Intalnire live, azi la 15.30

FSANPAzi 15.30, intalnire live cu presedintele FSANP, dl. Florin Schiopu. O discutie cu subsemnatul despre identitate profesionala, comunicare, imagine, relatia angajator – angajati in cadrul sistemului penitenciar, legislatie, salarizare dar si alte subiecte de interes. 15 – 20 de minute. Doar un exercitiu, deocamdata, asteptam feedback-ul dumneavoastra. Daca merge il facem mai des.

UPDATE 16.30 Util. Mai trebuie rezolvate ceva probleme tehnice in ceea ce priveste accesul pe Google Hangougts si sunetul, dar e de incercat. Partea buna este ca nu e limita in ceea ce priveste numarul de participanti, iar o pereche de casti gasim ca sa ne si auzim cum trebuie cu totii. Inca n-am inteles de unde se pun intrebarile, ne dumirim cumva. Dupa finalizarea discutiei online scosesem initial postarea video, fiind doar un test. In cele din urma, m-am gandit ca e mai bine sa ramana, sunt sigur ca o s-o primiti cu ingaduinta.

28 Comments

 1. Felicitari pentru idee,e un prim pas spre normalizarea legaturilor atat la nivel de sindicat cat si de federatie,se elimina transmiterea informatiilor gen “telefonul fara fir” cat si tendinta unor lideri locali de a-si aroga actiuni care nu le apartin!Chiar daca nu mai sunt membru FSANP sunt,in continuare,interesat de viata sindicala si va urmaresc in continuare cu maxima atentie.Cu stima!

 2. Domnule Dumitrascu,stiati ca celor care au fost la curs la Brasov, li s-a comunicat de catre organizatori faptul ca banii pentru deplasari ii vor primii la sfarsitul proiectului in 2014 .Este posibil o astfel de nesimtire?Pai nu este normal ca intr-o astfel de situatie sa refuzi convocarea?Va rog sa va interesati despre aceasta situatie si sa grabiti daca puteti aceste demersuri privind decontarile, pentru ca nu este normal ca cineva care s-a deplasat pe banii proprii sa astepte luni de zile sa-si primeasca inapoi banii.Numai bine!

  • Este normal si sunt colegi care au facut-o. Problema nu este graba demnersurilor, discutia asta am tot avut-o ci modul in care ANP aloc banii pentru decontari. Cum ziceam la proximul CC, repunem problema pe tapet. Nu de akta dar ANP uita periodic.

 3. Domnule Dumitrascu se aude ceva legat de vreun ban de prima echipare pentru absolventii de anul acesta? Am fost trimisi in unitati cu un singur costum de serviciu si o camasa alba…iar la unitati nu ni s-au dat decat camasi albastre….Nu tu echipament de iarna,nu tu bani.

  • Anul asta trebuie sa primiti echipament, mai ales ca vine iarna.

   Am vazut prin unitati absolventii neechipati si am revenit la ANP cu solicitarea de a rezolva problema.

   DGA Ilie Gabriel mi-a comunicat ca s-a rezolvat. Se pare insa ca nu, motiv pentru care va rog sa-mi spuneti despre ce unitate e vorba.

    • Va rog sa solicitati acordarea echipamentului sosit in unitate in data de 10.10.2013 (scurte de iarna, costume de iarna, impermeabile). Sigur ca nu acopera in totalitate nevoile, dar este mai mult decat nimicul primit de promotia 2012.
     Daca sunt probleme va rog sa ma contactati.

     Deoarece stiu ca sunteti si in asteptarea unor drepturi banesti, compartimentul financiar ne informeaza ca maine se vor vira indemnizatiile de instalare, iar spre sfarsitul lunii probabil se vor deconta si cheltuielile de transport.
     Norma de hrana restanta pentru luna septembrie a fost deasemena acordata.

  • o linie telefonica telverde gratuita nu s-ar putea initia de catre M.J. pentru sesizarea actelor de coruptie sau de incalcare a legii in penitenciare exact cum au cei de la M.I?

 4. Felicitari!

  A iesit foarte bine.Ar fi o metoda buna de comunicare inclusiv cu reprezentantii ANP.

 5. Domnule Dumitrascu ce se intampla cu banii de transport C.O.Din iulie am de primit banii si nu ii mai primesc odata.Totusi e octombrie!La fel si cu banii de transport la cursurile organizate de A.N.P.Ne-ati ramas dator cu un raspuns vizavi de acest aspect,ati afirmat ca la intalnirea cu cei din conducerea A.N.P.veti ridica aceasta problema si anume ca angajatilor sa le fie puse la dispozitie fondurile necesare deplasarilor la cursuri si sa nu mai fie pusi colegii in fata faptului ca trebuie sa puna din buzunarul propriu 3-400Ron ptr.aceste deplasari si sa astepte sa li se returneze banii luni de zile.Va multumesc.

  • Prin Google Hangout Live. Azi va fi doar in 2. Daca functioneaza extindem. Dar, daca vreti sa participati la intalnirea de proba, nu va trebuie decat un id de gmail, si un computer cu camera si microfon.

Comments are closed.