6 Comments

  1. Domnule Dumitrascu va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru pensionare (reducerea varstei de pensionare) dupa ultima lege pentru ca am auzit mai multe variante.Va multumesc

  2. E ceva interesant aici: http://goo.gl/nA9aHT , despre cum poate stress-ul controlat, folosit ca un aliat sau despre răspunsul biologic la factori de stress. Poate fi un remediu la nepăsare sau lisa de reacție socială? Studiul prezentat acolo susține că da.

  3. Exact. Cam multă liniște, cam prea multă orbire. Prezente oriunde, în societate și în instituții, n-aș crede că fac parte din natura umană, ele sunt induse la modul insidios.

    Nu stratul de vermiculită sau un alt mineral prezent pe solul din apropierea extracțiilor miniere ne amenință, ci mobbingul organizațional prezent în instituții și ridicat la rang de politică organizațională, care face parte chiar din cultura organizațională inclusiv din instituția noastră.

    Oamenilor le este rușine să recunoască că sunt manipulați, fraieriți, că susțin prin tăcere și lipsă de reacție un adevărat parteneriat cu cei care le produc prejudicii.

    Tăcere contra menținerii locului de muncă, numit în firmele de avocatură și contract (clauză) de confidențialitate. Rahatul nu trebuie să iasă în afara „X-ulescu & asociații”, sau „anepeu & angajații”, nu ?

Comments are closed.