Strategii becale

Ancheta Becali penitenciarLe-am vazut, vrand – nevrand, pe toate. De la lacrimi de fotbalisti si fani, la induioseri de sinistrati, calugari, mame decorate si pledoarii televizate. Intaiul detinut al tarii, acest sfant aproape rupt dintr-o icoana, dupa ce-si gasi mia de euroi in slipi si dadu’telefon folosind cartela altui detinut, apare de vreo doua zile in alti chiloti si la masaje. Prilej cu care avocatii becali, schimba tinta incercand sa culpabilizeze, comod nu-i asa, sistemul penitenciar.

Nu presa talamba si in cautare de senzational e de vina ca a comandat si platit filmari in penitenciar. Nici macar nu se simte prompterista care comenteaza. Si detinutii sunt asa oarecum de vina, dar trebuie zice-se, c-asa-i noua strategie becala, sa-i plangem pe hotisori si sa-i certam pe cei care-i prind.

Prilej cu care imi permit sa constat proasta inspiratie a MJ de a trimite Corpul de instectie la Penitenciarul Jilava. Nu le ajunge cata presiune pune toata ziua mass media infometata si avocati asisderea. Se pare ca mai era nevoie de inca un factor de stres. Nu c-ar putea descoperi altceva decat ce se stie de 2 saptamani in legatura cu filmarile.

17 Comments

 1. Am si eu o intrebare:anp-ul ce va prezenta la Expomil? Ak-uri din ’68? Niste detinuti in haine civile?Caschete de chestori?

 2. Strategiile lor,ppl-ilor scot la iveala neputiinta sistemului organizat prin legi de executare proaste.
  Dar cel mai important lucru pentru noi,domnule Dumitrascu,este faptul ca luna septembrie a inceput,si ar fi momentul ca pana in 7 septembrie sa stim daca ne vom primi banii pe echipament cel tarziu pana in 13 septembrie 2013.Cam asta este problema ce framanta gardienii,nu strategiile f…cale ale sistemului.
  Astept(am) un raspuns din partea dumneavoastra domnule Dumitrascu,doar din partea dumneavoastra.

  • Mi-as dori de la federatie sa se implice mai mult in formarea membrilor de sindicat… S-ar putea face oare cursuri de exemplu : formator, ecdl, limbi straine s.a.m.d ???
   As ruga conducerea federatiei sa se intereseze dca se poate face ceva in acest sens.

  • Fratele meu altceva decat cand se dau banii pe haine mai stii sa intrebi ?
   Tu si 90% din angajatii de la puscarii nu stiti sa intrebati decat asta.
   Si mai e inca una” cand ne fac astia politisti de penitenciare”?????.
   Pari un baiat destept insa vad ca te amesteci in gloata.

   De la Aiud va salut pe toti.

   • Dumneata sa stai pe loc, ca te-or face in curand…
    Ce grad doresti?
    De banii de haine sa nu-ti pese, ca ti-or prinde epoletii direct pe piele.

   • tot de la aiud iti spun gardianule ca poate stai bine cu euro…cum faci de ai? un secret cumva?

   • si daca esti bazat da-ti numele……dar sunt numarati…mai ales la aiud…dureros dar am dreptate….

    • @Altul
     In gloata traiesc,nu ma amestec.Important este sa ramai OM !!! Daca nu traiesti printre oameni ca OM traiesti degeaba,poti trai ca iscoada,dar nu ma caracterizeaza.
     La voi la Aiud lipseste curajul,nu aveti un sindicat afiliat FSANP ce naiba nu sunteti ardeleni?Nu aveti in voi sange de Avram Iancu?
     Cu bine,prietene.

     • asta asa e…numai ca eu nu fac si nici nu am facut parte dintrun sindicat…sincer si fara rautate sunt lamurit…ma ,,lupt,, singur…sa zicem ca nu e o lauda…dar sunt sigur ca intelegemi…suntem in Romania!

 3. http://goo.gl/XzSxrl !!!

  JIJI va reinventa transhumanța: „…se pune întrebarea Becali nu are aceleași drepturi și obligații ca toți pușcăriașii ? adică dacă toți au dreptul 4 vizite pe luna, el de ce îi primește pe mimi & reghe în fiecare zi la raport, dacă ceilalți au dreptul 20 de minute de convorbiri telefonice, el de ce dă indicații pe cine să schimbe reghe 90 de minute ,,,,,, știți ce mai lipsește ? culmea ironiei să-l auzi pe Becali la horia ivanovici la emisiune …”.

  Am o curiozitate: conducerea noului său „domițiliu” va fi la fel de obedientă cu vip-ul becalian?

  • cred că da, se aude că vine la Poarta Albă, mai precis la secţia ext. Valu lui Traian(Băsescu), trai pe Dincă, îl scoate Bejan din foame cu Jiji!

 4. ai dreptate Ben … Alexandu Cristian e un corupt, e cel mai slab director din ultimii 10 ani.. pregateste-te Cristiane ca tre sa vina materialu cu GAZ-ul , nu degeaba au venit procurori si au anchetat cazul… …cu ala o sa scape unitatea de coruptiile tale …si de tine implicit…esti o nulitate pentru unitatea Galateana ….nu lasi lumea sa isi faca treaba …stai ca fraieru in fiecare dimineata pe platou ,si te legi aiurea de oameni…habar nu ai sa conduci o unitate …sa te vedem dupaia ….papagalule

 5. Propun ca latifundiarul din Pipera sa fie transferat la Penitenciarul Galati. Respectivul ar putea vorbi la telefonul mobil fara sa fie deranjat, datorita lipsei de implicare a DASDP Rau Cornel in depistarea telefoanelor mobile, a lipsei perchezitiilor si a alarmelor de excercitiu (din iunie 2003), dar si atitudinea toleranta fata de interlopi. Respectivul transfer ar fi mana cereasca pentru Penelopa Chicioroaga care nu ar mai accepta contractele de donatie de la interlopi prin filiera S.U.P. la propunerea si impunerea juristului, mai ales ca in septembrie se demareaza constructia Capelei, binenteles tot prin „donatiile” regizate de maestrul combinatiilor Cristian Alexandru. Latifundiarul din Pipera ar putea dona intreaga suma pentru constructia Capelei. Dar cel mai important, respectivul transfer ar fi mana cereasca pentru coruptul Cristian Alexandru care n-ar mai negocia donatiile cu lumea interlopa ci ar primi donatiile direct de la latifundiarul din Pipera pentru renovarea si mansardarea sectorului administrativ, inclusiv remansardarea GAZ. Toate donatiile si renovarile sunt acceptate de dir. adj. economic Gorea care accepta orice ii propune taticul Cristian. In conluzie trasferul latifundiarului la Galati ar fi fructificat la maxim de echipa manageriala galateana.

Comments are closed.