Accesul în unități tradus pentru directori înguști la minte

La Penitenciarul Galați, cel mintos în lipsă, Alexandru Cristian (în imagine) – director și fost jurist s-a gândit măre să fie mai milițian decât milițienii și să nu permită accesul pentru activități sindicale în penitenciar. Ziceai că e la mamă-sa acasă și alta nu, nu vroia și pace micuțul în neuroni și portocaliu director. Mai jos ANP îi dă în scris și-l roagă să încerce să nu fie așa cum e.

S-a prins berbecește dom’ derector a investiga motivul vizitei și înspre vizitat și înspre vizitator, și s-a dus personal la poartă să se pună de-a curmezișul domnul Alexandru Cristian, de sub ce pietre o fi ieșind și dânsul. Sigur, se va alege cu plângeri penale și disciplinare și, cel mai probabil va avea soarta directorilor proști. Dacă ANP nu face nimic cu dânșii și-i tolerează, ne ocupăm noi și-i învățăm și meserie și respect.

Așadar domnu’ Alexandru Cristian, considerați-vă notificat oficial și pregătiți-vă bagajele. La câtă minte aveți nu păreți a fi în stare să prindeți prea multe alte luni în poziția de director al penitenciarului. Păreți prostuț de inadecvat funcției în care v-ați trezit și dumneavoastră și indivizii ăia care amenință că dau capete în gură pe la dumneavostră prin ogradă. Niște golani.

1. Adresă ANP – acces activități sindicale

54 Comments

 1. Sunteti niste frustrati fratilor care nu aveti tupeu sa va duceti sa spuneti in fata ce aveti de spus, de asta am ajuns o puscarie de 2 lei, din cauza voastra nu a lor, pt voi nimeni nu este bun la conducere, dc nu candidati voi la functiile de conducere daca va credeti asa de destepti. Va place sa comentati de ceilalti dar voi cand s-a terminat progranmul ati rupt poarta, daca vine controlul va doare undeva si tot asa ramaneti in anonimat ca asa va place, daca sunteti mai competenti decat conducatorii care ii avem, dc nu candidati pt posturi sa deminstrati ce stiti si sa schimbati ceva.

 2. @preocupat: esti – parerea mea- unul dintre aia care pe fata il perii si aici il injuri.Twin face.Esti periculos omule.Si mai cred ac esti inscris la concursul de directori paza.

 3. Azi jubila directorasul. A fost anulata comisia de disciplina. Sper sa nu fie iertat sau trecut cu vederea de comisie, iar mica victorie sa ii dezvolte orgoliul si comportamentul de autocratic.

 4. Aceleasi criterii pe care le au in vedere si acum.Daca vine minerul dasdrp atunci sa va tineti.Nu ca ar fi rau mai bun, el doar e mic si dornic de afirmare si deja a uitat sa raspunda la salut.Si a terminat academia acum 2 sau 3 ani.Pacat ca o ia pe langa la niste sfaturi mai putin bune si i se urca repede puterea la cap.

 5. o intrebare de bun simt…. dupa ce criterii au judecat comisiile de examinare acum 7-8 luni in urma?
  cine se face vinovat de aparitia acestui meltean in functia de director?

 6. Sa fim mai temperati. Azi Alexandru Cristian comenta ca aveti mult tupeu; ca sunteti prea tolerat de sistemul penitenciar si daca mai continuati mult, deschide actiune in instanta ca ii denigrati imaginea. Aveti dreptate, dar pentru binele tuturor, nu va puneti cu prostul. Avem nevoie de dv. in continuare.

  • O să mă pun cu prostul la care faceți referire. M-am pus cu tot felul de proști, nu-i singurul. Recent alți proști de pe la Târgu Jiu, deja istorie, au pierdut în instanță aventuri similare.

   O să se ducă și acest prost după ceilalți. Altfel individul care mă suna și-mi cerea să-i pun pile n-are cădere să mă judece. E doar un om mic, ajuns într-o postură care-l depășește. Iar, jenanții ar fi bine să nu piardă ocazii de a tăcea.

   PS. Din păcate acest individ, și cineva-mi amintea că l-am apărat pe vremuri, a venit în sistem atunci când subsemnatul a decis angajarea unor juristi (majoritatea s-au dovedit utili și normali).

   Alt golan rămas în sistem datorită subsemnatului este, deja dispărutul, Ionele. “Capîngureanul” a fost păstrat în serviciu prin decizia subsemnatului la desființarea SIPA. A ales să-mi mulțumească purtându-se ca un nesimțit, deși nu-i ceream decât să-și facă datoria.

