Cu B1 si RTV despre penitenciare

B1 TV - Nastase favorizat in penitenciarMai jos, pentru cine e interesat, doua inregistrari ale unor emisiuni recente, una la RTV ala la B1TV, despre vreo doua VIP-uridin sistemul penitenciar. Diferite prin calitatea moderatorului, la fel prin lipsa de informatie, prejudecatile si stereotipurile despre sistemul penitenciar. Suntem oarecum pe agenda publica, sper ca mai des cu probleme serioase.

5 Comments

 1. Domnule Dumitrascu,sper ca intr-o zi va va fi alaturi si noul presedinte al FSANP !!! Cand veti fi plecat din tara,sa lasati vorba la mass-media sa-l invite pe dumnealui. Sunt tare rautacios,asa sunt eu, un fsanp-ist convins. 🙂

  • Dl Florin Schiopu va prelua treptat relatia cu presa, din pacate sunt obisnuiti cu subsemnatul care are deja exercitiu. Oricum nu prea vom putea participa impreuna din ratiuni de format. Momentan din functia onorifica in care am fost ales sprijin executivul federatiei in relatia cu mass-media si cu partenerii in limita mandatului acordat.

   • Multumesc.
    Pentru mine,nu ati sprijinit si nu veti sprijini FSANP niciodata !!!
    DUMNEAVOASTRA DATI SENS FSANP !!!

 2. Dom` Dumitrascu, pe aia cu RETEVEU n-am vazut-o, dar labe1teve a fost o adevarata incantare sa va urmaresc tinand piept valurilor de ignoranta, rautate si atacuri la persoana si sistem. Nu ca m-ar interesa persoana… nici pe departe. Si nici pe dumneata nu prea am obiceiul sa te laud, insa faza aia cu tremuratu vocii face toti banii. Deh… odata cu varsta poate invata ca un moderator are obligatia sa adreseze intrebari cu subiect si predicat. Atacurile le fac invitatii, sa nu aibe grija.
  Ce ma uimeste insa este tacerea ANP, a carei imagine, posibilitati, reavointa, neputinta si toate celelalte rele ce i se pot asocia sunt scoase pe tapet. Poate ca e prea mult sa cerem ceva de genul unei campanii elaborate dar macar o atitudine reactiva ici colea.Daca cumva nu si-au dat seama, dupa ce va implini Becali niste ani, va veni admiterea sau respingerea Stelei din fotbalul european, apoi inceperea campionatului in care Steaua va juca etapa de etapa… motive pentru care detinutul Becali va fi in atentie permanent. Si odata cu el puscaria Jilava. Si odata cu ea intreg sistemul.
  In opnia mea, daca se continua cu atitudinea asta de strut ascuns cu capul in nisip, prin septembrie toata lumea va fi convinsa ca Billa isi va deschide filiale in toate puscariile, palatul telefoanelor a facut o divizie speciala pentru penitenciare, iar accesul la unii detinti se face pe alei speciale pentru a nu fi vazute de .. politisti de penitenciare sau alti detinuti.
  Inteleg foarte bine ca puscariile sunt prinse la mijloc in jocul politic insa cred ca asta este oportunitatea pentru a mai obtine cate ceva… bani de gaze sau de curent de exemplu.
  Acum deja ma lungesc la vorba si pare ca ma bag in seama. Si pe deasupra nu dau nicio solutie.
  Doar ziceam si eu asa sa mai treaca vremea.

Comments are closed.