14 Comments

 1. Dă-l naibii pe ciobanul retard, scrieţi despre canalia de Cazanciuc care a avizat favorabil un jaf naţional! SALVAŢI ROŞIA MONTANA! OPRIŢI JAFUL ŞI MINCIUNA!

  • Da. Ar fi de scris – e urat ce se intampla, numai ca nu e chiar nisa noastra si nu stiu daca e de interes. Recunosc insa ca momentan ma preocupa mai mult ca luam bataie in presa din pricina asta si ca ne va afecta foarte mult in perioada urmatoare, mai ales ca deciziile politice nu vor intarzia sa rapsunda presiunilor.

   • eu cred că e de interes ceea ce se întâmplă cu ţara asta, când am ieşit în ianuare împotriva băselului era mult mai mult decât luptă sindicală, oprirea jafului ar aduce BANI de echipament, de prime, de investiţii şi de orice prevede legea. dacă nu e de interes, să facem burta mare la canadieni, politruci şi alţi bechtei!

 2. Nu mai suportam acest măcel mediatic ,rog sa se ia decizii i n cazul acestui CIOBAN.
  a EXECUTAT PEDEAPSA ȘI DOMNUL NĂSTASE TOT ÎN ACEST PENITENCIAR

 3. Felicitari, domnule Dumitrascu! Eu nu cred ca vreun purtator de cuvant din sistemul penitenciar are vorbele la el asa cum le are dl Dumitrascu si ca ar putea sa le faca fata acestor sacali din presa sau avocatura. Si decat sa se balbaie sau sa spuna tampenii, ma bine ne lipsim de imaginea pe care ne-o apara purtatorii de cuvant ai ANP. Parerea mea.

 4. Becalizarea romanilor… Era de asteptat.
  Ne dorim si interventia purtatorului de cuvant al ANP.
  Totusi, domnule Dumitrascu, este vorba de o imagine a institutiei si, implicit, a noastra, a lucratorilor.

Comments are closed.