Juristu’ lu’ Pește și aghiotanții

cei-trei-fratiJuristu’ lu’ Pește își dă arama pe față. La scurt timp după ce a fost uns cu mir directorial, Stănica de la Penitenciarul Giurgiu ne demonstrează că legile consecvenței și ale bunului simț pot fi călcate în picioare de un grup de așa-ziși știutori de carte. Dar ce să-i ceri unui director de nota 6, ajutat de civili?… nu-i ceri nimic că dă el. Și a dat. A dat ce urmează să vă povestesc în câteva rânduri. Știți vorba aia: ”Genetic, cum zicea și Darwin: ești prost!!

Iată povestea Giurgiului:

A fost odata ca niciodată, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti… un triunghi al inteligenților, în vărful căruia se află nimeni altul decât directorul Florinel Cristi STĂNICĂ, iar la baza triunghiului, aghiotanții Măriei Sale:printre care și Florin Marian Antonescu – șeful Serviciului Educație.

Faptele spun că sub oblăduirea lui neica Stănică, F.M. Antonescu a intervenit pe lângă directorul-jurist de nota 6, căruia i-a prezentat o situație ireală despre ”lipsa acută de personal” din cadrul Serviciului pe care îl coordonează (n.r. Serviciul Educație), să întrerupă procedura de mutare a doi agenți în cadrul Serviciului Asistență Psihosocială, procedură ce a fost declanșată în data de 01.04.2013 și întreruptă fără drept legal în data de 17.04.2013.

Mai mult, stimabilul Antonescu a avizat negativ, fără drept, contrar prevederilor art. 4 din OMJ 2398/C/2012 cererea de schimbare din funcție a agentului Tudor Florian din cadrul Serviciului Logistică în cadrul Serviciului Asistență Psihosocială, după cum o sa vedeți în documentele anexate.

Păi, Musiul Antonescu, vorba regretatului Caragiale, nu se face vinovat de încălcarea art. 69, lit. d, j, k, l, p, cu trimitere la art. 49, lit. c, și art. 48, lit. a, e din Legea 293/2004?

Comisia sesizată de președintele FSANP, Florin Schiopu, va fi în măsură să se pronunte pe faptele de vitejie ale musiului Antonescu.

Și dacă tot suntem la capitolul axiome de penitenciar, imi permit să vă relatez câteva isprăvi ale căuzașului Antonescu, spre a vă face o părere despre cinstea, corectitudinea și onoarea sa.

ȘTIAȚI CĂ?

–          Antonescu este plecat de ieri (n.r. 23.05.2013) împreună cu Stanică la Brașov pentru nu-ș ce simpozion? Culmea este că, Stănică a obligat prin mijloacele-i proprii să meargă acolo toți ofițerii DEAP, mai puțin pe doamna Albu Mihaela, lasând activitățile DEAP pe planul secund. Interesul personal primează pentru domnul Stănică.

–          Antonescu, în mandatul doamnei ministru Macovei a lovit câțiva deținuți în Infirmeria unității, iar ca sancțiune, doamna ministru a hotărât trecerea împricinatului în rezervă. Norocul i-a surâs. Locul lui Macovei a fost luat de T. Chiuariu, iar Antonescu a scăpat doar cu o măsură administrativă.

–          În 2003, Antonescu, fiind ofițer la continuitate, sub influenta licorilor lui Bachus și a unor filme de actiune difuzate la TV, a dispus grupei de intervenție să agreseze niște civili care se aflau în afara penitenciarului Giurgiu, peste stradă, la un depozit, crezâd că sunt teroriști pregatiți să atace penitenciarul. S-a dovedit că acei civili erau paznicii depozitului. Amuzant totuși. Chuck Norris ar fi invidios pe Antonescu.

–          După sfințirea capelei unității, sub inlfuența autostimei, cred eu… Antonescu a șters sfinții de pe pereții capelei pentru a-și ”canoniza” numele, scriindu-l în locul acelor sfinți. La acea vreme, chestorul Băla l-a trimis la testarea psihologică, unde a fost diagnosticat cu afecțiuni psihice. Trebuia să îl trimită la sanatoriu. Era mai bine pentru sistem.

