Fie ca… 2013!

La multi ani 2013!2013 vine. Aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta ceea ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi!*

La Mulţi Ani, 2013!

*”fie ca…”-ul pe 2013 by Vlad Vasile (link)

Advertisements

21 Replies to “Fie ca… 2013!”

 1. VOI REVENI CU DETALII CARE VA VOR LASA MASCA!sante-ti curiosi de la ce penitenciar?

 2. apropo,,, stie cineva de ce unii inca sant scutiti de munca in sistemul penitenciar?

 3. liderii de sindicat nu relateaza problemele din teritoriu de frica sefilor,de ce? ne duc cu vorba cand vine vorba de rezolvarea problemelor interne!!!!daca voi considerati ca asa vom rezolva problemele sistemului va inselati!!! daca spunem adevarul santem vanati din toate colturile sistemului.scuze de ortografie dar santem urmariti…..

  1. Daca nu-si fac treaba, schimbati-i. N-au nicio scuza. La fel si cei care nu inteleg ca sindicatul nu inseamna lideri ci membri. N-au nicio scuza.

   Astept deci detalii. Cine, ce, cand? Dumneavoastra ce demersuri ati intreprins? De ce n-ati fost sustinut daca asta e situatia? Etc

  2. Aha…Inteleg ca nu stii a scrie romaneste deoarece te vaneaza sefii. Apai ramai in hruba dumitale si scrie romaneste osanale sefilor. Ca altfel vad ca doar incerci sa ne strici inceputul de an. Si nici macar nu esti in top ten. Sunt o gramada cei care incearca sa distruga miscarea sindicala. Ca nu le iese e alta poveste…Un An Nou fericit!!!:)

  3. Inseamna ca aia nu sunt lideri adevarati. Nu stati cu mainile in san, ci amendati-i! Sindicatul nu este proprietatea personala a niciunui lider fățarnic.

  1. La multi ani! Nu va obliga nimeni (pe dumneavoastra) mai ales ca inteleg ca n-aveti legatura cu sindicatul, altfel ati intelege ca sindicatul inseamna membrii.

  2. Sindicat = uniune de oameni. Dvs nu sunteti in niciun sindicat. Chiar nu avem nevoie de increderea unor inactivi. Si sa va mai spun un mic adevar: Nici noi nu avem incredere in de-i ca tine.

     1. La multi ani tuturor românilor!!! Sa fim cu totii mai fericiti si linistiti sufleteste!!!
      @blees – nu doar colectivul de la Galati doreste sa scape de acest politruc parvenit ci tot sistemul merge catre eliminarea uscaciunilor ce ne treg in jos si ne fac de rusine. Curaj si sa fim uniti !

Comments are closed.