Video: A3 – grațierile colective, o aventură riscantă

Antena 3 se preocupă de proiecul de grațiere promovat de tandemul Voicu – Păun, pervers îl numesc. PSD nu-i susține pe cei doi, nici prim-ministrul Ponta. Mai jos înregistrările intervenției subsemantului. Un nene PSD-ist invitat în studio pretindea că cei doi parlamentari ar fi greșit pentru că sunt țigani. La vot nu mai sunt țigani, sunt țigani când sar calul.

14 Comments

 1. Continua demascarea ofiterilor de la Rahova,care isi depasesc atributiile(un dobitoc pe site-ul (editat admin) zicea ca nu se lasa pana nu”leaga agentii”),dar nu ne lasam nici noi,astia mai cu”sange n-….”!Colac,un pitic ofiteras(cum a luat baremul la inaltime in Academie?),mutat disciplinar de la Colibasi,lingau pe langa mesterul Cotofana,baga teroare in agenti prin comportament si limbaj!De ce i se permite astfel de comportament???Feraru,un anonim subofiter.facut ofiter la apelul bocancilor,se comporta execrabil cu agentii,fie ei din schimburi sau mascati(unde este mare stabor);nu ne vom opri aici si,sper domnule presedinte,ca veti lua atitudine impotriva acelora care ia peste picior clasa agentilor!Nu spun ca nu sunt si uscaturi printre ei,dar de ani de zile acesti doi ofiterasi se comporta abuziv!Cu stima.

  • Pai Colac nici nu stie unde e Academia.La Colibasi l-a angajat unchis-o Tutala de la piata din Mioveni.Ii era dator Balasoiu ca nu platise muraturile.Asa au facut schimb: muraturi pe muratura.Si la Colibasi tot magarii facea piticu.Avea darapanaua de coada de aia a plecat.

 2. D-le Dumitrascu, se procedeaza la fel ca in cazul dir.adj., adica posibilitatea de transfer, inainte de publicare anuntului ?

   • Vorbeam de posibilitatea de transfer pe o functie similara (de ex. sef serviciu). Procedura dureaza luni de zile, dar in cazul prezentului examen s-ar diminua mult timpul. Deci se procedeaza ca in cazul dir.adj.?

     • Am inteles. Nu se procedeaza ca in cazul dir.adj. Normal trebuia sa se ofere posibilitatea transferului, apoi sa se scoata la concurs functiile vacante (exact ca in cazul dir.adj.).

     • Asta presupunea o alta etapa si o alta amanare. Directorilor li s-a transmis in scris ca mutari si schimbari din functie se pot face oricand. Evident insa ca nu pe o functie scoasa la concurs. Situatia e complicata de indaratnicia unor directori care nu vor sa anunte posturile pentru schimbare sau mutare din functie. In timp sper sa se regleze.

 3. Cred ca ANP prin intermediu MJ trebuia sa reactioneze.Nu poti sa faci astfel de afirmatii pe media.Sa ne amintim de clocotul si evenimentele detinutilor la o discutie asemanatoare a lui Nati Meir.Detinutii percep altfel,familiile lor tot la fel.

Comments are closed.