Știrile ar putea continua…

Important este că președintele FSANP, Florin ȘCHIOPU a luat act de abuzurile și imixtiunile ilegale ale domnului Florin Marian Antonescu și a sesizat comisia de disciplina la adresa lui.

Vă atașez următoarele documente spre a vă face o opinie.

52 Comments

 1. ,,Anonim,,cred ca stii ca orice postezi se face de la un IP care pana la urma poate fi localizat!!!!

 2. Trucuri ieftine … Medalioane esti in barca cu toate putorile din Penitenciarul Giurgiu gen medicul sef “John” , Fifinu etc !!!

 3. Există oameni care abia aşteaptă să fii tu însăţi, pentru ca apoi să te judece,dar am curajul pe care cei 13 ani de sistem ma fac sa nu imi fie frica sa pot sa va spun ce simt si mai ales unde vreau sa ma opresc.Nu cred,asa cum spun unii,ca aceasta functie ar fi fost obtinuta prin relatii,cu ajutorul unor oamenii din diferite partide. Cred ca sistemul a facut atunci o alegere corecta si a avut incredere in dumneata,chiar daca experienta in acest sistem era egala cu zero. M-am simtit in aceasta perioada,de cand dumneata conduci acest PENITENCIAR,de multe ori umilit,urmarit,
  eram si sunt suspect de coruptie,am vazut colegi care au aceeasi functie ca si mine cum s-au transformat in ,,Agentul 007″ si care de multe ori mai aveau putin si imi dadeau jos si lenjeria intima in speranta ca poate gasesc ceva,pt ca nu cred ca aveau alte intentii orale,am auzit ce nu credeam ca voi auzi vreodata,despre unii PPL care au puterea sa schimbe agentii de pe unele sectii si multe altele despre care Domnule Director voi povesti altora,care cred ca vor fi curiosi sa le afle. Si stiti de ce nu ma puteti opri? Pt ca nu aveti ce sa imi oferiti,pt ca este prea tarziu,pt ca nu ma puteti santaja cu vreo comisie de disciplina ,pt ca 100 000 de sanctiuni nu ma sperie si mai ales pt ca sunt sigur ca nu ma va vana nimeni,pt ca Dumneavoastra nu agreati asa ceva. Si mai stiti ceva,daca nu va pasa de sanatatea mea,poate este normal,pt ca nu sunteti tatal meu (ce fericit sunt de alegerea lui Dumnezeu),dar ca nu va pasa de siguranta unitatii,ca expuneti unitatea unor potentiale evenimente negative,care pot avea efecte nedorite.
  Va informez Domnule Director ca nu mi-a placut si nu o sa imi placa NICIODATA CALUSUL.
  Oamenii sunt de trei feluri: cei care nu vor sa stie, cei care stiu dar nu actioneaza si cei care stiu si actioneaza. Am incredere in sistem,in institutiile de cercetare din tara asta,ca adevarul va iesi la suprafata, si ca dupa ce ANP-ul, Ministerul Justitiei si mai ales Parchetul vor face cercetari si vor da solutii,eu si altii vom avea conditii sa ne exprimam profesional la cel mai inalt nivel,asa cum am reusit timp de atatia ani.
  Sunt mandru ca lucrez inacest sistem,in aceasta unitate (apropo cand eu si multi altii montam paturi pe corpurile de cladire,dumneata poate aveai activitati artistice pe scena de la Casa Armatei) si mai ales sunt mandru de COLEGII mei.
  Promite-mi că-ţi vei aminti întotdeauna: eşti mai viteaz decât crezi, mai puternic decât pari şi mai deştept decât te gândeşti! ~ A.A. Milne

 4. Nu trebuie sa-ti fie frica de nimic în viata.Trebuie doar sa întelegi.
  Intr-o zi o sa iti explic DOMNULE DIRECTOR de ce eu nu mai pot fi coleg cu dumneata.
  O sa iti explic pe scurt putin,fff putin,acum.

