Cu sau fara scrupule

Cu sau fara scrupuleIeri am postat un sondaj, pe fondul subiectului referitor la Razboiul prazului. Intrebarea era urmatoarea: Considerati ca apararea unui interes personal justifica orice actiuni, chiar si cele de natura a afecta imaginea tuturor angajatilor din sistem? Interesant interesul celor 12% votanti din alte tari. La fel de interesant aproape ca si opiniile celor peste 2 comentatori cu 50 de pseudonime de ieri. Astept deci opinia dumneavoastra.

Considerati ca apararea unui interes personal justifica orice actiuni, chiar si cele de natura a afecta imaginea tuturor angajatilor din sistem?

 • Nu (60%, 168 Votes)
 • Da (37%, 102 Votes)
 • Indecis (3%, 8 Votes)

Total Voters: 278

Loading ... Loading ...

17 Comments

 1. Domnule Sorin in anumite interventii T.V. aveti o atitudine laudabila, dar de multe ori va lasati dus de val ori ………(!) fiindca nu luati initiativa pentru a cere moderatorului sa impuna tuturor participantilor sa nu ne mai numeasca gardieni, doar asa -i vom disciplina putin cate putin, sa le pretindeti ( decenta ) sa ne numeasca exact cum prevede statutul nostru.
  Sa le raspundeti cu demnitate fiindca sunteti persoana cea mai solicitata de televiziuni sa le vb. in numele nostru.

  • Le spun chiar dinainte sa aiba grija ce termeni folosesc atunci cand am timp. Uneori intervin telefonic.

   De multe ori degeaba. Unii pur si simplu nu stiu alta denumire. Altii o fac intentionat.

 2. Nu inteleg de ce nu si-a spus punctual de vedere si directoarea si toti acuzatii din serialul acesta ..? daca se cred nevinovati , o puteau spune , cu argumente de director ( ca om care are stiinta , ca deh a promovat un examen “adevarat”, nu?

  • Cel putin in ceea ce priveste ANP, B1TV nu prea are dreptate: am vazut raspunsurile, si am vazut si dreptul la replica ignorat. In ceea ce priveste Pelendava din cate stiu s-au cerut detalii ca sa poata fi formulat un raspuns. Nu este deci adevarat.

 3. Domnule Dumitraşcu, particip cu entuziasm la toate sondajele dvs., recunosc. Numai că, parcă, a devenit cam anost subiectul cu prazul, cel puţin pentru mine. Ne-am cam încrâncenat în ultima vreme. Cred că e timpul şi pentru puţină comedie pe site, că circ avem pe tv. Ah, unde sunt vremurile de altădată când il aveam pe Iftinca în serial? ” O tempora, o mores!” Oare serialul cu vecinul de bloc, vecinul dvs., nu al meu, de la blocul din Ghiculeasa, s-a terminat definitiv, nu mai are niciun episod nou? Haideţi, o mică reluare, măcar, vă roooog. S-a reluat el Dallas-ul, a revenit el, printre cuvinte, însuşi Firinel, nu cred că nu mai putem spune măcar zece cuvinte despre bancul cu decontul lui Ifti. Dacă doriţi, vă pot trimite şi o schiţă de scenariu, cu ultimele “idei” de lucru ale personajului, pe care le-am preluat de pe fundul unui sertar care fusese dat la fier vechi, cu manualul de proceduri, cu tot. . Cu neţărmurite speranţe de voioşenie printre gratii, al dvs.fan, dar şi… fanu’ lu’ Ifty

  • @ Fanu’ lu’ Ifty, care are sefuleț drag la Bucale.

   Așa e, vrem și altceva, că de praz ne-am săturat! 🙂

 4. vineri 11.10.2013 sindicatul ” SINPEN 2006” Braila desfasoara activitati sindicale inclusiv recrutare de noi membri in cadrul penitenciarului Galati. Actiunea se inscrie in strategia F.S.A.N.P. 2013-2016 de a infiinta sindicate in unitatile penitenciare unde exista doar grupe sindicale S.N..L.P sub egida”” Spune NU abuzului,Sindicate fara frontiere!””Angajatii penitenciarului Galati sunt asteptati la clubul unitatii la orele 13.00!Sedinta este aprobata de directorul unitatii! nu va fie teama, veniti la clubul unitatii si veti vedea ca nu sunteti singuri!contact 0751258248!

 5. Stimate d-le Presedinte
  Sincer ,va spun,nu am inteles nimic din “razboiul prazului”.Ori eu sint prea putin intelept ori razboiul e prea sofisticat.Dincolo de idei,de prejudecati,de intelegere ,eu cred ca chestia cu afectarea imaginii e….cosmogonie fantasmagorica,adica o bagatela bagatelizata.. Imaginea noastra e una reala.Nu ne place?Cred ca sint doua lucruri absolut distincte-apararea unui interes personal si minciuna in interes personal.Nu e deloc neglijabil procentul de 36%ptr raspunsul cu “da’.Daca era sub 5 % era altceva.Ce e ala interes personal,adica licit sau ilicit?Sa plecam de aici ca sa inteleg si eu…

   • Chestionarul se refera la apararea unui interes personal licit?Eu am votat cu ‘da”,sperind ca e vorba de un interes legitim,licit si real!

    • Interesul personal ar trebui sa fie legitim, iar noi ar trebui sa aparam interesele legitime si reale ale angajatilor. In cazul de fata, hartuitorul domnului Dumitrascu are interese nelegitime si total nereale. Protagonistul “Razboiului prazului” este posesorul unei minti tulbure axata doar pe distrugerea imaginii domnului Sorin Dumitrascu. Cei ce-l cunosc imi dau dreptate in totalitate.
     Respectivul delationist este lipsit de scrupule. E in stare sa calce pe cadavre pentru a-si atinge scopul personal murdar, folosindu-se de minciuni si dezinformari.

 6. Banuiesc ca nu stiti totusi daca interesul celor 12 straini a fost pentru DA sau NU, doar presupuneti ca un vot a beneficiat de ajutor..

  Iar faptul ca ati schimbat, dupa primele 3 voturi a a treia varianta de raspuns, din ati transformat-o in , parca nu e corect.

  • Stiu, dar daca spun ar fi o influenta. Am schimbat la sugestia unui sociolog, care mi-a spus ca poate nu este raspunsul neutru pe care il presupuneam. D-aia am inlocuit cu “indecis”. Pana la acea ora erau 3 voturi. Asta e explicatia. Nu vi se pare corect, nu participati.

Comments are closed.