ANP: Consiliu de Conducere 11.10.2012

ANP ne invită la un Consiliu de Conducere joi 11.10.2012. Ordinea de zi foarte încărcată. O aveți mai jos. Pe lângă problemele sesizate de sindicate și prezente la rubrica Diverse, apar chestiuni vitale precum targetarea romilor in proiectul cu Norvegia dar și clasicele deja împuterniciri. Important e că mai luăm în calcul și niscai abuzuri, ceva practică neunitară și vreo două probleme reale, chiar dacă la Diverse.

1. Ordine de zi CC al ANP 11.10.2012

13 Comments

 1. Daca tot sti asa multe despre ce a facut Stefan Sorin si Dinca de ce nu le spui la organele abilitate ? Iti raspund tot eu : pentru ca tot ce sti e la stadiu de barfa. Lui Stefan Sorin ii este frica de umbra lui daramite sa mai si fure prin mismasuri in contracte. Omul face un sac de hartii pe zi si analizeaza toate optiunile si implicatiile pana iti da o solutie. E chiar profesionist tipul. Ce tine de partea economica e BETON !!!! Din cate stiu eu e absolvent de facultate militara ( MApN ) cu specializarea management financiar. Asa ca…………… Si procesul de care pomenesti este pe rol din cate stiu si eu, dar……………este generat in urma controlului efectuat de super lady Ani Dumitrache si care a dispus sesizarea unei comisii formate printre alti din Bejan–fost dir la Poarta Alba actual DGA si Ene–la acea data detasat 6 luni dir la Complexul Flamingo actualmente dir ec la Margineni care au experienta in materie de proceduri de achizitie cam cata avem si noi. Deci…………………….comentam aiurea ca ne place sa ne auzim . Succes !!!!! Hai ca astept replica de la tine ca nu te lasa inima sa nu imi raspunzi.( Anonymus )

 2. La Poarta Alba Curtea de conturi a stabilit ca au fost achizitionate bunuri si servicii prin incheierea unor contracte dezavantajoase pentru penitenciar. Binenteles contractele sau incheiat asa in mod intentionat pentru ca bunurile si serviciile sa fie achizitionate la preturi mult mai mari in comparatie cu piata .Este vorba din cate sa auzit de mari cantitati de motorina servicii de constructii si alimente.Sa intamplat pana ca Bagr sa incheie contractul cu Lukoil. Artizanii sunt Sorin Stefan actualmente direc ec la Craiova si Dinca. Exista un proces pe rol la tribunal sau la curtea de apel C-ta. Dar ce spuneti despre chiria actuala a lui Sorin Stefan de 25 milioane vechi pe luna in Craiova, sau mai nou ca domnul Sorin Stefan a fost cooptat in cadrul DIP sa faca controale la alte penitenciare ? Oare este legal ca un direct ec dintr-o unitate sa faca controale in alte penitenciare ?

 3. In procesul derulat la Constanta pentru daune principalul vinovat este Stefan Sorin fostul director economic de la Poarta Alba actualmente la Craiova .Impreuna au fraudat bugetul de stat cu sume considerabile prin incalcarea legii achizitiilor publice.Cei doi au achizitionat la Poarta Alba produse si servcii de trei ori mai scumpe ca piata si totusi sunt pastrati in functii.

  • Interesant. Cineva-i plangea de mila sustinand ca datorita faptului ca a acordat mai multe drepturi personalului este acum in aceasta situatie. Evident o minciuna. V-as ruga sa reveniti cu detalii pe un mail. Subiectul este cat se poate de interesant.

   • ce drepturi de personal,sa vedeti ce birou de 5 stele are,iar iarna pe timpul zilei pe perimetru lua curentul,nu se schimba la masa,ne tine numai in comisii de disciplina,iar in rest (editat admin) la sedinte ca-i vine sa-si dea demisia la cat de greu o duce,ca a trebuit sa dea bani chiar din buzunarul lui.(editat admin).