 5. Ce face un angajat cand asteapta un control? Se pregateste sa iasa cat mai bine! La noi la Sp Pnt Tg Ocna abia asteptam sa ajunga acest control! Ne-am saturat de bataie de joc!

 6. Ce a facut Stanica asta la Giurgiu,asa a facut si Cotofana la Rahova,”rotind” si ametind posturile cheie de pe schimburi!O manevra comunista,invatata de la discipolii lui comunisti din DG-ul anilor 90-2000!Sub pretextul ”bisericutei combinatoare ”de la Jilava,Coto a promovat niste non-valori pe functii de LST,a debarcat oameni cu experienta de la blocul alimentar si ppd-pentru ce?!o manevra tipic anepisto-bolsevica!Nu s-a sesizat nimeni,sindicatul e sublim,dar lipseste cu desavarsire!

 7. Se descurca bine Antonescu. Are cinci garsoniere inchiriate, in doua din ele si-a obligat ofiterii din subordine, care au venit de curand de la academie, sa renunte la apartamentele inchiriate din centrul orasului si sa stea cu chirie la el in garsoniere. Asa face bani Antonescu si ne mai miram de reclamatiile detinutilor care spun ca fara cateva sute de euro nu poti sa fii detinut de sprijin la educatie. Antonescu inchiriaza si Stanica deconteaza.

 8. Sa va zic una tare de tot. Zilele astea a fost Constantin si Elena. Stiti ce cadou a primit finul lui Antonescu? O pereche de palete de tenis de masa si un fileu……..din magazia serviciului educativ. Fantastic, iti dai seama ce om e asta?!

 9. Pentru ca e in subordinea directa a lui Antonescu si directorul l-a chemat in birou si a exercitat acte de presiune asupra lui. Intelegi?

 10. DOMNULE DIRECTOR GENERAL VA ROG SA VERIFICATI CUM DA STANICA SPORUL PENTRU CEI CARE SUNT IMPLICATI IN FONDURI EUROPENE. DE CE CEI 5 PRIETENI AI DIRECTORULUI PRIMESC LUNAR CATE 8-10 MILIOANE, SI NICI MACAR NU FAC ACTIVITATI IMPORTANTE IN PROIECT, IAR CEI CARE MUNCESC CU ADEVARAT, FAC VOLUNTARIAT?

 11. Eu stau 13 ore in foisor si agentii care trebuie sa ma schimbe, sa merg la masa sau la wc, se plimba pe la munte. Bine si asaaaaaaaaaa!!!

 12. Domnule Raileanu, de o foarte mare perioada dumneata esti intr-o mare eroare. Cred ca nu stii nici macar in ce barca esti.

  • @acest:in barca tradatorilor , oricum nu sunt… si nici in barca aranjamentelor! dar nu inteleg , trebuie sa fii neaparat intr-o barca? ce slab esti! nici putinul curaj de a spune cine esti nu il ai!mujicule!

 13. Am citit materialele atasate. Si Stanica si Antonescu au comis abateri disciplinare si trebuie sa fie cercetati de comisiile de disciplina. Antonescu a avizat fara drept cererea agentului, iar Stanica a intrerupt in mod abuziv cererea de mutare.

 14. Directorul general nu ii va face nimic lui Antonescu pentru ca amandoi sunt masoni la Clubul Rotary.

 15. Ha,ha. Buna asta pentru ‘dotore”. Zilele trecute s-a intalnit Antonescu cu un colonel de la MAPN, fostul lui sef. Antonescu a fost angajat la MAPN, pe post de chilotar, adica subofiter la cazarmara soldatilor, de unde, se lauda ca a furat orice si si-a luat masina si apartament, nu ca prostii de fost sefi ai lui care sunt niste amarati. Intrebat ce face si pe unde mai este, Antonescu a spus ca este directorul penitenciarului si ca este colonel ca el. In discutie i-a cerut fostului sef sa i se adreseze ca domnule colonel. In sustinerea celor afirmate a scos fluturasul de salariu si l-a fluturat prin fata omului. Tot orasul stie de la Antonescu ca el este directorul penitenciarului. Sufera rau de tot omul.

