Rețeaua clanului Stănică de la Penitenciarul Giurgiu

MafieRețeaua clanului Butoane din Giurgiu și-a pus amprenta asupra penitenciarul giurgiuvean.  Proaspătul director al Penitenciarului Giurgiu, Florinel Cristi STĂNICĂ,  pare că-și conduce propria unitate ca un adevărat lider de clan mafiot: amenințând, șantajând, mutând, aplicând pedepse după pofta inimii. Toate aceste abateri de la normalitate le săvârșește în concubinaj cu cei doi ”locotenenți” de clan: Orzan și Antonescu. Cei doi pechinezi de curte ascultă întocmai cuvântul șefului de clan cum asclta Moise poruncile Domnului, fără să iasă din litera lor.  Obediența de care dau dovadă, curajul și neînfricarea cu care cei doi ”dulăi” sar la gâtul dușmanului clanului Stănică demonstrează că Florinel cel Aspru și-a dat examenul în dresaj canin, ci nu în management de unitate penitenciară.

Dorința sa extremă de răzbunare pe liderul Sindicatului Fraternitatea Giurgiu, Ionuț Mogîldea, ce pare desprinsă din filmele cu Haniball Lester, are și o explicație logică. Proaspătul director Florinel Cristi STĂNICĂ are o frustrare bolnăvicioasă, înmagazinată în trupul lui de antropomorf orientat doar spre activități vindicative, de pe vremea cănd era consilier juridic al penitenciarului pe care îl conduce într-un mod despotic și din cauza FSANP nu a fost avansat la ”excepțional”. În concluzie, toate frustrările lui ancestrale și le varsă acum pe domnul Ionuț Mogildea, asemenea antropoidului care a descoperit focul.

Să trecem la fapte!

CAPITOLUL 1.  În data de 07.03.2012, antropoidul a alarmat Penitenciarul Giurgiu fără respectarea PLANULUI DE ALARMARE, căci, în loc să exercite actiuni specifice alarmării, Florinel Cristi STĂNICĂ a dispus personalului alarmat să desfășoare activități de percheziționare asupra deținuților. O a doua greșeală a directorului a fost aceea că nu a respectat modalitatea de alarmare. A ales DOAR o modalitatea ce nu intotdeauna s-a dovedit eficienta, practica  demonstrând acest lucru . Zavragiul, în loc să găsească soluții de remediere a problemei, a trecut direct la sancționarea fpss-ilor care nu s-au prezentat la ”alarma-perchezitie”.  Astfel, domnul Ionuț Mogîldea care nu a putut fi alarmat prin solutia aleasă de director, s-a ales cu dedicație specială din partea antropoidului: ”Atentionare” pentru „lipsă de loialitate și atașament față de instituție și lipsă de respect față de personalul unității”.

În replică, domnul Ionuț Mogîldea i-a înaintat directorului Florinel Cristi STĂNICĂ  o adresă prin care solicita anularea ”Atenționării”  pentru că nu are susținere legală si pentru că este întocmită în mod mincinos. în aceeași adresă, domnul Mogîldea afirma că alarmărea unității a avut alt scop, ci nu cel specific din Planul de alarmare.

Ulterior, seful de clan, Florinel Cristi STĂNICĂ  a clasificat adresa domnului Mogîldea ”secret de serviciu”, presupunând că s-ar fi produs un incident de securitate, căci domnul Mogîldea ar fi accesat fără drept PLANUL DE ALARMARE.

Premiul ”perei mălăiețe” l-a primit Florinel Cristi STĂNICĂ  când a informat ANP prin adresa  nr. V106581/PGGR/10.04.2013, că el, homosapiens de Giurgiu, deține informații din care rezultă cu certitudine că domnul Ionuț Mogîldea, pentru întocmirea adresei către directorul unității, a accesat fără drept un document la care nu ar fi trebuit sa aiba acces. Cert este că Florinel Cristi STĂNICĂ  a numit și o comisie de cercetare a incidentului de securitate care l-a audiat pe domnul Mogîldea și i-a confiscat exemplarul 2 de la adresa trimisă directorului și i-a verificat calculatorul de serviciu . Ba mai mult, a trimis pe domnul Neagu să ia declarații de la colegi din care să reiasă că domnul Mogîldea ar fi cerut Planul de alarmare al unitatii.

Florinel Cristi STĂNICĂ este prieten și confident cu Alexandru CRISTIAN  de la Penitenciarul Galați. Managementul spune tot…

Acum șeful de clan încearcă să mușamalizeze incidentul. Doar ce a descoperit focul, domnia sa Florinel Cristi STĂNICĂ.

