ANP: proces verbal CC ANP

Mai jos aveți procesul verbal al CC din 25.09.2012. Am povestit pe scurt ce s-a discutat, ANP s-a ocupat de transcrierea amanuntita si aproap fidela ca de obicei. Din păcate în continuare durează mult până să se întâmple scrierea procesului verbal. Tipic ANP, dealtfel.

1. Proces Verbal CC ANP 25.09.2012

18 Comments

 1. Domnule presedinte cu rabdarea si politetea murim de atatea abuzuri si nedreptati, sunteti suficient de pregatit ca sa intelegeti nemultumirile noastre, bagajul de cunostinte acumulat in domeniu este suficient pentru a analiza doleantele colegului (io).

  • Cu răbdare și politețe trebuie să începem și știți prea bine că nu practic blajinismul, doar că nu cred că trebuie întâi dat cu parul și după văxzut care-i treaba. Trebuie să le dăm ocazia să se îndrepte. Până la urmă vrem îndreptarea păcătosului.

 2. Domnule Presedinte,
  Stau si ma gindesc asa…citeodata,,,la normele ce reglementeaza activitattea universului penitenciar.Parca sint facute in dusmanie.
  Ele,normele,sint de 2 feluri:pentru unii si pentru altii.De exemplu,la operativ-agentul paza are coeficientul de ierarhizare (cel maxim) mai mic decit coef maxim al suprav.Eu,mare director,il folosesc si pe sectie unde munca e mai bine remunerata,da’-l platesc ca in perimetru.Tot eu,mare director,pe ala de pe sectie il folosesc in paza ,da’-l platesc ca pe sectie,adica mai baban. Apar 2 intrebari retorice: de ce e discriminarea asta intre paza si suprav la coeficienti?Da’ de ce e numai la operatiV?Nu e asa ca astia din operativ nu sint specialisti?Da’ de ce nu le dau aceleasi sporuri ca sa se bucure si ei,cum se bucura altii? Acuma, eu nu vreau sa mai continui cu discriminarile,ca am alte necazuri,si nu vreau sa supar lumea buna,tot din operativ.V avoi scrie pe privat,nu ca mi-ar fi frica,dar emult de vorbit si hienele stau la pinda.
  Cu stima.

 3. Chestorelu’ ,dupa parerea mea ar trebui sa plateasca toti ptr banii risipiti si legile (ecizii,proiecte la actele legislative..etc)proaste emise.Un exemplu e aia cu tranzitul,care in multe situatii incalca L 275.Asta e un exemplu nesemnificativ.Apoi, mai e aia cu mandatul pe viata…samd

 4. Disciplinar…pai cei ce incalca legea,tot ei sa faca justitie? Haideti dom Presedinte…Pai justitiabilul n-are incredere in justitie,darami-te in comisiile de disciplina!Pai sint imputerniciti pe viata,sau imparati pe viata…daca n-o fi vreun despot luminat..astept ca boul…nu ca as fi vreun destept

  • Vă înțeleg supărarea. Am vrut să spun că trebuie îzncercate toate căile. Uneori cea mai puțin evidentă rezolvă problema. Răbdare deci, nervi și nu ignorați nicio cale.

   Un exemplu e Chestorelu’. N-a pățit nimic pentru abuzuri și ilegalități, l-a ‘ucis’ o prostie debitată în public și un fond de opinie negativă acumulată în ani de luptă de uzură. Și, mai am exemple.

 5. Domnule Presedinte,in cazul unui abuz,cum e mai bine,sa incep cu o plingere penala sau cu un proces civil?

 6. domnule dumitrascu in final piticul sexi de la paza a primit dispensa de inaltime sau nu , ca nu se intelege clar din articol ?

  • Nu n-a primit dispensa, pe viitor insa se va renunta la criteriul inaltimii pentru angajati. Suna logic ce spune ANP, anume ca daca tot a intrat josuț inseamna ca nu mai e cazul. Sper sa nu foloseasca o logică similară și când va fi vorba de competență.

   • Renuntarea la criteriul inaltimii pentru angajati, in special pentru cei din paza, ar fi o greseala. Ma credeti sau nu, marimea conteaza cand esti in mijlocul “lupilor”.

     • opinia majoritara pentru ca majoritatea celor din paza de la anp sunt sub criteriul de inaltime . vezi popescu , movila si marin . e logic ca ei vor sa nu piarda ciolanele pe care au stat ani de zile imputerniciti .

 7. Apropo de ilegalitati si de neacordarea drepturilor.Resursele Umane din A.N.P. nu au facut nici pana la aceasta data avansarea la aceeasi pozitie din stat a functionarilor publici care indeplinesc conditiile. In unitati s-a facut de luni bune, dar in ANP nu se misca nimic.Fiecare avansare reprezinta cateva sute de lei (vechi) dar se mai adunau acolo..In rest…e bine ca ii imputernicim pe toti in continuare. din 12000 de angajati numai Nelu a stiut sa aleaga ce e mai bun.

 8. Dl Dumitrascu..eu sunt siderat…pai tot asa mergem…cu oamenii lu Bala..prelungire imputernicire la toata lumea….nu mai e nimeni bun decat astia…probabil ca e adevarat ce se spune di despre dl Dobrica.ca e omul chestorului..si daca stau sa ma gandesc bine, de ce n-ar fi?pana acum..o mare dezamagire

Comments are closed.