 16. Cum pentru cine este bine? Pentru Stanica si Antonescu, care sunt platiti si din alte parti si isi folosesc functia publica pentru a face avere. Sa inteleg ca psihologii i-a luat la Conferinta de Psihologie, dar asistentul social, ofiterii educatori, agentii educatori, agenti de la insotire, de ce i-a luat? Cand i-a respind abuziv cererea de mutare a lui Tudor Stnica si Antonescu au motivat ca e lipsa acuta de personal la educatie, si ca nu are cu cine desfasura activitati cu detinutii. Acum, cand a luat aproape tot personalul de la SEAP la conferinta la Brasov, in interesul lor personal, este personal in unitate sa faca activitati cu detinutii. Cine lucreaza acum cu detinutii din refuz de hrana, domnule Stanica, dar cu bolnavii psihici, gsr , etc? Acum aveti oameni la educatie? Cu siguranta nu, insa interesul vostru personal si ambitiile prostesti sunt mai presus decat interesul unitatii.

 17. Nu o sa pateasca nimic Antonescu . De ani de zile atelierul de creatie al penitenciarului a realizat sute de icoane, picturi, sculpturi, etc. Toate au fost carate de Antonescu si folosite in scop personal. Daca te duci la Consiliul Judetean, Prefectura, etc, peste tot vezi picturi facute de detinuti pe care Antonescu le-a scos pe sest din unitate si le-a dat cadou in nume personal a se pune bine cu autoritatile. La Consiliul Judetean este o pictura cu centrul orasului, cu Turnul Ceasornic si parcarea din fata teatrului. In parcare este pictata o singura masina,a lui Antonescu, inclusiv numarul de inmatriculare. Cat de nebun sa fii sa pui detinutii sa faca o astfel de pictura?

 18. IN ATENTIA DOMNULUI DIRECTOR GENERAL AL A.N.P. AR TREBUI SA FACETI ,, CEVA” LA GIURGIU . NU-L LASA-TI PE STANICA SA DISTRUGA TOT CE S-A CONSTRUIT IN 13 ANI. ESTE O CATASTROFA…DUPA O JUMATATE DE AN DE CAND E DIRECTOR, MAI ARE UN PIC SI INVRAJBESTE PE TOATA LUMEA CU TOATA LUMEA. TOTI ANGAJATII SUNT NEMULTUMITI. DOMNUL MINISTRU AL JUSTITIEI, AR TREBUI SA TRIMITA CORPUL DE CONTROL LA PENITENCIARUL GIURGIU ,SA VADA CE NEMERNICII FACE DIRECTORUL STANICA, CA APROAPE NUMAI PROSTII A FACUT DE CAND A FOST NUMIT DIRECTOR. AR TREBUI SA FACA UN CONTROL SERIOS PENTRU CA OAMENILOR LE-A AJUNS CUTITUL LA OS, SI AU INCEPUT SA ISI CEARA DREPTATEA SI DREPTURILE IN INSTANTA. DIRECTORUL STANICA INCALACA ORDINUL MINISTRULUI JUSTITIEI, SI TOATE PROCEDURILE LEGALE SI LEGILE, DE PARCA ACESTEA NICI NU AR EXISTA, PARCA NU AR FI FOST JURIST SI NU AR STII CA ACESTEA SUNT OBLIGATORII SI PENTRU EL. TOT CE CONTEAZA PENTRU STANICA ,,MANA DE FIER”, E PROPRIA VOINTA . S-A INCONJURAT DE CATIVA ,,SFATUITORI”SI AU FORMAT O CLICA DE VITEJI, PRECUM ANTONESCU , ,,ORZANEL”, SI NELIPSITUL PUPINCURIST SERBAN OPRICA (CICA E LIDER DE SINDICAT SI AR TREBUI SA TINA CU ANGAJATII, SA II APERE SI SA II REPREZINTE, ATUNCI CAND LE SUNT INCALCATE DREPTURILE). ,,SEFUL” B.R.U. , OPRICA SERBAN ,PUPINCURISTUL SEF AL TUTUROR CONDUCERILOR, IN VIATA LUI NU A APARAT UN ANGAJAT IN FATA CONDUCERII UNITATII, DAR ARE PRETENTIA DE A FI SINDICALIST…SURPRINZATOR DAR A REUSIT SA II PACALEASCA PE MULTI CU ACEASTA MASCA DE LIDER CU ABILITATE, CU TRECERE LA DIRECTOR. E UN MARE NEGOCIATOR!!! A NEGOCIAT SI S-AI URMARII PROPRIILE INTERESE SI ALE CELOR APROPIATI LUI( EX:NASU) .PENTRU MODUL CUM SI-A URMARIT PROPRIILE INTERESE, SINCERE FELICITARI!!! DAR NU POTI SA FII PUPINCURIST SI SA FII SI REPREZENANTUL OAMENILOR IN FATA CONDUCERII.SINCERE FELICITARII SI SUCCES IN CONTINUARE IN MINCIUNA, POATE II PACALESTI IN CONTINUARE PE OAMEN !!!( DAR SA NU UITI CA NU POTI PACALI LA NESFARSIT) !!!

