Bilanțuri

bilant-300x300În perioada 15-31 ianuarie 2013 vor avea loc bilanțurile activităților desfășurate în anul 2012 pentru unitățile subordonate ANP.

În perioada susmenționată, prelații anepei vor poposi prin unitățile ”capitaliste”, dar și provinciale pentru a li se prezenta rezultatul sintetic al activității lefegiilor din ultimul an. Pentru cativa directorasi managerioși din născare, cum zice românul de rând, această perioadă va fi una în care somnul nu e somn , iar hrana n-are gust, căci stiu dânșii ce prostioare au făcut în 2012.

Speram ca domnii din ANP sa mai tragă de mânecuțe pe acei directori si șefuleți care confundă unitățile penitenciare cu propriile ogrăzi, căci metehnele comunismului nu au pierit pentru cei din teritoriu, iar prostia si aroganța este ridicată la rangul de putere împrăștiată, în rândul colegilor subalterni, cu pumul în masă, insulte și calomnii ale așa-zișilor autocrați ai sistemului penitenciar. (Vedeți cazul unităților unde oamenii se plâng pe www.fsanp.ro)

Am toată convingerea că 2013 va fi un an în care multi vor avea curajul sa renunțe la poziția ghiocelului și să-și spună cuvantul. Până la urmă, nimeni nu e mai presus de lege…

Planificare bilanturi unitati

12 Comments

 1. este normal bilantul la sfarsitul anului! Ar trebui ca detinutii sa munceasca in folosul comunitatii, pe un salariu, este adevarat!

 2. Nu ne miram cu totii ca la ARAD toate merg navala din simplu motiv ca nu poate comunica conducerea cu noi! E pacat ca nimeni nu ia atitudine si foarte multi ajungem sa vedem asa filme cu oameni care cred ca pentru ei temnita este casa lor????? La paza nu se poate vorbi cu nimeni toti sunt ideologi peste noapte, la logistica mister L face doar ce doreste si e tare pentru ca a ingropat 3 directori……..URMEAZA?

 3. La ARAD lucrurile au revenit la normal???? Directorul ameninta pe toti ca dupa bilant va pune pe toti la zid!!!! Atitudinea conteaza! Nu ne sperie pe nimeni comportamentul instabil dat ca verdict de cei din ANP! UN AN MAI BUNNNNNNN?

 4. in materilul bilantului de pe 25, va introduce DEA si cheltuielile cu transportul la unitate si la domiciliu a directorului-jurist?
  cheltuielile acestea sunt cuprinse in buget? deoarece s-au facut doua cercetari administrative cu privire depasirea nr de km efectuati de dacia duster, cine a suportat cheltuielile, unde este prevazut faptul ca directorii de unitati/directorul nostru in mod sigur foloseste masinile in interes personal?

  • Pacat ca juristul a facut pace cu fsanp-ul si asa se acopera faptele acestui ingust la minte.

    • Cand o sa simt ca sunteti detasat de acest ingust la minte, o sa va trimit cateva rezolutii scanate ale acestui luminat jurist, ca sa vedeti abuzuri si interpretari penibile si ilegale ale legii 275. Deocamdata se lauda tuturor ca a facut pace cu fsanp-ul, ghimpele juristului, si informatiile care il incriminau isi pierd efectul, fapt ce il face puternic.

    • Totul este relativ, prietenii, anturaje, politici, stari, colective… Cine te stimeaza si apreciaza astazi maine te vinde, cine astazi este un bun coleg ai putea avea surpriza ca maine sa vezi ca nu mai are atitudine constructiva, cine astazi spune si arata o cruda si nefireasca realitate, maine se face ca ieri nu s-a intamplat nimic, iar cand deschizi subiectul, brusc are o amnezie chiar pare mirat si cauta sa te convinga ca este posibil sa te fi inselat despre ce ai trait si vazut ieri impreuna, sa nu este ceia ce crezi tu… cine astazi este un incapabil prin comportament si definitie, maine devine un ilustru academician avand talpile pantofilor lustruite de la atatea pupaturi slugarnice …
     Ura!!!!!! a murit regele, traiasca regele!!!!
     Ce nu va este clar dragi colegi? Avem un director numit ca urmare a unui concurs (ca au unii suspiciuni cu privire la corectitudinea concursului, priveste pe fiecare, trebuia sa va duce-ti la concurs daca ve simteati asa capabili, nu sa stati pe margine si sa carcotiti), vrem continuitate la conducerea unitatii, asta-i o certitudine, ca simtim toti stilul managerial al ilustrului academician este o realitate….
     Rezolvarea problemei este foarte simpla, cum a ajuns sa-si permita a lua in ras si a face glumite expirate si abuzuri cu toti si toate, tot asa o sa se ejecteze(un greu spunea candva ca pe unii i-am primit in sistem omeneste, pe usa, dar au ales singuri sa plece iesind pe geam, vezi cazul Burlibasa) …
     O seara minunata va doresc sa aveti alaturi de familii dragi colegi galateni! maine stiti totii de ce injurati cand intrati pe porta unitatii.

     • Degeaba va dati tari in postari daac prin curte sunteti mielusei si va faceti ghiocel.Cand o sa refuzati sa le mai puneti mingea pe linia portii atunci sa fiti lei.Pana atunci ciocu’ mic.

Comments are closed.