    • dar ce masina are, neicusorule, se plimba dinca cu mercedes aproape nou, dar culmea ca nu-i pe numele lui, cine stie de unde l-a primit spaga si nici in declaratia de avere nu l-a trecut( si asta de 2 ani si ceva :-)))

 4. Domnule Dumitrascu, am vazut atasata la articol doar ordinea de zi a sedintei C.C., dar niciun indiciu depre lucrurile stabilite, concret privitor la fiecare punct in parte.Va rugam frumos sa faceti si cateva precizari,.

 5. Avem si noi imputerniciti la Arad ca si Dumnezeu a uitat de cand sunt. Poate cu examenele care vor urma vom scapa de acelasi imputernicit netulburat de vremuri.

 6. Stimate d-le Dumitrascu,in baza legii 52/2003 privind transparenta decizionala in adm.publica,va rugam sa adresati in numele unor cadre ofiteri din penitenciarul Poarta-Alba,conducerii A.N.P.,modul de evaluare a competentelor manageriale ale d-lui dir.Dinca G.Danut in vederea prelungirii pe inca o perioada de 4 ani la conducerea unitatii.Tinem sa mentionam,ca acesta are un proces pe rol cu daune considerabile,in calitate de manager,haos total in randul cadrelor,isi favorizeaza numai lingaii lui,a avut numeroase decese de detinuti f.suspecte,a fost detasat diciplinar 6 luni,iar interlopii fac legea in penitenciar.Am dorii sa vedem ce caltati au in vedre cei din A.N.P.,privitor la dl.Dinca,de este de neinlocuit.Daca si-l doresc asa de mult noi il daruim cu drag oricarei alte unitati.

  • si la penit. Galati, este dezastru.Astazi cand a sosit delegatul de la F.S.A.N.P. pentru a discuta cu membrii de sindicat afiliati la F.S.A.N.P., a fost o adavarata batalie pentru a nu se permite accesul acestuia in unitate.Agentul din p.c.1 a fost dublat, dupa care a venit si seful de schimb si seful de tura in p.c.-1 pentru a-l bloca pe delegatul F.S.A.N.P..Directorul CRISTIAN a dispus ca cine vrea sa discute cu reprezentantul F.S.A.N.P. sa-si faca bilet de voie pentru a discuta cu acesta pe trotuarul din fata unitatii.Mai mult decat atat, pe la ora 12.00 cand cel de la F.S.A.N.P. a solicitat sa serveasca masa la popota cadre , directorul l-a dat afara din unitate, spunandu-i ca nu permite acesul la popota; cu acest lucru a fost de acord si proaspatul d.g.DOBRICA.Dar , extrem de hotarat si de darz noi am observat ca tipul respectiv nu a cedat , s-au dat tot felul de telefoane pe la Bucuresti si de acolo la noi si pana la urma ” s-a penetrat” din nou Galatiul, pana la clubul unitatii chiar daca directorul Cristian a spus” cat timp voi fi director ,nu va calca picior de f.s.a.n.p.-ist pe aici”- dar se pare ca s-a inselat.Va mai asteptam la Galati.Apropo, poate cineva sa-l intrebe pe dl. d.g. de ce se incalca[ si permite acest lucru, pentr ca a fost informat]O.M.J. nr. 1316/29.03.2012 si se parcheaza urm .masini personale in unitate: GL-29-ALX; GL-77-LIK; GL-93-GSM.Stiti ale cui sunt? ghiciti, va rog!

 7. Oare sa mai speram ca la punctul respectiv, cel cu imputernicirile, li se va bate obrazul celor care au intrecut orice masura? Eu inca mai sper intr-o discutie serioasa. In fapt, sunt sigur ca si dl.dir.gen stie ca, daca nu va apuca taurul de coarne, cat de curand taurul nevazut il va dobori si pe dansul ca si pe ceilalti. Daca nu va avea curaj, insa, nu va trebui sa se planga. Va fi bine si la Braila, ori Slobozia, ori Poarta Alba, daca se va bucura de realizari marunte. Asadar, ori se va ataca frontal problema, in al 12-lea ceas, ori nu se va intampla nimic bun pentru sistem. Va mai veni inca unul, si inca zece ‘dirgeni’ dar imputernicitii tot nu vor fi scuturati din corcodusul lefegiilor netulburati de vremuri.

Comments are closed.