Bani sau echipament?

Sondaj Echipament77% dintre colegii care au votat la sondajul nostru si-au exprimat preferinta pentru primirea contravalorii in bani a cotei de echipament. Ar insemna deci ca fiecare ar prefera sa cumpere de la un furnizor autorizat de echipament si uniforma, sistemul de achizitie centralizata dovedindu-se nefunctional. Poate c-ar fi mai usor si pentru ANP si pentru sistemul penitenciar.

Prefer sa primesc anual

  • contravaloarea in bani a cotei de echipare (77%, 227 Votes)
  • uniforma si echipament de serviciu (23%, 69 Votes)

Total Voters: 296

Loading ... Loading ...

Asta ar presupune ca in loc sa dea restante, si sa fie vesnic in vizor pentru intarzieri ANP ar asigura la inceputul fiecarui an sumele necesare pentru cota de echipare, fie c-ar plati direct furnizorului autorizat fie c-ar avansa suma necesara angajatului. Pare mai simplu si sunt motive sa cred c-ar fi mai eficient dac-ar fi dublat de verificarea cntinua a calitatii echiparii personalului.

10 Comments

  1. Procent mic a celor ce vor acest lucru.Sunt insa ceilalti care nu au fost interesati,nici de sondaj,nici nu s-au vaicarit de banii de echipament.
    Sondajul a reliefat starea de moment a unor oameni.Stim ca nici cum a fost expus in articol nu vor fi posibilitati deoarece,totul este in functie de fondurile alocate.Daca din luna aprilie a anului 2007,atentie 2007,nu s-a mai distribui echipament.Imi amintesc la un bilant pe nea Ilea,cand spunea ca se va trimite echipamentul prin curierat,functie de ceea ce ai solicitat.

  2. Toata lumea e de acord…insa cine mai aranjeaza o licitatie ? Cine se mai pune bine cu cineva…? Mai dispar si niste posturi de magazineri sau mai stiu eu ce tiitori de maneci pe la BAGR…..nu…e nasol ! 🙂

Comments are closed.