14 Comments

 1. Am citit adresa si am ras copios…oare de ce? Sa fie faptul ca e semnata de (editat admin) anepist, sau datorita continutului? Daca as fi imputernicit, de ce as face greseala sa ma inscriu si sa ma fac de ras cand pot sa pup dosul directorului si sa pun piedici concurentilor? Ca doar se stie practica anp-ului de a suna la unitati si a intreba despre concurenti….nu e mai simplu sa iti discreditezi concurenta decat sa te ” bati” cu ea?

 2. Si apropos fie vorba intre noi,vezi ca mananci cuvinte!Probabil iti este foame!
  Te astept pe la scoala sa te invat rolul partilor de propozitie!

 3. Hm!!!
  Eram sigur ca momeala va avea efect!!!
  Vezi tu mai Anonymus asa se intampla la penitenciar cand nu ai de ce te lega cauti pana gasesti!Ca de trebuie sa gasesti o greseala cuiva,trebuie sa i-o gasesti cu orice pret.
  Am impresia ca si pe tine te cam roade imvidia,ca desi ai luat bacalaureatul nu esti in stare sa faci altceva decat PENITENCIAR!

 4. In ce judet dat frate bacalaOreatul? Ca noi, in celelalte zone dam bacalaureatul. Cine e mai indreptatit sa zica daca esti capabil sa predai? Cum cine, bacalaOreatul.

 5. Cam greu sa ai profil psihologic pentru posturile de educatie din cadrul unitatilor subordonate anp.
  Dar ce mi se pare cel putin ciudat este faptul ca desi am solicitat in nenumarate randuri sa ocup o functie in cadrul sectorului educatie nu s-a vrut nici in ruptul capului ca eu sa ajung acolo!!!
  Iar cum viata bate filmul anul acesta Domnul Inspector scolar din judetul unde eu activez si ca profesor (si care a obtinut locul 1 pe tara ca si promovabilitate la bacalaoreat anul acesta) a dorit sa imi incredinteze mie orele de la penitenciar!
  Cum luasem deja orele de la Liceul Pedagogic si cunoscand cat de dorit sunt eu in sectorul mai sus amintit,m-am lipsit;si nu cred deloc ca a fost o alegere rea. Am niste eleve galactice,si imi este drag sa ma duc sa le predau!
  Orele respective nu au fost luate de nimeni.NIMENI nu a dorit sa predea la penitenciar.Nici macar eu!
  Dar stau si ma intreb,daca as fi luat totusi orele la penitenciar,ce ar fi zis cei ce nu ma vor pe mine acolo…………………………
  Asa ca nu este o rusine ca ai fost declarat respins de o comisie ce nu are nici o tangenta cu mediul educational.
  Eu doresc sa imi fie afisat numele si mentiunea respins in draptul numelui meu.
  Pentru ca stiu ca am avut rezultate in domeniul educatie iar numele meu este scris pe diplomele obtinute de elevii pregatiti de mine la concursuri ,in timp ce comisia respectiva nu are habar ce este un plan de lectie sau un obiectiv operational.
  Acum gandind simplu cine este mai indreptatit sa zica daca eu sunt capabil sa predau la penitenciar sau nu???
  Domnul inspector din judetul care a avut cea mai mare promovabilitate la bacalaoreat din tara anul acesta,sau o comisie din cadrul ANP de care nu a auzit nimeni pe plan national!!!

 6. Dar dupa 6 luni,si daca postul e vacant mai poate fi imputernicit? Doar nu e o sanctiune!!Si aia… tot se mai prescrie sau se radiaza!

Comments are closed.