INFO Restante la echipament 2012 transa 2

EchipamentDe la: Cristina Berbec
Trimis: 9 iulie 2013 09:49
Catre: Grup-National-Directori-Economici; Grup-National-Logistica; Grup-National-Contabilisefi
Subiect: Drepturi restante echipament

Stimata doamna director/ Stimate domnule director

In vederea stabilirii fondurilor necesare achitarii sub forma baneasca a drepturilor de echipament restante pentru anul 2012 (transa a-II-a), va rog sa transmiteti pe e-mail, la adresa cristina.berbec@anp.ro<mailto:cristina.berbec@anp.ro>, pana azi 09.07.2013, orele 12,00, situatia valorica a sumelor ramase de achitat.

Cu stima,

Comisar Sef de penitenciare Marina Cristina BERBEC
Administratia Nationala a Penitenciarelor
Directia Economico – Administrativa
Compartimentul Echipament
Telefon: 021.208.61.50 interior: 27591
Adresa e-mail: cristina.berbec@anp.ro

21 Comments

 1. Fac apel catre toti lucratorii compartimentelor Financiar din unitati, inclusiv din ANP, sa nu se ghideze dupa judecati particulare si sa lanseze teoria acordarii banilor pentru echipament fara a avea, insa, certitudinea ca acest lucru ar fi posibil in cursul lunii iulie 2013!
  Situatia in randul lucratorilor este tensionata, iar un zvon neintemeiat ar duce si mai mult la inflamarea starii de fapt.
  Va multumesc pentru intelegere.

  • as, monser sa nu crez: se poate sa se inflameze lucratorul de penitenciare? garantat 100%-NU! si sunt peste poate sigur , ca asta nu se va intampla in urmatorii 10 ani! exemplul cel mai elocvent este penitenciarul Galati.Deci in numele constiintei : angajati din penitenciare , va ordon treceti bariera indiferentei si implicati-va!

   • Domnule Raileanu, Penitenciarul Galati este un asezamant special, biblic cu oameni toleranti, atat de ingaduitori incat si-ar da si sufletul pentru semizeul lor Alexandru Cristian. Sacrul si profanul se imbina in Sendreni, astfel incat orice forta exterioara menita sa altereze “bunul mers” al lucrurilor de acolo ar fi in zadar. 😛

 2. E posibil, domnule Dumitraşcu, ca de la acordarea primei tranşe să se mai fi redus numărul beneficiarilor, în urma pensionărilor, destituirilor etc. Şi cum lor, în mod normal, la lichidare li s-au achitat drepturile, sumele restante rămase de achitat s-au modificat.

 3. Situatia trebuia sa fie trimisa sau cunoscuta imediat dupa acordarea primei transe mai ales ca nu cred sa se indexeze sau mareasca peste noapte cu de la sine putere norma de echipare.Dar asa e la noi.

Comments are closed.