Armele ANP – Administratia Nationala a Penitenciarelor, chemata in judecata

luju.ro: ARMELE ANP – Administratia Nationala a Penitenciarelor, chemata in judecata pentru o licitatie de achizitionare de armament si munitie. SC Transcarpat Sportours denunta licitatia, sustinand ca aceasta a fost „aranjata” in caietul de sarcini cu dedicatie pentru firma Lotus. Corpul de control al MJ s-a sesizat in scandalul „Sig Sauer versus Glock”. (continuarea aici)

13 Comments

 1. In sfirsit a fost rezolvata marea buba a sistemului penitenciar.Bine ca nu a fost achizitionata uniforma sau alte chestii folositoare prostilor de agenti.FELICITARI DOBITOCILOR

 2. Da cit a folosit pistolul Carpati nu este de mirare.Vrajeala de care s-au saturat toti prostii.

 3. La americani in politie primesc doar oameni care au facut un stagiu militar.La noi se angajeaza toate aratarile de 1.60m si 40 kg.Intervine cu unul desta.

  • e dezastru domnilor ce e in tara asta!!!! chiar nu putem face inca nimic??? suntem o natie de mamaligi si nu avem curajul sa luam atitudine ca JUSTITIA SI ORDINEA in tara asta sa ajunga undeva sus asa cum ar trebui si sa fie respectata…ma apuca groaza la ce-am citit de mai sus…. si nu numai…pacat ca nu sunt barbat….pacat….!!!sa auzim de bine… si nu uitati ,sa fiti luptatori ca sunteti barbati,sa luptati pt. dreptatea vostra si a tarii…!!!!!

 4. Si Glock si Sig-ul sunt arme bune.Problema este agentul care a tras cateva ‘boabe” la SNPAP si abia nimereste tinta.Sunt curios cand vor ajunge noile arme.Acum or sa vrea toti pistol mic sa se dea jme ca au glock in dotare.

 5. Ce mizerie, daca ANP a achizitionat arme GLOCK, cred ca a facut ceva extraordinar in sensul pozitiv. nu imi aduc aminte sa se fi intamplat de mult asa ceva. Cinste celor care si-a asumat aceasta raspundere. Pistoalele GLOCK sunt cele mai fiabile și apreciate din lume fiind in dotarea celor mai bune institutii guvernamentale serioase din Europa si State. Am tinut acest pistol in mana, doresc sa trag si sa am in dotare o asemenea arma indiferent de la ce firma este achizitionat. Meritam in continuare ce este mai bun in acest domeniu, ni s-a urat de stifturile pe care le primim, nici macar regulat, Walkie Talkie de jucarie pe care le doream cu disperare atunci cand aveam 10 ani, masini confectionate din bucati sau la mana a II-a, intr-un cuvant echipamente neperformante care nu au ce cauta intr-o institutie de talia celor din ordine publica din care va aduceti aminte ca facem si noi parte. Cine vrea sa foloseasca pistolul Carpati in continuare sa ne lase, sa mearga in trecut si sa ramana acolo. O simpla cautare pe net si va edificati si cu privire la cele doua firme. E bine sa trageti singuri concluzii. Eu personal merg pe GLOCK si sustin in totalitate demersul ANP.
  PS: sa nu-mi spuneti ca are legatura cu pretul. Nu ma intereseaza pretul atat timp cat lucrul respectiv imi este necesar. MERITAM CE ESTE MAI BUN!

  • Vrăjeală dejană. Lasă-neeeee, dorineeeeee.
   Bați câmpii, aci nu-i vorba de calitățile armei, ci de șmenuri la licitație. Ești nebun? Orice pistol e superior celui numit carpați.

 6. La Galati e jale!Sa se faca un control amanuntit ca nu mai suportam greii astia cu stele pe umar care habar nu au ce inseamna managementul intr-un penitenciar!Ei sunt imputerniciti si habar nu au sa trimita o adresa!Au nepoti care le fac adrese si ei o freaca prin curte si fac glume proaste fata de agenti!Sa se faca ceva si sa se puna niste oameni competenti pe functii!

 7. siati ca la Galati au disparut de la sectia exterioara SENDRENI cele 40 n de telefoane mobile ale detinutilor, fiind spart fisetul unde erau depozitate acestea? nu are legatura cu subiectul, dar cand ma gandesc ca D.I.P. a efectuat un control la aceasta unitate citind o informatie pe acest site- referendum!!- poate o ia si pe asta de buna!cu privire la aranjarea caietului de sarcini, veniti tot la noi la GALATI sa vedeti cum a aranjat caietul de sarcini pe licitatia ” chiosc detinuti” dl. director in asa fel incat sa castige s.c. ” PIETRICICA” S.R.L., care acum dupa TULCEA, GALATI, BRAILA, FOCSANI isi intinde tentaculele la POARTA -ALBA, la deja celebrul DINCA.

  • si la Deva a fost la fel.Au fost furate multe telefoane confiscate da la detinuti. Politistii radeau de noi de nu mai puteau cum ne fura hotii chiar si in penitenciar.

Comments are closed.