ANP: modificări la documentația de concurs

Ieri am discutat la ANP propunerile referitoare la modificarea condițiilor de concurs pentru următorul concurs planificat. S-au discutat toate propunerile, unele au fost acceptate, altele nu. Mai jos aveț minuta ședinței conform celor consemnate de câtre ANP.

1. Minută ședință discutare condiții concurs

9 Comments

  1. Domnule Dumitrascu,ar trebui sa fie luata in considerare si acceptata pentru Sef Serviciu Educatie si Asistenta Psihosociala si specializarea Stiintele Educatiei ale unei Facultati de Psihologie -Pedagogie nu numai Stiintele comunicarii mai ales ca este o specializare exact pe domeniul educatiei.

      • Tirziu nu e niciodata Domnule Dumitrascu,pentru ca e o absurditate sa nu accepti o specializare in domeniul educativ pentru functia de Sef serviciu educatie si asistenta psihosociala,respectiv Licentiat in Stiintele educatiei al unei Facultati de Psihologie-Pedagogie cu specializare Pedagogie care este de fapt o specializare mentionata chiar in titulatura serviciului ,,EDUCATIE …”si in schimb sa accepti specializare care sunt mult pe langa serviciul la care faceam referire.Acest aspect trebuie mentionat si pentru viitoarele concursuri pentru aceste posturi sau cele de educatori,etc.

  2. Este de neînţeles poziţia DSDRP privind neacceptarea mamagementuluidin cadrul stiinelor economice la şef serv. regim sau sunt printre cei care doresc sa ocupe postul cu studii de management la Academia militara si ai trebuie sa ia, eu cam asta înteleg

  3. Am citit minuta de la sedinta si am vazut ca la stiinte militare au fost de accord cu specializarea management…foarte destepti, numai acolo poti invata si stapani arta managementului :-))

  4. Nea Sorine de ce nu a fost introdus managementul si la sef de sectie si sef tura tinand cont de specializarea in cauza

Comments are closed.