Urmează să descopere și pâinea feliată. Despre aceasta descoperire  o să vorbim în CAPITOLUL 2 ”Schimbări din funcție conform OMJ 2398”, ce va urma, în care apar si cei doi pechinezi de curte…

9 Comments

 1. Domnule Dorobanțu, fără supărare, dar termenul folosit era cel mai decent posibil, prin raportare la postarea “comentariului” vizat. Din câte știu, în mod normal, gunoaiele își au locul în tomberon, iar (editat admin).

  Oricum, promit să mă abțin. Nu de alta, dar (editat admin)… 🙂

  • Daca tot va cunaosteti cu cealalta persoana, de ce nu va sunati si va faceti ca la usa cortului? Ar fi mai simplu.
   Insultele au si ele limitele lor.

   • Nu am avut oroarea de a cunoaşte acest specimen, dar prea jigneşte colegii, ţăranii,etc. Din experienţa în sistem am învăţat că nu-i poţi bate decât cu armele lor, în rest postările mele au fost civilizate, dar mă revoltă atitudinea unui postac pus pe demolat şi lipsit de colegialitate. Dacă lasă un nr. de tel sau o adresă de p.m. promit că îl reeduc în paricular, am mai făcut-o şi a dat roade. Mulţumesc, pentru înţelegere şi răbdare.

 2. @ Dreptu-n stângu’… replicii

  🙂 Ce-ai pățit, omuleț, te strânge rău cămașa de forță ? Așa, bărbățele, cu spume la gură, dă-ți drumul, nu te abține, ca să nu riști o apoplexie. Simte-te ca acasă, că doar blogul ăsta, pare-se, suportă multe, inclusiv funcția de (editat admin).

  Cu dreptul, la replică, iar cu stângul, înainte, marș !

  • Iar eşti în eroare, cămăşi cu mâneci largi ai purta matale între 2 duşuri reci, dacă ai avea mâini. Îmi fac mea culpa pt. presupunerea că ai avea vertebre, macar eu sunt omuleţ, tu ai putea fi un limbric (clasa nematode, încregătura anepide) cu veleităţi de râmă, că tot îţi place să sapi pe cei pe care-i lingi. Spume n-am decât în bere şi în replici, nu ca alea chinuite de le avortezi pe aici. Îmi place că eşti perseverent şi masochist, o tot iei pe cocoaşă (eşti rudă cu Quasimada von Târgşor?) şi revii, vorba englezului-you beg for more! Ţi-a intrat în cap că eşti “spirtual”, că aşa ţi-a spus ţie o clorotică demoazelă de la Spiru Hârleţ, unde studiai tainele semanticii. Din păcate te-a abandonat rapid când a constatat că “spirtualitatea” se rezuma la gama restrânsă a alcoolului de uz sanitar (eh, de gustibus…) şi dădeai rateuri în alcov. Aşa că acum îţi laşi secreţiile pe forum, crezâmnd că eşti secretar sau secretos. În primul rând blogul ăsta te suportă la infinit, văd că spumele îţi aparţin, de te-a editat admin, înseamnă că te-am atins. Normal că mă simt ca acasă, îmi creşte inima să văd un personaj atât de ermetic şi obtuz. Dacă nu te poţi abţine, de ce aş face-o eu, pe vremea când erai urzică te-am pus cu botul pe labe, de ai plâns în carmol vreo 3 luni, deh, aşa e ăştia ‘telectualii, sensibeli. En garde!

 3. Sa nu uitam anghiotanti gen,,ce avem noi aici”,Tonee,Vasilee,Visaneee etc,unii dintre cei mai buni ,,colegi”,sa nu ii uitam ca nu cumva sa se supere pe ,,NOI TOTI CEI CORUPTI”. Vesnica lor pomenire!!!!!

  • Deci, cu procurorul Dicu ti-a mers, dar aici te vei lovi la ceas, pe romaneste.
   Sa nu uitam ca ai dosar pe rol cu Dicu, nu te va lasa asta in pace si pe bun merit, cand se va termina tot iti vei rupe gatul.

  • ”Voi toti cei corupti” , Bai fratilor, vedeti toti ca Giurgiu merge rau, lasatil pe Stanica sa il puna pe picioare, Nu prea va convine voua infractorilor, dar asta este,
   ”Sa nu uitam anghiotanti gen,,ce avem noi aici”,Tonee,Vasilee,Visaneee etc,unii dintre cei mai buni ,,colegi”,sa nu ii uitam ca nu cumva sa se supere pe ,,NOI TOTI CEI CORUPTI”. Vesnica lor pomenire!!!!!”
   Cu ce greseste acesti colegi?, ca isi face treaba si deranjeaza pe nemernici?….BRAVO LOR, DATI INAINTE FRATE .

Comments are closed.