Politica in penitenciare


ANPRecunosc ca, din pacate, nu simt nici pe departe optimismul
unui nou inceput dupa intalnirea cu noul ministru, fost director general adjunct al ANP. Nu cred ca solutiile gasite pentru conducerea ANP sunt cele mai bune. Nu vad economistul sau managerul care sa tina in frau un sistem penitenciar aflat intr-o criza financiara prelungita, iar in ceea ce priveste imputernicirea dnei Manuela Pieleanu am rezerve majore.

L-am informat desigur pe noul ministru despre opinia subsemnatului. Are dreptul sa-si aleaga echipa, cel putin pana la organizarea concursurilor, asa cum eu am obligatia sa-i spun ce cred despre echipa domniei sale. Am recomandat, impreuna cu ceilalti colegi sindicalisti, prudenta, profesionalism si responsabilitate. Se pare ca decizia fusese deja luata, iar pozitia ministeriala de neclintit in asumarea responsabilitatii

Alegerea, din pacate, a fost politica. Cu asta vom trai… o vreme.

12 Comments

 1. Bine ar fi sa ne conduca oameni din afara sistemului,care sa nu fie cunoscuti de x si y,care sa nu fie numiti de x si y.Unii ar vrea sa ne conduca oameni de-ai lor, fosti sau actuali gardieni,pe care sa-i manipuleze cum vrea obiectul lor.Halal democratie! Huo!!

  • Acum vreti din afara sistemului,pana acum doreati specialisti din sistem gen generalul de la TM,interesul poarta fesul si la voi din pacate,s-au ambitiile marunte..lasati omul sa vedem ce face si apoi carcotiti..cine sa va mai inteleaga??

 2. Cine vreti sa va conduca? Este normal sa conduca cei alesi, asta inseamna democratie,,,,
  Poate ati votat persoane care nu va reprezinta interesele…
  Puteti sa/i injurati si sa/i reclamati? Este Ok!
  Asa mergem spre civilizatie.
  Ura si dusmania, cruzimea si egoismul domina acest sistem bolnav, singura solutie este NAPALM!

  • Sincer,nu vreau sa ma conduca nimeni!Cat despre ura,dusmanie,cred ca le pot asocia cu invidia.Romanii,nu tpti,sufera de megalomanie.Dar sunt cazuri de coruptie,ce imbolnavesc toate sistemele!
   Iar dupa ce incerci solutia recomandata,anunta-ne daca a avut efect! 🙂

 3. Tot mai rare articolele semnate de Sorin Dumitrascu, din pacate. Au scapat grupurile de interese si de nasi si fini de un spin in talpa iar acum continua jocurile. Mai am un comentariu imi care imi exprimam rezerva fata de actualul director general si de ministru. Doar politica si interese.

  • Stimate domn,
   Sorin Dumitrascu a reprezentat o perioada plina de continut in viata FSANP.Asta nu inseamna ca FSANP dispare.Am petrecut impreuna o etapa,urmeaza alta cu alti oameni.Nici n-ar fi normal sa ne oprim aici.Vom merge mai departe.Va asteptam sa va alaturati noua.

  • Subscriu! Domnul Dumitrascu a reprezentat si va reprezenta mult timp FSANP.Probabil ca domnul Florin nu a avut timpul necesar sa se faca foarte cunoscut,dar …
   Sa nu uitam insa si de domnul Lucaci Edy,o alta piatra de temelie a FSANP.De cum va functiona,disparea,FSANP suntem raspunzatori toti membrii.Depinde ce vrem,cum sustinem, acolo, la locul nostru FSANP.
   Pentru ca FSANP sa-si mentina(dezvolte) pozitia,fiecare membru are obligatia sa fie om,sa lupte,nu doar sa ceara.
   FSANP nu este un semn de carte!

 4. Cateva din pretentiile psd-istei anp-iste :

  pieleanu ileana manuela (31-08-2009 11:47)
  am stat la acest hotel in din 20 aug 2009 pina la 23aug 2009,desi aveam bilet pina pe 27 aug 2009,si am ocupat 3 camere 351,324 si 323 fiind un grup de 8 persoane din care 4 copii.am asteptat tot anul aceasta vacanta pe care ne-au stricat-o niste excroci care pretind ca acest hotel are 5 stele cind de fapt nu poate oferi decit 3 stele.daca aveti rezervare schimbati-o deoarece aici se opreste aerul conditionat atit in timpul zilei,11-18 cit si noaptea dupa ora 12,in conditiile in care in marmaris sint 40 de grade ziua.indivizii care se ocupa de administrare lasa pornita doar ventilatia si iti motiveaza ca e politica hotelului pentru raci si zonele de trafic!lifturile acestui hotel de 5 stele nu au aer conditionat,te sufoci in ele.hotelul este foarte frumos dar serviciile,care sint esentiale,sint execrabile.personalul este foarte nepoliticos si arogant si reusesc sa-ti stice vacanta.hrana pe care ti-o ofera este foarte putin diversificata,la prinz iti ofera 2 feluri cu carne si nu am vazut o friptura in cele 3 zile pe care le-am pierdut acolo.aveau 3,4 feluri de prajituri si au adus niste inghetata abia dupa ce ne-am certat cu ei.in oferta iti spun ca ai acces la jacuzii dar am mers in doua zile si ni s-a spus ,culmea nesimtirii,ca se curata filtrele.norocul nostru a fost ca dupa nenumarate discutii agentia ne-a oferit un hotel adevarat de 5 stele,club turban,si astfel am reusit sa salvam 4 zile din concediu.un ultim sfat,schimbati-va rezervarile la un acest hotel daca nu vreti sa va stricati vacanta.

  Link;http://www.sejur.org/Hotel-Elegance-International.htm

  • doamnei comisar sef PIELEANU mai intai va trebui sa i se angajeze in sarcina dumneaei raspunderea patrimoniala si apoi sa discutam , desi sincer mi se pare o nebunie gen -LAS FIERBINTI- sa fie imputernicita in functia de director general adjunct.Asta nu ne arata nimic altceva decat ca acestea reprezinta ultimele alternative- neviabile dealtfel- la conducerea A.N.P.Urmariti evolutia analistului politic MARIS PIELEANU in emisiunile de talk-show si veti gasi singuri raspunsul la intrebarea ; cum este posibil ca aceasta doamna sa fie imputernicita d.g.a.? nu m-as mira sa avem in curand un chestor de penitenciare-in persoana dumneaei!

  • Colegule nu cred ca e culmea nesimtirii sa platesti niste bani si sa iti strici vacanta/concediu din cauza nesimtirii altora ca nu vor sa cheltuie cu turistul ci doar sa faca matu’ gros.

 5. Culoarea o prinde, e tinerească,, deși e sărită bine de 40 de ani.
  Nu știu însă dacă a auzit de abuzul de drept, având în vedere nenumăratele acțiuni în contencios pe care le-a pierdut. Mă refer la acelea care aveau ca obiect anularea deciziilor de sancționare a personalului, în care instanțele de fond au considerat că faptele imputate nu reprezintă abateri disciplinare, conform legii 293, care reglementează statutul fpss.
  A girat multe recursuri de acest gen, cu toate că procesele (recursurile) s-au pierdut de către anepeu, prelungind niște abuzuri.
  De ce? Doar ca să transmită un mesaj, că nu e bine să te pui cu anepeul, că doar ei „e la butoane”. Deși, uneori și pentru ei, prostia doare.

Comments are closed.