Euro si rataciri

Sorin DumitrascuBecali preda 1000 de Euro pe care-i ‘ratacise’ in nu’s care slip cu care umbla pe la palat in vremurile mai bune. Presa face maret subiect din asta, apare si Cozma cu vise despre SIPA, SMS-uri, radiatii si… sporuri pentru detinuti. Mai jos cateva inregistrari de la RTV si PrimaTV. Asa, pen’ca vine weekend-ul si ne mai relaxam cu povestiri despre sistemul penitenciar.

14 Comments

 1. Sorin mi-a placut raspunsurile date lui cosma si paula,puteti sa spuneti cava de vizita la colibasi,daca liderii de sindicat fsanp de la colibasi v-a adus la cunostinta de problemele cotizantilor fsanp,sa stiu daca mai are rost sa platesc,

 2. Domnule/doamna, “orice doresc” nu este permis pe acest site. http://www.fsanp.ro este un site dedicat sindicalismului penitenciar, unde oamenii vin cu pareri, sugestii, probleme si unde-si formeaza opinii. Unele mesaje ale dvs au vadit caracter politic. Noi nu facem politica, nu exprimam idei politice. Nu avem voie. Statutul nostru ne interzice. De aceea nu se aproba anumite comentarii ale dvs.
  Site-ul pe care il promovati are un mesaj politic.
  Cu tot respectul pentru munca pe care o depuneti, dar este inoportun sa va promovez lozincile.

 3. Dispozitii veti da doar pe site-ul pe care-l administrati. Nici eu nu-mi permit imperative cu dumneavoastra.

  In rest sunt de acord cu cele sustinute, cu amendamentul ca pentru a merita trebue sa dovedesti, nu doar sa existi.

 4. Cum de ati fost pacalit de un specimen ca Miron Cozma?Are cineva dubii cu privire la el?Gesturile si modul in care se exprima sunt elocvente.Faptul ca e inscris in nu stiu ce organizatie care apara drepturile hotilor nu il face imediat vreun conferentiar sau membru al academiei.

  • Si cu toate astea scria “poiezii”… Luceafarul huilei… ce mizerie! Bolnavii si neprihanitii isi aleg tot timpul un pseudonim alegoric.
   Vezi cazul Gigi Becali!

 5. Interventia lui Miron Cozma lasa impresia ca acesta are mentalitatea unui detinut ordinar, marcat de anii petrecuti in spatele gratiilor. Are o atitudine de persoana privata de libertate care sta cu chistoul de tigara in buzunar, ci nu una de lider al ortacilor care putea rasturna guverne acum doua decenii.
  Personal, aveam o alta impresie legata de Miron Cozma.

  • Mi/ar fi placut ca domnul Cozma sa/si sustina punctul de vedere mai elegant, mai bine argumrntat si mai putin agresiv…
   Serviciul de reeducare putea face mai mult….ar trebui sa fie specializat pe la Arad, “la vopsitorie”….
   Cred ca a facut mai mult in cazul Nastase…., l/au reeducat bine…

 6. Cand va plati tortionarul de cadre Cristian Alexandru pentru faptele sale meshine ? De ce se compromite d-l Bejan cu asemenea lepadaturi ?

Comments are closed.