 19. Pentru lucrarea de doctorat a lui Antonescu la SEAP nu s-a lucrat pentru unitate timp de doua saptamani. Toata lumea a carat sute de detinuti la clubul central pentru a li se aplica chestionare, si pentru a fi interpretate. Intrebati cum a ajuns Antonescu doctor. Simplu. Cu bani faci orice in Romania. Chiar si un retardat care abia leaga propozitii poate fi doctor. Cristina Damboveanu, angajata a Universitatii Bucuresti si colaboratoare a Academiei Romane a fost angajata si remunerata pentru a scrie lucrarea de doctorat. Timp de mai multe saptamani a stat in biroul lui Antonescu si a coordonat aplicarea chestionarelor pe detinuti. De asemenea tot ea a redactat lucrarea si a centralizat materialele facute si de psihologii din unitate. Stiti cine a fost coordonatorul lucrarii si in ce conditii?

 20. Va inselati , comisia de sisciplina poate fi sesizata si de FSANP, ca persoana juridica, iiar clasarea se face doar daca nu sunt respectate prevederile art. 22, alin.2, asa cum prevede art. 23 , alin. 2( in cazul in care comisia de disciplina constata ca nu sunt indeplinite conditiile prevazute la art.22 alin.2, sesizarea se claseaza.
  Art 22, alin 2 – Sesizarea se formuleaza in scris si trebuie sa cuprinda:
  a) numele, prenumele,locul de munca si functia detinuta de persoana care a formulat sesizarea; prin excepptie, in cazul persoanelor care nu lucreaza in sistemul penitenciar este necesara si mentionarea domiciliului;
  b) numele ,prenumele si daca este posibil, compartimentul in care isi desfasoara activitatea functionarul public a carui fapta este sesizata;
  c) descrierea faptei care constituie obiectul sesizarii;
  d) dovezile pe care se sprijina sesizarea;
  e) data si semnatura.
  In concluzie, sunt indeplinite conditiile legale, comisia nu poate clasa sesizarea.
  Acum, in mare masura , depinde si de decizia directrului general. Daca vrea sa faca ordine la Giurgiu, sau gireaza pentru acest personaj negativ, care de aani de zile tulbura apele la Giurgiu. Este posibil ca Antonescu sa nu pateasca nimic, pentru ca s-a inscris in masonerie, la Clubul Rotarii si este coleg cu directorul generaal, asa cum se lauda prin unitate.
  b)

 21. Antonescule nici nu stii,
  cat de mic incepi sa fii,
  de fapt…, asa ai fost intotdeauna,
  si mereu ti-a placut minciuna,
  cum ti-ai luat tu doctoratul,
  ca te pricepi sa faci doar blatul,
  mai lasa-le incolo de prostii,
  sa n-ajungi prin puscarii.

