ANP: concurs pentru funcții de conducere

Anunţ privind scoaterea la concurs de avansare din sursă internă a 72 posturi de conducere vacante şef serviciu/şef birou, din domeniile siguranţa deţinerii, regim penitenciar, evidenţă persoane private de libertate, economico-administrativ şi reintegrare socială

 • Anexa 1 la anunţ (posturile scoase la concurs);
 • Anexa 2 la anunţ (condiţiile specifice, tematicile şi bibliografiile);
 • Anexa 3 la anunţ (centrele de concurs);

32 Comments

 1. Pe cand se preconizeaza demararea la a treia etapa a scoaterii la concurs a functiilor vacante, respectiv cele de sef tura si sef sectie ?

  poate se raspunde….

 2. D-le Dumitrascu , am rugamintea de a-mi spune daca salariile compensatorii primite cu ocazia iesirii la pensie se restituie in cazul in care se intentioneaza o revenire in randul celor activi si care este baza legala . cu multumiri

 3. Pe portalul ANP, sectiunea EAP/Documente partajate sau materiale utile gasiti deciziile ANP, OMJ si cea mai mare parte din bibliografia pentru educatie/asistenta psihosocila le puteti descarca si printa, restul le puteti cauta pe google-sunt publice

 4. Buna ziua!
  Cum pot intra si eu in posesia unor materiale bibliografice pentru ocuparea postului de sef serviciu educatie? Nu ar fi fost normal daca in momentul inscrierii ti s-ar inmana si toate aceste materiale xeroxate ( eventual contra cost) ? Sunt atatea piedici in obtinerea lor incat te prezinti la examen partial pe dinafara tematicii cerute.

  • Buna ziua ! Cum as putea intra si eu in posesia materialelor bibliografice ( cele care nu sunt la indemana) pentru ocuparea functiei de sef serviciu educatie? Nu ar fi fost normal ca acestea sa iti fie inmanate (pentru a fi xeroxate) din momentul inscrierii? Stiti cat de greu si cate piedici poti intampina in obtinerea lor. Unii deja cred ca posturile sunt ale lor si elimina concurenta afirmand ca nu detin toata bibliografia in cadrul serviciului respectiv . Daca e cineva care ma poate ajuta voi posta o adresa de e-mail pentru a mi le putea trimite. Multumesc!

 5. Da ce frate examenul psihologic iradiaza ca o radiografei la plamani de nu ai voie decat 2 pe an?

  • 🙂 Ideea e probabil sa uiti testele! Poate ar fi trebuit sa ii ia in calcul si pe cei care au facut rost de ele inainte de psihologic si le-au lucrat la greu inainte de testare sau pe cei care au venit cu chestionarul invatat pe de rost de acasa!!! Ei nu prea au avut cand sa uite. Nu poti avea la un asemenea test, cu durata de peste 5 ore, o lucrare impecabila ca forma si continut si teste rezolvate complet! . Incep sa cred ca sistemul penitenciar e alcatuit din doua categorii: idioti si genii!

   • Nu gresesti foarte mult. PRODUCE idioti si genii sau, uneori, TRANSFORMA idioti in genii si genii in idioti.

    • Mai bine oameni normali care spera in promovarea corecta si oportunisti.LA oportunisti putem incadra si pe aia de incaseaza decont pentru transport si cazare in mod fraudulos.Alde Ru si altii cu atributii de control dormiti sau vreti la ski in Austria – ca tot vine zapada- ? .

 6. Domnule Dumitrascu, se pare ca domnul Iftinca are implementat si la Barcea Mare un personaj dupa chipul si asemanarea sa.
  Exemplu : un coleg intreaba astazi daca se poate inscrie la concursul pentru functiile scoase la penitenciarul Barcea Mare, in conditiile in care a fost respins la examenul psihologic pentru functia de director adjunct siguranta detinerii .
  Raspunsul Iftincului de Barcea Mare, LUCA de la R.U., a fost ceva de genul………”din moment ce nu ai fost apt psihologic pentru o functie asa mare e firesc si normal sa nu fii apt nici pentru o functie inferioara si trebuie sa stai 6 luni fara sa mai poti sustine un examen psihologic “.
  Ce parere aveti despre astfel de personaje ?

 7. Buna seara.Domnule S.D.va rog sa-mi spuneti daca cei care au primit aviz nefavorabil la testarea psihologica pentru functia de sef serviciu siguranta detinerii si regim penitenciar pot sustine o noua testare pentru o functie de sef serviciu siguranta sau sef serviciu regim penitenciar.Va multumesc.

 8. La data analizei dosarului, dupa primirea rezultatului la testarea psihologica, in 7 zile trebuie sa depui adeverinta medicala, iar in 3 zile se va analiza dosarul. Termenul trebuie sa-l implinesti pana la data de analiza a dosarului.

 9. Duna ziua,
  Domnule Dumitrascu, credeti ca se va respecta calendarul estimativ anuntat de ANP, in ceea ce priveste cea de-a treia etapa a scoaterii la concurs a functiilor vacante, respectiv cele de sef tura si sef sectie ? Si daca daca da, cand se va afisa pentru consultare cu organizatiile sindicale bilbliografia pentru concurs ? Multumesc.

 10. Buna ziua ! Domnule Dumitrascu am si eu o intrebare ..! Daca anul asta , pe 15 decembrie implinesc fix 3 ani de cand am fost incadrat in sistemul penitenciar pot participa la concurs ? Multumesc

   • Si daca examenele incep dupa luna decembrie, atunci nu cumva colegul are 3 ani vechime ?
    Nu se poate lua o dispensa ? Pentru o luna, pe care nu o are vechime in momentul DEPUNERII DOSARULUI, dar pe care o poate avea IN MOMENTUL IN CARE INCEP EXAMENELE, nu poate participa ?
    De ce sunt asa de importanti acesti 3 ani vechime in ANP, poate ca omul este foarte bun pentru director economic, poate a terminat o facultate de profil cu Magna Laude si este un bun profesionist !
    Poate omul este un membru FSANP, chiar nici un sindicat nu poate face nimic pentru acest coleg ?

  • GENIULE, te așteptăm să ne conduci…..
   Fix de 3 ani…
   O ai f. mică poate o să/ți mai crească să ne coordonezi….

Comments are closed.