Fie ca… 2013!

La multi ani 2013!2013 vine. Aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta ceea ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi!*

La Mulţi Ani, 2013!

*”fie ca…”-ul pe 2013 by Vlad Vasile (link)

21 Comments

  1. liderii de sindicat nu relateaza problemele din teritoriu de frica sefilor,de ce? ne duc cu vorba cand vine vorba de rezolvarea problemelor interne!!!!daca voi considerati ca asa vom rezolva problemele sistemului va inselati!!! daca spunem adevarul santem vanati din toate colturile sistemului.scuze de ortografie dar santem urmariti…..

    • Daca nu-si fac treaba, schimbati-i. N-au nicio scuza. La fel si cei care nu inteleg ca sindicatul nu inseamna lideri ci membri. N-au nicio scuza.

      Astept deci detalii. Cine, ce, cand? Dumneavoastra ce demersuri ati intreprins? De ce n-ati fost sustinut daca asta e situatia? Etc

    • Aha…Inteleg ca nu stii a scrie romaneste deoarece te vaneaza sefii. Apai ramai in hruba dumitale si scrie romaneste osanale sefilor. Ca altfel vad ca doar incerci sa ne strici inceputul de an. Si nici macar nu esti in top ten. Sunt o gramada cei care incearca sa distruga miscarea sindicala. Ca nu le iese e alta poveste…Un An Nou fericit!!!:)

    • Sindicat = uniune de oameni. Dvs nu sunteti in niciun sindicat. Chiar nu avem nevoie de increderea unor inactivi. Si sa va mai spun un mic adevar: Nici noi nu avem incredere in de-i ca tine.

Comments are closed.