca faceti avere din sindicat sa latre in continuare, atat vreme cat nu sunt in stare sa aiba initiative prin care sa ne arate tuturor de ce suntin stare faptic pentru noi, cei din popor.

Comments are closed.