Crăciun Fericit!

Mos CraciunFederaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor vă urează un Craciun fericit alături de cei dragi!

Sperăm ca Moş Crăciun să aducă fericirea, liniştea şi pacea în sufletele tuturor, să îi facă pe cei răi mai buni si pe cei netoţi mai isteţi, să aducă pentru noul an salarii mai mari, drepturi mai multe şi functii cât încape în tolba Moşului, sperăm sa fie imensă…

Cârmuitorilor nedrepţi le urăm luminare, iar celor mulţi şi opinaţi, pentru care noi existăm, le urăm răbdare, putere de a lupta şi încredere in ei înşişi, căci uşor, uşor apele tulburi se limpezesc, dar numai cu unitate, căci unde-s mulţi puterea creşte…

Craciun Fericit!

25 Comments

 1. Buna dimineata , D -le Dumitrascu , Vasile sunt. Eu de fapt locuesc in Jud Olt Com. Sarbii -Magura cu mutatie legala si detin un apartament prop. pers. in Loc Pitesti. In lege scrie urmatoarele; ca sa beneficiez de baii de transport nu trebuie sa detii locuinta propietate in Loc Penitenciarului. De fapt Penit se afla in Loc. Mioveni nu Pitesti, domnii de la unitate vor sa scoata niste formulare cu ; DECLAR PE PROPRIA RASPUNDERE CA NU DETIN LOC. PROPRIETATE PERSONALA IN MIOVENI SAU PITESTI SI DUPA PAREREA MEA MI SE PARE ILIEGAL, IAR IN LEGE SCRIE CU TOTUL ALFEL. VA MULTUMESC FOARTE MULT SI POATE IMI GASITI SI MIE UN RASPUNS.

 2. Nea Sorine activitatea sindicatului din IASI este zero, ca in fiecare an o sticla de vin spumant. Boierie, veselie pentru banditi.

  • Poate ca ai dreptate, dar cred ca si liderul de sindicat are dreptate, din cotizatia de 10 lei, dupa ce trimiti la federatie 5 lei,ce ai mai vrea sa-ti dea ? La toate actiunile sindicale, cand era vorba de Iasi, era un gol imens…..

  • Probabil activitatea este precum membrii! Intrebarea asta iti vine in minte?Daca era un pachet mai mare de la sindicat? 🙂 Nu pachetul este rolul sindicatului,cand trebuie sa invatam acest lucru?

 3. Ati pierdut razboiul cu juristul galatean ? Juristul se lauda ca a scapat de dv. d-le Dumitrascu. Nu stiu pe ce se bazeaza, dar sper sa se insele. Craciun Fericit.

  • N-a fost un razboi si nici nu am pierdut pana cum ca sa fie asta primul dar nici nu ma ntereseaza despre laudele nimanui. Omul a promis ca-si schimba atitudinea, pana acum s-a tinut de cuvant. Si, sunteti in afara subiectului. Craciun fericit!

   • Deci poti incalca legea si sa ai un comportament abuziv, dar daca iti ceri scuze liderului de sindicat se musamalizeaza tot. Ne dezamagiti. Sunteti slab.

    • Si uite-asa din razboinc invins in minti pierdute devine invingator insensibil la dezamagiti fara nume. N-ati inteles ca sunteti in afara subiectului, intelegeti macar ca stingerea unei contradictii fara sens n-are aface cu verificarile ilegalitatilor. Craciun fericit!

     • Nu am devenit membru de sindicat fsanp ca sa imi urati Craciun Fericit ci sa opriti abuzurile. In ianuarie se vor inscrie inca 10. Sper sa nu ne dezamagiti.Craciun Fericit.

     • Nici ca sa-mi faceti mie o favoare, ca sa aveti vreun motiv de dezamagire din pricina-mi. Zic.

      Sper ca ati devenit membru de sindicat ca sa va aparati drepturile, sindicatul fiind noi membrii, nu Sorin Dumitrascu.

      Nu-mi primiti urarea, considerati ca n-am facut-o. Cu scuzele de rigoare pentru ca v-am tulburat starea razboinica.

     • Acum sunteti Mos Craciun pentru jurist. Iertarea pacatosului care se caieste ? Iertare dupa ce ne-a distrus si ne judecam in instanta ? Iertare dupa ce trage sfori ca sa demita fpss din functii pentru vasalii lui ? NICIODATA ! Fsanp il poate ierta. Noi NU.

Comments are closed.