MFP: nu se preconizeaza reduceri salariale la penitenciare in 2014

SalariuMinisterul Finantelor Publice (MFP) intrebat direct de catre FSANP referitor la intentiile in legatura cu salarizarea, intareste raspunsul dat anterior ordonatorilor de credite. In 2014 in nicio varianta nu se preconizeaza reduceri salariale. Nu stiu daca ar trebui sa ne linisteasca complet, dar atasat aveti raspunsul susamintit.

1. Raspuns MF simulare salarii

4 Comments

  1. Nu, nu ne multumim sa ni le taie pe cele avute in prezent, ci doar sa ni le mentina….. Sa va aduc aminte poate ca tot ce am dobandit prin statut si Legea salarizarii 330/2009 sunt suspendate de legea 284/2010….In concluzie, macar sa ni se mentina tot ceea ce e prevazut de Legea 330/2009. de mariri salariale…..vise taica….

  2. Magistratii ameninta ca ies la pensie daca se aplica noua lege de salarizare si solicita o lege speciala in acest sens, sa nu le afecteze salariile.

    • Magistratii cer sa se modifice dar sa nu se schimbe (macar pentru ei)! Vorbim pana la urma de o alta viziune in ceea ce priveste distributia bogatiei intr-o societate tot mai fragmentata iar salariile mici nu pot creste fara micsorarea celor mari. Dar cu cat ai mai mult vrei si mai mult…

  3. Ce sa mai comentam? Iar o furam cu tehnicile manipulatoare. In loc sa urmarim majorari salariale in anul urmator ne multumim sa nu ni le taie pe cele avute in prezent. Greu de inteles relatia asta: GUVERNANT-SINDICALIST…..

Comments are closed.