VIDEO ANP nu se doteaza, puscariasii profita

ANP nu se doteaza, puscariasii profitaLabeunutv da o alta parte din interviul harceaparcit ieri cand inventau mafii inspirandu-se selectiv de prin fituicele lu’ sifonu’ tulbure de la Craiova. Telefoanele din penitenciare ii pasioneaza azi. Nici de data asta comentariile din off nu au legatura cu realitatea, dar oricum, de notat efortul de a aborda o problema serioasa. Lipsesc si efectele de stil precum focusul in loop pe unghia subsemnatului. Uite ca se poate, cu precizarea ca mai profita si cate-un fantezist de-al nostru.

14 Comments

 1. si inamicul e sigur cel identificat ? sa nu fie de fatada expunerea si altii sa v-o traga pe la spate cat timp va concentrati tirul pe cei doi 🙂

 2. D-le Sorin sau d-le Cosmin,mai lasati oltenasii astia!Toate au o limita!Toti avem probleme!Ce ne puteti spune in legatura cu ceea ce a spus domnul Ponta-”reducerea CAS sau reducerea impozitului pe salariul minim in 2014???Castigam si noi ceva la salariu daca s-ar realiza una din ele?Daca,bineinteles!…Va multumesc!

  • Teoretic da. Practic, bugetul de stat are deja problema ca nu incaseaza. Nu vad deci cum ar fi utila o reducere a impozitelor. Teoretic deci, daca se va lua masura va fi un plus nominal la salariu, real insa Guvernul va trebui sa suplineasca lipsa de bani cumva.

 3. O fi adevarat?
  Priviti ce se comenta (comentariul numarul 41) in 09 noiembrie 2010 pe site-ul oficial al ziarelui Gazeta de Sud!

  http://www.gds.ro/Actualitate/2010-11-09/Armaghedon+de+puscarie

  “Craioveanu Ion a fost ajutat pentru ramanerea in functie de actual sef de la SIPA CIRTINA GICU care a intervenit la unii ofiteri SRI Dolj, pentru sustinerea lui Craioveanu. Craiove anu insusi se lauda cu prietenia care il leaga cu CIRTINA. CIRTINA face vrecvent trafic de influenta”

  P.S. COMENTARIUL NU IL VIZEAZA PE DOMNUL CRAIOVEANU ION, CI II ESTE ADRESAT DOMNULUI CIRTINA GICU.

 4. Da, s-a intamplat si la noi. Este adevarat, cu ceva ani in urma cand nu exista nici sindicat, nici acest blog, mai exact inainte de 2004. Stiu chiar doua cazuri care datorita sistemului… pur si simplu au renuntat, iar acum sunt foarte bine si chiar nu regreta nimic. Nu vreau sa spun cine, ce si cum, pentru ca nu vreau apara numele lor pe acest site. Insa sa stiti ca exista si ca ei sunt sigur ca mai sunt. Cinste lor !

 5. Corpul de control a premierului purecă activitatea fostului govern.
  ………………………………………………………………………………………….
  Ministerul Justiţiei – 14 sesizări/plângeri penale cu privire la fapte de natură penală săvârşite de un avocat, notari publici, executori judecătoreşti, precum şi de persoane din conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi a Penitenciarului Vaslui.
  ……………………………………………………………………………………………………….
  Sunt semne de mari schimbari….

 6. Sistemele audio-video.Buruiajul nu va fi niciodata implementat.Exista un sistem de buruiaj in ANP. 🙂

 7. Va contazic, dle.Dumitrascu : in primul rand: ”resursa umana”!!!Eu unul, sunt satul pana peste cap de perchezitiile zilnice doar pentru ca ANP nu doreste sa introduca sintemele de buruiaj!Unii dintre noi, mai avem si familii si vrem sa petrecem timpul liber in sanul lor, nu la munca!
  Daca se vrea, se poate!Din ceea, ce aud de la dvs., inteleg ca nu se vrea sa scapam de ele!Facand o analogie simpla, ANP-ul este la fel de vinovat, ca si colegii care baga aceste telefoane!Atunci,…unde-i dreptatea?

  • Sistemul de bruiaj ar fi o solutie imediata si mult mai simpla, dar am impresia ca unele institutii ale statului nu isi dau acceptul in a bruia telefoanele din penitenciare. Multe dosare se rezolva ascultand telefoanele detinutilor. Cum in societatea romaneasca postdecembrista proba nr.1 a devenit “convorbirea telefonica”, institutiile statului refuza asemenea metoda de starpire a telefoanelor.
   Dar ar mai fi o solutie, lucratorii de la prevenirea criminalitatii (unii dintre ei), in loc sa se ocupe de descoperiri de Elodii si rezolvarea de presupuse acte de coruptie institutionala si sindicala, fabricand din intunericul mintii lor scenarii aberante, si-ar indeplini atributiile, deconspirand “reteaua de bagatori” de telefoane in penitenciare.

   • Mi s-a parut interesant cazul ag de politie de la Cluj.La noi oare s-a intimplat asa ceva?

Comments are closed.