   În plus, ne-am mișcat mai bine. Individul are deja plângere la CD MJ și la Parchet pentru abuz în serviciu și încălcarea drepturilor sindicale. Și, încă nu există vreun caz de director abuziv, mai ales că cel la care faceți referire ar fi prost, care să fi supraviețuit unui conflict cu FSANP.

 7. D-le Dumitrascu, anul trecut ati reprosat ca ma leg de Alexandru. Uite ca am avut dreptate. A fost, este si va fi o persoana mizerabila. D-ne fereste sa ai asa sef dictator.

 8. In DZU de azi relata ca pe 19 directorasul pleaca la m.j. pentru comisia de disciplina. D-ne ajuta sa pice.

 9. Sfarsitul acestui ingust director trebuie sa fie o lectie pentru ANP. Ne-am saturat de incompetenti ingamfati,superficiali, rai si razbunatori.

 10. Acest director mizerabil a inteprins demersuri ca Tudor Camelia sa fie demisa, pentru a numi dir.adj. pe tovarasa de Sinaia, (editat admin) Durac (sanctionata de 3 ori in 2012). Acelasi (editat admin) la imputernicit pe Perjeru DSDRP, care de atata incompetenta si lui i se pare ridicol sa candideze, motiv pentru care nu si-a depus dosarul. Acelasi (editat admin) a numito din prima zi pe (editat admin) Penelopa dir. reintegrare, desi nu a vrut sa candideze la o simpla functie de sef birou (lenesa, guraliva, incompetenta si increzuta, dar pedelista si prietena de familie cu dir.). A

  celasi (editat admin) incearca, si se tot lauda ca va reusi, sa o demita pe Racu. Acelasi mizerabil il promoveaza sef pe Severin (logisticul aerian care trebuie sa ii desenezi ca sa inteleaga ceva). Acelasi mizerabil il sustine de Dumitru Marian pentru postul de dir.sdrp (sunt atatea de zis de acest personaj mizerabil, care e barfit si evitat atat de cadre, cat si de detinutii, care l-au luat ostatec intr-o camera de rms.). Asta este echipa manageriala a diectorasului depasit de toti si toate.

 11. Asteptam auditul POSDRU. Totul se plateste odata. Problema este ca mizeria acestui director va pata intreaga unitate.

 12. ANP-ul trebuie sa simta mizeriile spuse de cei 4 (dir. si cei 3 dir.adj). Denigreaza subalternii, isi asuma meritele subalternilor si le pateaza imaginea pentru a se debarasa de contracandidati.

 13. Ce interese are ANP-ul de promoveaza incompetenta unui director si pe pupincuristii dir.adj. ? De ce ANP tolereaza asemenea comportamente mizere?

  • De ce sa nu ma apar? Daca nici eu nu ma apar cine? HElohe?Hai sa fim seriosi.Tin la pielea mea.Tu nu? Sau astepti sa te apere altcineva?

 14. Ingust la minte, rau, superficial, incompetent in siguranta detinerii si razbunator. Defecte care trebuiau stiute de ANP la concurs. Cand il vad …. sesisezmizeria uman.

 15. Acestui mic dictator ai recomand sa-si faca penitenciarul dumnealui privat in care sa fie comandant si presedinte de sindicat in acelasi timp.
  E rusinos pentru un manager public european sa ai astfel de comportamente.
  Afilierea sindicala e un drept legal al angajatului si va avea mari probleme in viitor daca isi pastreaza acest mod abuziv de comportare care e in afara legii si dumnealui ar trebui sa-l stie mai bine din pozotia de jurist.

 16. Jos dictatorul si cei 3 dir.adj. ai lui. Jos prostia si incompetenta. Daca nu pica cei 4 vom suferi in final exact cum am suferit dupa plecarea lui Burlibasa.

 17. astazi s-a lasat cu oase rupte. ai dreptate cand spui ca interlopii sunt scosi la munca. va dori a.n.p. sa afle adevarul ori este adevarat ca are sustinere politica in continuare? trei cuvinte il pot caracteriza pe acest individ portocaliu: incompetenta, abuz si mizerie. pacat de oamenii ce muncesc si sunt verticali, ceilalti stateau cu totii astazi la o masa si salvarea cara detinutii schiloditi de interlopi la spital. felicitari d-le dobrica pt prietenia ce o purtati juristului, are pile si sustinere de la a.n.p. in sus pe toate liniile, normal sa-si permita sa faca asa.