 22. STANICA A PRIMIT MOSTENIRE DE LA MAMA SA PENITENCIARUL GIURGIU. ASA SE COMPORTA. IA BANI PE PROIECTE EUROPENE, (SI EL SI DIRECTOAREA ZMEU) IAR CEI CARE FAC MUNCA SI IMPLEMENTEAZA PROIECTUL,PRIMESC MULTUMIRI. AMENINTA IN DREAPTA SIN STANGA CA MUTA AGENTII DUPA BUNUL PLAC, DREPT PEDEAPSA, FARA NICI O BAZA LEGALA….. CICA A FOST JURIST SI CUNOASTE LEGEA, DAR NU O RESPECTA.
  ATAT EL CAT SI ANTONESCU PARCHEAZA IN POARTA IN UNITATII SI DACA INDRAZNESTE CINEVA SA PARCHEZE IN LOCUL LOR, INCEPE SCANDALUL, DAU TELEFOANE,DE PARCA AU PLATIT SI SI-AU CUMPARAT LOC DE PARCARE . AGENTII DIN PUNCT CONTROL TREBUIE SA LE PAZEASCA LOCURILE DE PARCARE SI SA LE TINA REZERVATE. ESTE O MIZERIE CE SE PETRECE LA GIURGIU, CEL MAI PROST DIRECTOR DIN ISTORIA PENITENCIARULUI. NICI NU ERA DIRECTOR SI SE MANDREA CU TAMPENIILE PE CARE LE VA FACE CAND VA FI DIRECTOR, SI E PAROLIST, CHIAR ASA FACE. MAI E SI ,,BOTANIST”, ARE CONSILIER DE NADEJDE PE ,,SEFUL SIFOANELOR”, CARE II DA NUMAI PONTURI FALSE SI IL PUNE IN SITUATII JENANTE SI PENIBILE CA SI DIRECTOR. EX: SITUATIA DE LA BLOCUL ALIMENTAR, CAND A MERS LA ,,PONT” ,CA SE FURA DIN HRANA P.P.L., SI S-A FACUT DE RAS. A CAUTAT PRIN CANALELE DE SCURGERE SI INCERCA S RIDICE NISTE CAPACE SI GRILAJE, CARE ERAU SUDATE, SI EL TRAGEA DE ELE, CA ACOLO SE ASCUNDE CARNEA FURATA. HABAR NU AVEA CA ACELE CAPACE ERAU SUDATE DE ANI DE ZILE. A FACUT DELICIUL ATAT AL PERSONALUI DIN B.A., AL HOTILOR DAR SI A CELOR CARE IL INSOTEAU. DE DESTEPT CE ESTE A MUTAT IN FOISOR UN BUCATAR CU EXPERIENTA DE PESTE 20 DE ANI, UN BUCATAR CARE TOATA VIATA A FOST BUCATAR, A FOST MAISTRU BUCATAR LA GRANICERI DIN ANII 90, A FOST BUCATAR LA PENITENCIAR DE CAND S-A INFIINTAT PENITENCIARUL GIURGIU, SI EL JURISTU LU PESTE, COMPETENTU LU PESTE, L-A BAGAT IN FIISOR SA FACA PAZA. UMILESTE UN OM CU EXPERIENTA, BOLNAV SI IN PRAG DE PENSIE, DUPA BUNUL PLAC, CA DOAR I-A LASAT MASA MOSTENIRE PENITENCIARUL . ASTA E DOMNUL DIRECTOR AL PENITENCIARULUI GIURGIU, UN……………….

