Sărbătoarea de Sfânta Maria ar putea dura 2 zile

Victor PontaDeclarații susținute de premierul Victor Ponta la începutul ședinței de guvern

,,Victor Ponta: Bine. Vă mulţumesc, mulţumesc celor de la presă, la final, dacă mai sunt şi alte decizii. Da, adoptăm astăzi hotărârea de guvern ca vineri să fie zi liberă, care, sigur, se va recupera într-una din sâmbetele viitoare. Faptul că oamenii sărbătoresc Sf. Marie mâine, e totuși o sărbătoare foarte mare nu doar pentru ortodocşi, ci şi pentru catolici, e Ziua Marinei Militare şi vreau să transmit de pe acum toate urările tuturor marinarilor, nu doar marinarilor militari, domnul ministru Stroe m-a pregătit.

Radu Stroe: Şi Marina Civilă.
Victor Ponta: Marina Civilă n-a mai rămas… că s-a ocupat omul să nu mai avem marină civilă, dar marinari mai avem, pe ăia nu i-a vândut, deci marinarilor pe care nu i-a vândut domnul preşedinte încă, le transmit, ca ministru al transporturilor, nu? Pot să le transmit și militarilor, sigur că da. /…/ Deci adoptăm hotărârea, că asta urma probabil să întrebe presa, dacă adoptăm. Adoptăm astăzi hotărârea, vineri este zi liberă şi se recuperează într-una din sâmbetele viitoare. Mulţumesc celor de la presă şi intrăm pe ordinea de zi.

Cam așa a decurs inceputul sedinței de guvern de azi 14.08.2013 și reprezintă partea de ședință a Guvernului României la care a luat parte și presa. Mă îndoiesc că venind de la primul ministru al României această știre nu va fi materializată în faptă.La ora la care scriu, nu era venită încă o adresă oficială, însă cred că oamenii se vor bucura de un sfârșit de săptămână prelungit.

Aveti si confirmarea celor exprimate mai sus:

Stimata doamna director,

Stimate domnule director,

 

Va informam ca în Monitorul Oficial nr. 0513/14.08.2013 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 590/14.08.2013 prin care s-a stabilit ziua de 16 august 2013 ca zi liberă, cu recuperare în ziua de 24.08.2013, sau prelungirea programului de lucru până la data de 30.09.2013 potrivit planificărilor stabilite.

Având în vedere activităţile desfăşurate de către unităţile aparţinând sistemul penitenciar  în colaborare cu celelalte instituţii publice veţi lua toate măsurile necesare pentru desfăşurarea acestora în conditii corespunzătoare în vederea prevenirii producerii evenimentelor negative.

Modalitatea de recuperare se va stabili în cursul zilei de 19.08.2013.

Din punctul meu de vedere recuperarea a câte o ora in fiecare zi este varianta cea mai avantajoasa personalului.Oricum aștept reacții.

 

Advertisements

13 Replies to “Sărbătoarea de Sfânta Maria ar putea dura 2 zile”

 1. Se mai aude ceva despre continuarea concursului de dir.adj, si sef serviciu/sef birou ? Sunt sanse sa fie demarate in toamna?

  1. Speram … dar se pare ca Bejan nu accepta ideia de concurs ci prefera sa imputernicieasca pe cei placuti directorului.

 2. Preab(o)landule care-s pacatele care se spala cu …bere,ca ma bag si io? :):)

  1. Fiule venit din norii de ploaie formati in cer,coboara intii pe pamint si mai vorbim! Dupa cum recunosti, fiule ros de invidie ,te tranformi in fiul ploii cu gheata care loveste cu ura tot ce e dedesubt.Iti place stilul gazetaresc,dar nu te prinde.Incearca altceva fiule!

   1. Nu asteptam un raspuns mai inteligent de la “unul mic si negru”,l-am citat pe ..Raileanu!!:):) Iti inteleg si accept deci atitudinea…Ai pus cum se zice..”botu” la chestia cu invidia hahaha !!!

    1. Fecior al ploii( am uitat sa pun vocala u,undeva ,dar stii tu unde trebuie pusa!) mele,ai botul ud!

     1. Ca sa-l parafrazez pe unul de….culoarea ta,pe numele lui konecter!!: “mai dute-n ….dragostea mea” tu si copii tai!!!
      E suficient de decent asa domnule Dorobantu?? :):)

     2. Nu. E ultimul comentariu de acest gen pe care il aprob.
      V-as ruga sa va schimbati adresele de e-mail sau numerele de telefoane si sa va jigniti in privat!
      Va multumesc pentru intelegere.

 3. nu la toti sudistii le plac cantarile stil “cioaba”, iar in ce privesc gratarele,fiecare este liber sa faca ce pofteste

 4. Din ce am vazut la TV, in Moldova si Ardeal oamenii au mers la manastiri sa se roage,pe cand ”credinciosii” din sud au ‘ars’ gratarele pe ritmuri ….religioase interpretate de Guta si alti supusi ai regelui…Cioaba!!!

  1. Si care e supararea?Poti sa te rogi in fiecare zi si noapte nu numai la sarbatori! Si apoi , sintem muritori pacatosi.Depinde si ce pacate facem!

Comments are closed.