 18. Isi bate joc de f multi si se comporta oribil cu o parte din angajati. O jigneste mereu pe Racu, de familia Tudor isi bate joc, ameninta zilnic cu diverse comisii de disciplina. Speram sa fie demis. Isi merita soarta.

  • Doamna Racu isi merita soarta si multi se intreaba cum a stat si mai ales cum sta in functia aia.Nu e chiar un munte de competenta profesionala.

   • Chiar dacă așa ar fi cum spuneți dumneavoatră nimic nu justifică un abuz, nici din partea capîngurenilor și nici din partea altcuiva. Altfel, din câte știu are vreo câteva zeci de controale fără probleme și o relație excelentă cu instanțele.

    Deci sunteți cam pe lângă cu aprecierea, și zic eu incorect. Și, mă întreb cam cât de corect poate cineva să fie ca să pretindă că pentru că are o opinie proastă despre altcineva acel altcineva merită abuzat?

    Poate mai gândiți înainte să păreriți. Ce ziceți? Cu tot respectul pentru celelate comentarii absolut corecte.

    • Nu am afirmat ca ar trebui abuzata.Si daca stau sa ma gandesc bine cand era agreata de conducere doamna in cauza ameninta si ea in stanga si in dreapta ca “te bag in comisie” .Roata se invarte.Dar daca vreti o grupa sindicala la Galati mai bine va orientati spre altcineva care are mai multa credibilitate.

     • Ați spus doar că-și merită doartă pentru că dumneavoastră o bănuiți de incompetență. Ori acum, schimbați registrul. Se pare că nu incompetența e problema ci presupuse avertismente trecute, care pot fi sau nu justificate și care nu presupun sau nu susținerea vreunei conduceri.

      Nu vrem grupă sindicală la Galați. Sunteți în eroare. Dacă colegii de la Galați vor în FSANP sunt bine veniți, dar FSANP nu vrea grupă sindicală nicăieri. Sindicalismul presupune implicare, motiv pentru care nu ajutăm pe nimen… cu forța. 🙂

      În concluzie, cu tot respectul pe care vi-l port pentru o lungă serie de comentarii corecte, oneste și bine articulate, m-am simțit nevoit să reacționez în fața unui fault logic.

      Nu e nicio legătură între percepția incompetenței și realitatea abuzării în cazul de față. Imaginați-vă că însuși ANP admite abuzul și se implică în soluționarea problemei, intervenind în a-l lămuri pe berbecul director.

     • Nu e o schimbare de registru.E un fapt care a fost real la timpul sau.Este exact pe acelasi calapod ca actualul director. Eventual răspunde pentru ce face.

     • Probabil, nu știu. Dar nu despre asta discutăm, iar registrul l-ați schimbat. Ați afirmat textual că-și merită soarta pentru c-ar fi incompetentă. Nimeni nu merită să fie abuzat indiferent de motiv.

     • Soarta si-o merita pentru ca a marsat si a avut prea multa incredere intr-un om cam josnic in detrimentul celorlalti.
      Si cred ca totusi abuzat e mult spus.A abuza pe cineva presupune mai mult decat sa ii spui ca ii dai un cap in gura.

     • In goana de a blama directorul de la Galati nu a pus nimeni problema faptului ca oamenii care lucreaza in pc1 nu sunt informati sau nu li se prelucreaza reglementarile ulterior aparute privind accesul in unitati a reprezentantilor sindicali.Sau care vor aparea ca urmare a adresei publicate aici pe site.

     • Sunteți în eroare. Nu e vreo goană în a-l blama pe director. E destul de limitat încât să-și atragă singur blamul prin ceea ce face sau glăsuiește.

      Doar comentăm faptele individului după cum observați. În altă ordine de idei pretinsa neștiință e o minciună gogonată. La precedentul acces în unitate s-a făcut informarea, iar responsabilii de acces ar trebui să fi știut așa cum știu și în alte unități.

      Aici, și vă faceți că nu înțelegeți, a fost ambiția unui director limitat pe care cititor fiind al acestui site știți că altfel nu l-am fi deranjat dacă ar fi avut minte-n cap.

      N-a demonstrat decât că e de rea credință și s-a făcut de râs. I-am explicat și eu și conducerea ANP cum e cu accesul. S-a crezut la mamă-sa acasă și a uitat că lucrează totuși într-o instituție publică. Sunteți deci pe lângă, dar admirabil demersul de a-l apăra pe abuzator.

      N-are ce sâ apară este deja în legislație și în Acordul Colectiv. Zevzecul trebuia doar să le respecte și atât mai ales că nu e la prima abatere de acest gen.

