MJ: Raport de activitate pentru anul 2012

MJMinisterul Justiţiei prezintă Raportul de activitate pentru anul 2012, dezvăluind lumii interesate activitățile laborioase realizate în toate domeniile care îi circumscriu ariei de compentență. Măsuri pentru implementarea noilor coduri, Legea privind unele măsuri pentru degrevarea instanţelor judecătoreşti, suplimentarea posturilor de judecător şi de grefier au fost câteva din realizările MJ pe anul 2012.

Nu în ultimul rând, în raport se aduce vorba și de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, structură care depăşeşte ca întindere, complexitate şi diversitate de problematici chiar unele ministere. Și dacă tot veni vorba de ANP, MJ-ul face o scrtă descriere sentimentală a sistemului penitenciar românesc, după care intră în buget,  în obiective urmărite/realizate și în alte activități importante pentru sistemul penitenciar românesc.

Fără să-mi mai dau cu părerea, vă atașez extrasul din Raportul de activitate pentru anul 2012 al Ministerul Justiţiei referitor la Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

MJ Raport de activitate pentru anul 2012 – Despre ANP