  • Cred ca nu l-ai cunoscut pe directorul P.Gaesti sa vezi acolo penitenciar personal, acum este impartit de el si sotie (MEDICA SEFA) nu are loc nimeni de ea. A fost in concediu direcotrul, dar i-a mers bine, acu se comporta de parac a promovat examenul de director, deja si-a umflat pieptul, dar a uitat cand a distrus toata unitatea mutand oamenii dupa “bunul lui plac” de pe o functie pe alta, asa in functie de interesele personale si alte “castiguri” tot personale, cine a carmit ceva a primit amenintari , gen TE FAC EU PE TINE, O SA TE TIN MINTE, etc, in rest nu mai avem nimic,Noul penitenciar Gaesti merge in virtutea inertiei………o simpla intrebare “pana cand ?” . Angajatii sunt toti “handicapati”, bineinteles fara cei care ii sufla in……. fara cei care ii sapa gradina, ii renoveaza apartamentul , ii aduc …….., joaca fotbal cu prea-maritul etc. CIne nu ii…. si nici nu ii….munceste ca boul si e dat la o parte, schimbat din functie, amenintat, etc..

 23. Sesizarea FSANP va fi clasata conform art. 23 din OMJ 2856/2004, in acest caz FSANP nefiind persoana vatamata.

  In mod legal sesizarea la comisia de disciplina trebuia facuta de agentul in cauza, respectiv domnul Tudor Florian.

  O alta varianta era sa fie asteptat raspunsul ANP la adresa FSANP. Adresa, nu raport cum gresit este titlul link-ului, deoarece banuiesc ca nu exista subordonare intre cele doua entitati.
  In mod normal, directorul general, luand cunostinta despre aspectele din aceasta adresa era obligat de art 69, lit. n din Legea 293/2004 sa sesizeze comisia de disciplina.

  • Eu zic că ar trebui totuși să i se dea curs sesizări, pentru că nu sunt incidente prevederile art. 23 din celebrul OMJ, paramodificat de SPI (acronim de la instituțiile politrucizate).

   Cred că principiul „Ubi lex non distinguit nec nos distinguere debemus” are aplicare și în ceea ce privește sesizatorii comisiilor de disciplină.

   Vorbiți de „persoana vătămată”, ei bine, organizația sindicală e totuși persoană juridică; dacă este lezată în respectarea drepturilor angajaților care fac parte din acel sindicat, poate sesiza comisia de disciplină, la fel de bine ca un simplu angajat, cu condiția ca angajatul să consimtă la aceasta și să-și însușească obiectul sesizării.

   Pe de altă parte rămâne de văzut dacă DG reacționează la aspectele din adresă. Dacă nu, e de acord în mod tacit, cu abuzul de la Giurgiu.

  • si eu opinez pentru clasarea sesizarii; federatia in aceasta situatie nu a fost vatamata prin intruziunea directorului -jurist! de ce nu a sesizat comisia de disciplina din A.N.P. agentul in cauza? strategia abordata este eronata!

 24. E clar ca aici e un mare abuz. Abuz a facut si Antonescu pentru ca a avizat negativ , fara drept , cat si directorul ca a permis si a intrerupt procedura de mutare.

 25. Zilele aceste activitatile de la SEAP au fost blocate. Nu au mai fost ofiteri, nu au mai fost agenti la insotire, toata lumea la distractie. O fi bine? Si pentru cine?

 26. Si agentii de la paza care sunt la SEAP la ce le trebuie participarea la conferinta de la Brasov? Nu avem oameni sa dam recuperari , insa avem oameni care sa tina trena lui Stanica si Antonescu pe la fel de fel de sindrofii?

 27. Ce blaturi pe mutari fac astia la Giurgiu !! Agentii nu au nicio sansa sa aiba dreptul la un tratament corect. Totul e la mana directorului de acolo.

 28. Sunt curios cum va raspunde ANP-ul la solicitarea agentului nemultumit de decizia directorului de la Giurgiu. Daca va gira abuzul sau daca va face dreptate.