 19. Toata lumea este satula de un asemenea director incompetent, dar la multi le este frica de rautatea lui. Ameninta pe multi si isi bate joc cu atata seninatate ca iti da impresia ca are spatele asigurat si nu ii frica de nimeni.

 20. Perfecta sintagma de “ingust”. Un comunist care isi bate joc de o parte din angajati. In 6 luni a facut atatea nereguli. Cum de ramane pe functie ? Cine sustine pe un asemenea incompetent ?

 21. cercetati cum se va rezolva incidentul care s-a intamplat astazi in zona atelierelor din interiorul locului de detinere,unde s-a lasat cu varsare de sange intre ppl-i !Si mai ales cum se scot la munca interlopi cu stagii executate la regim GSR !

  • unde a fost prevenirea criminalitatii ?!! nu era datoria lor sa previna ? ei nu previn nk , pe ei ii intereseaza cum sa manipuleze personalul , sa le promita ppl ca daca nu le convine ceva gasesc la ei sprijin sa faca rau cadrelor . sa intervina pe langa directori pt a sanctiona si muta cadrele care nu sunt pe placul lor pe unde doresc , asta pt a sti militianul de rand ce putere nelimitata are el cel de la prev. criminalitatii . Cand apar astfel de incidente pe ei nu-i intreaba nimeni ce si cum si nu sunt sanctionati. Pt ce dreacu sunt platiti imoralii astia ?!! am ajuns la concluzia ca sunt tinuti pt a strica bunul mers in penitenciare , sunt tinuti , pt a intretine barfe , zvonuri , pt a sufla intrigi in urechile militienilor , detinutilor , conducerii s.a.s.m.d. altfel nu-mi explic cum de nu se fac utili in astfel de situatii.

 22. Pana cand sa mai suportam pe acest director superficial si pe pupincuristii lui? Cand va interveni ANP-ul ?

 23. Dle Dumitrascu,un domn sustine vehement ca este bine informat si ca FSANP are 2300 de membrii,este adevarat?

  • E o prostie, iar domnul in cauza e un crunt neinformat deși sigur pe dânsul. FSANP are 2700 (+/- 10) membri conform ultimei situatii facută de către ANP.

   Să mai fi ieșit la pensie 400 în ultima lună nu cred. Salutări domnului vehement. Sper că nu e doar o metaforă pentru prostie și că veți avea de bună seamă și ceva probe de la individ.

   PS. Dar care e legătura cu subiectul an afară de încercarea neinspirată și inutilă de a-l schimba?

 24. Si mai este si jurist de profesie domnul director de la Galati ! Stai si te crucesti cand auzi ce mentalitate de comunist are.
  Imi amintesc ca la fel proceda si fostul nostru director Bota care avea metode la fel de securisto-comuniste. Din fericire determinarea noastra si membrii de sindicat care ne erau alaturi, impreuna cu ajutorul primit de la F.S.A.N.P. l-a facut sa-si grabeasca pensionarea si sa plece intr-un mod destul de neplacut dupa o viata intreaga de munca.
  Din partea Vulturilor sigur vom fi prezenti la Galati daca situatia impune, sa aparam drepturile sindicale incalcate grav de catre un director ” care nu e prost dar e cam ingust ” asa cum il caracteriza astazi cineva care-l cunoaste.
  Poate ca “‘micul dictator”- patron de puscarie nu a auzit de fostul director Gheza de la Targu Mures si de reactia F.S.A.N.P. din acea vreme. Mai jos cateva lincuri pentru reimprospatarea memoriei celor ca uita si nu invata mai nimic din greselile celor dinaintea lor.

  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-07-28/angajatii-penitenciarelor-au-protestat-la-targu-mures.html
  http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Angajatii-penitenciarelor-protestat-Targu-Mures_0_49795856.html#

  Cu stima, N.G. by.Vulturul-Barcea Mare

 25. Problema mai grava nu este acest director ingust in viziune, superficial si rau ci faptul ca a promovat persoane superficiale pe cele 3 functii de dir.adj. Incearca sa isi asigure prietenia altor superficiali, dar mai ales sprijinul la nevoie.

  • Normal, prostii nu vor sa fie depasiti. E o problema a sistemului asta. Oamenii competenti sunt pusi pe linie moarta, iar in schimb sunt promovate tot felul de persoane care dupa ce ca nu sunt in stare sa conduca, mai au si probleme de moralitate.

 26. Vrem sindicat fsanp la Galati. Ne-am saturat de (editat admin) care se complace cu acest director superficial. Cel mai slab director care a condus p.gl.

Comments are closed.