Ghimpele

Ghimpe_by_MirceAdrianDl Corneliu Avram, redactor la Ghimpele, ma tavaleste destoinic prin cerneala suparat fiind dansul ca i-am contrazis certitudinea intru privilegii pentru actualul detinut numarul unu al sistemului penitenciar. Sa fie primit. E inevitabil, cand trebuie sa le explici si celor care cred c-ar trebui sa aiba privilegii si celor care cred c-ar trebui sa n-aiba nici macar drepturi ca legea trebuie respectata si ca o opinie ferma nu tine loc de realitate.Telegrafic. Asistenta religioasa stimate domn e un drept, nu un privilegiu si se intampla de ani buni fara osebire. Nu ca m-ar deranja sa apar o persoana daca e cazul, dar nu se intampla in cazul de fata. Am lucrat cu Monica Macovei, nu-i un secret. Ideologia in care cred e doar sindicala, politicienii sunt toti o apa s-un pamant. Sunt mai interesat de amaratii care n-au nicio sansa decat de detinutul aflat momentan in atentia mass-media, altfel egal ca-i place sau nu.

Mai jos inregistrarea emisiunii de ieri seara. N-ar fi sper o piedica pentru personajele cu certitudini sa creada exact contrariul, din motiv de lipsa de informatii, stereotipuri sau prejudecati.

9 Comments

 1. Constat ca la noi in sistem modestia si profesionalismul sunt abdicate.

  Recunosc ca mai sunt oameni cu caracter si principii prin sistem dar putem sa-i numaram pe ….. , multi considera ca-i mai bine si eficient sa stea la ” cutie ” fara stres dar sa culeaga darurile.

  Paradoxal au aparut si anumite fufe “pe scena ” ( care sunt produsul coruptiei din sistem fiindca au fost promovate pe criterii sexuale, …… si de inrudire artificiala cu anumite personaje controversate …….. , nu mai vb. de dobandirea unor diplome la Spiru, …….. etc. ) care pateaza grav demnitatea si moralitatea salariatiilor din sistem.

  Aceste ” doamne ” ar trebui sa se uite in oglinda cand ” defileaza ” prin fata celor care le cunosc trecutul ” de aur ” dar care incearca prin natura functiei dobandite sa redevina o marea doamna ( cum poate sa creada asemenea ” fiinte ” ca au un alt statut moral
  )

 2. nefiind la subiect,dar intreb. De ce nu se mai deconteaza lucrarile stomatologice??

  • Asta am auzit si eu, dar ramane inca la stadiul de zvon. Nu a aparatut nimic concret. Cand, aceste zvonuri vor deveni certitudine va voi anunta. Pana atunci ramane un subiect deschis. Avand in vedere ca serviciile cel mai greu de decontat sunt cele din zona stomatologiei, caci materialele folosite sunt din import si sunt supuse fluctuatiilor de pret, ar putea sa apara schimbari.

 3. Stiu eu,dle Raileanu.S-a anuntat la tv de cel putin o saptamina!Vi se pare ceva “anormal”?

  • vroiam doar sa stiu daca acest proiect de ordonanta va avea impact negativ si asupra posturilor vacante din sistemul penitenciar prin desfiintarea acestora? daca ma poate lamuri cineva!

   • Domnule Raileanu,
    Daca va referiti la sistemul penitenciar,ea nu va avea efect negativ!Acum merge treaba? Tot asa va merge si-n viitor! O sa mai spuna sindicatele cite ceva,mai lasa ei citeva posturi…si uite asa trece viata!Daca faceti o comparatie cu fiecare an care a trecut,se observa ca a crescut nr angajatilor!

 4. ”Guvernul Romaniei a initiat un proiect de ordonanta de urgenta aflat deja pe circuit rapid de avizare si consultare in vederea adoptarii urgente, posibil chiar saptamana urmatoare, prin care sunt desfiintate posturile vacante din ministere si institutiile subordonate.”-stiti ceva de acest aspect dl. COSMIN?

Comments are closed.