 29. In cazul acesta, dupa cum sunt descrise lucrurile si Antonescu si directorul au facut abuzuri si trebuie cercetati de comisiile de disciplina. E clar ca lucrurile sunt aranjate aici si nu putem vorbi de respectarea OMJ-ului privind mutarea fpss.

 30. Antonescu are pretentia sa i te adresezi cu domnul doctor, atat verbal cat si in scris. Si-a facut si stampila cu denumirea de doctor. Megalomanuuuul. I-a mintit pe cei de la educatie sa scrie articole pe diverse teme ca le publica el in nu stiu ce reviste internationale, cand colo le-a bagat in lucrarea de doctorat. PLAGIATORUL. Asa s-a descurcat toata viata. Pe munca furata de la altii. Ulterior, in calitatea de sef, le-a cerut sa-si dea acordul in scris ca sunt de acord ca cele scrise de ei sa apara in lurarea lui de doctorat. Ce impertinent !!

 31. Personalul de la SEAP a fost obligat sa mearga in echipa de aplaudaci asa cum a fost obligat sa scrie la lucrarea de doctorat a lui Antonescu si sa care si sa aplice testari, zilele la rand , pe detinuti, ca Antonescu sa devina dotore. Asta e sistemul si astia sunt oamenii.

 32. Stanica si Antonescu au obligat ofiterii si agentii de la SEAP sa isi ia concediu de odihna si sa mearga pe banii lor la Brasov , pe post de aplaudaci ai lor. Se aude ca Antonescu l-a bagat si pe Stanica in filiera sa-si faca doctoratul.

 33. Il admir pe Antonescu. A venit la puscarie cu o dacie si acum are masina buna, apartament si 5 garsoniere pe care le inchiriaza. Bravo lui.Stie omul sa se descurce.

 34. Cand a murit fostul preot al unitatii Antonescu s-a imbracat in hainele preotului, a luat cadelnita si a intrat prin camerele detinutilor , imitand slujba. Cica asta e gluma.

 35. Frate cat de nebun sa fii sa sterigi picturile de pe peretii unei biserici si sa te treci tu? Asta nu am mai auzit-o.

  • Și Becali nu apare în fresce ca mare ctitor? A ajutat la ridicarea lăcașelor de cult din banii obținuți din colecte de la ciobanii lui, nu?

   Sunt unii care nici nu realizează nivelul de prostie pe care l-au atins. Și ca orice proști, suferă de mania grandorii. La Giurgiu se pare că nivelul de prostie la nivel managerial cere declararea de cod roșu.

 36. Imi amintesc ce bataie le-a dat Antonescu paznicilor de la depozitul de vis-a-vis de penitenciar crezand ca sunt teroristi. Era beat mort. A tras ani de zile de beleaua asta.

 37. Am auzit ca e bagat cu Antonescu colaboratori la Universitate si la alte ONG-uri, pe bani, ca doar acum e voie. Asa se si explica de ce este un val de vizitatori in penitenciar, elevi, civili , etc. Astia se falesc cu pozitiile lor si ca sa epateze aduc vizitatori la puscarie ca sa faca expozitie cu maimutele, a se citi detinuti. Sunt zile in sir in care nimeni nu face nimic decat plimba vizitatorii prin puscarie. Si cine ia banii?

  • Așa se întâmplă când maimuțele se cred manageri. Cretinism sinistru de Giurgiu, la nivel decizional.

 38. De cand a venit Stanica la conducerea penitenciarului Giurgiu unitatea e varza. Detinuti in refuz de hrana, inspectia Consiliului Superior al Magistraturii in curte, din cauza atitudinii necorespunzatoare a acestuia fata de judecatoarea delegata , personal cercetat penal, iar Stanica se plimba cu astia de la educatie la munte.

 39. Antonescu a fost si este un om cu grave probleme. Incepand cu agresarea detinutilor si a civililor, latura lui agresiva l-a dus si la amenintarea cu bataia a colegilor din penitenciar care au alte pareri decat ale lui. Din pacate sistemul tolereaza astfel de oameni, cu probleme certificate.

Comments are closed.