Decizia psihologă

brain_training-1Nici nu a inceput bine anul si ANP a trecut la treaba! Prin Decizia 302 din 04.01.2013, Directoul General isi indreapta atentia asupra psihologiei personalului din administratia penitenciara, aproband Regulamentul privind activitatile de psihologia personalului in sistemul administratiei penitenciare, abrogand Decizia nr. 280/03.01.2007 privind organizarea si desfasurarea activitatii de examinare psihologica in sistemul administratiei penitenciare.

Regulamentul cuprinde printre altele:

–        contestarea examenului psihologic

–        evaluarea psihologica periodica a personalului incadrat;

–        evaluarea psihologica la sesizare in cazul comportamentelor dezadaptative ale fpss;

–        asistenta phologica pentru personal, dar si pentru sot/sotie si copii

–        analiza psihologica a activitatii profesionale.

Decizia ANP 302-2012 pentru aprobarea Regulamentului privind activitatile de psihologia personalului in sistemul administratiei penitenciare

3 Comments

 1. E un motiv excelent de control si neutralizare a elementelor ,,ostile ” sistemului !! E foarte simplu, deschizi gura,protestezi,esti catalogat cu comportament dezadaptiv ,esti plimbat pe la jdemii de controale,esti blamat ,etichetat nebun,extremist,rasist,antisemit,xenofob, daca cedezi esti reabilitat daca nu…Dumnezeu cu mila !!Big Brother stie ce face,societatea se indreapta cu pasi repezi spre sclavie si control ! Welcome in New World Order !!

 2. Cate din propunerile FSANP au fost admise? Am vazut propunerile si mi s-au parut de bun-simt. Aceasta decizie facuta doar dupa parerea anepeilor va fi doar publicata de FSANP si atat?
  Cum este posibil ca directorii, directorii generali, etc. sa nu aiba parte de acelasi tratament? Ei nu pot avea comportamente dezadaptive?

  Cum e posibil sa fiti de acord cu ce scrie la art. 58, clasificarea raportului de evaluare psihologica, la sesizare, ca secret de serviciu?

  Se pare ca se revine la ceea ce era odata acest serviciu, cand te miri ce cretin de director de trimitea la anepei sa te expertizeze psihologic cand deranjai.

  Deci, poate cineva din FSANP sa raspunda, punctual, la aceste intrebari?

 3. Bravo, trăiți in lux! Cine își permite atâția psihologi? Nici măcar niște bănci furăcioase care totuși fac profit, doar funcționarii publici cu statut special din penitenciare și persoanele private de libertate pot.
  Și cu orele suplimentare ce faceți? Mai angajați niște psiho să vă consilieze să rezistați!
  Dacă nu erați la pușcărie știați ce e aia psiholog, vă duceați la psiholog? Unii nu au timp să meargă la doctor dar la psih.
  Dar vestiare decente, țoale, stabilitate pe post, fără sarcini suplimentare, când?
  Poate vă consiliază DG și psiholoagele, și vă trece!
  Oricum este un câștig, ar fi fost bine ceva mai concret de banii ăștia.

Comments are closed.