Echipament pentru absolventi

Absolventi penitenciareMai ieri, am anuntat ANP ca a trimis absolventii la munca fara echipament. Anuntam noi pentru ca dansii evident habar n-aveau. Dupa ceva transpiratii concluzia celor care raportau voiosi ca nu fac achizitie de echipament pe’n ca “ie stoc” este ca nu au echipament in stoc. Logic, cum ar fi. ANP-ist adica.
Promisiunea este ca vor depune eforturi ca pana la finalul saptamanii sa se pregateasca sa poata cumva sa identifice posibilitatea improbabila de a da echipament corespunzator sezonului proaspetilor absolventi numiti in functii, momentan in tinute de gala si fara nimic care sa-i ajute la – 3° C.

14 Comments

  1. chiar nu raspunde nimeni la comment-ul meu? se pare ca nu e prea interesant!!! asta e Romania!

  2. si stiti daca s-a rezolvat ceva,in legatura cu hainele si in special cu ceva incaltaminte? mi-a dat 5 camasi si atat, e inacceptabil asa ceva! eu pana acum merg cu haine imprumutate,unele chiar cumparate si pantofi in picioare la minus 15 grade(stau afara mai mult de sase ore pe zi). e de plans! nici chiar asa! respecte si astept raspuns!

  3. ” sa vrut” se scrie altfel! Cel putin sa avem pretentia sa vorbim si sa sciem corect! ROMANESTE!!!! ……Chiar daca nu primim NH in data de ..10…..!!!!!!

  4. domnule DUMITRASCU va rog sa luati masuri la MIERCURIA CIUC inca nu le-a dat norma de hrana la cei nou angajati plus ca sa vrut sa se dea ordinele pt decontare si li s-a raspuns ca asa ceva nu se poate plus ca se si cam face misto de ei …….va rog sa se termine cu smecheriile astea sunt colegi nostri care ne-au ajutat doua luni muncind pe degeaba ………..va rog sa interveniti pt a li se da si lor acel salar adica acea norma de hrana aferenta luni in curs pt ca sunt angajati cu data de 01,12,2012 si azi este 12.12.2021 iar salariile se dau in data de 10 a luni,,,,,,,, si cu mistoul sa se termine

Comments are closed.