VIDEO Controversat labeunuteve

ControversatSifonica Prazaru isi continua peripetia labeunuteve. Azi sunt controversat, din vorbe. De data asta schimbatul nostru din functie ma paraste cum c-as fi sarit gardul puscariilor vizitate de cand sunt onorific. A mai scris si alte aberatii, nici macar labeunuteve n-a putut sa le preia. Intrebarea ar fi, daca sunt controversat labeunuteve e de bine sau e de rau? Sigur, o sa continue, se vor si supara poate. Se aseamana, se vor aduna.

Azi am facut un exercitiu cu Madalina Poenaru, autoarea seriei de reportaje – fantezie, care se facea ca nu intelege cam cat de tendentios a formulat reportajul de mai sus. Am acuzat-o, asa de test, cum c-ar fi platita pentru astfel de reportaje, mi-a replicat ca-i platita la norma de fapt. Dupa care am intrebat-o cum ar sunta concluzia ca “Reporterul labeunuteve e platit ca sa ma denigreze”, dupa care sa dau parte din ce mi-a spus dansa: “sunt platita la norma”. Ghiciti dumneavoastra daca i-a placut raspunsul.

In plus admite domnia sa ca de fapt nu sunt “mai multi” asa cum spune in reportaj ca sa dea anvergura frustrarilor prazulii, si ca e vorba de unul cu mai multe mailuri si aceleasi subiecte transmise-n patru zari. Tehnica a la Ministerul Propagandei labeunuteve, cel care cu buna stiinta decupeaza afirmatii nefundamentate ca sa-i iasa mai cu fainosag denigrarea.

Video eliminat din motive tehnice.

Mai sus aveti si urletele lui fostu’ detinut suparat pe penitenciare. Nu stiu, dar nu prea vad nicio diferenta intre abordarea astuia si a colegilor nostri prazari (Sifonica de la Pelendava si Siparica de la Craiova). Dac-o vedeti dumneavoastra spuneti-mi va rog care-ar fi diferenta de substanta, dincolo de subiectul si interesele usor diferite.

Pe fond – pentru cine este interesat de adevar, de cand sunt presedinte onorific, am fost in vizita in cateva penitenciare. Vizitele au fost organizate in colaborare cu presedintele de sindicat din unitate si directorul unitatii. Am discutat cu colegii, am identificat probleme, pe toate le-am transmis ANP si destule au fost si discutate in Consiliul de Conducere iar in unele cazuri s-a si intervenit imediat (eg. echipare absolventi, deconturi, situatie conflictuale, aprobare OMJ concursuri scoala agenti, lamuriri salarizare).

Altfel ciudat, unii ma acuza ca am o problema cu detinutii si ca nu vreau sa plece acasa detinutii – vedeta, altii ca dimpotriva in cateva vizite in penitenciare in care am discutat exclusiv cu colegii as intretine nu-s ce mareata schema mafiota la nivelul sistemului penitenciar. Macar de s-ar hotara, sa stim o treaba.

24 Comments

 1. buna seara
  doresc sa vad si eu inregistrarea cu cosma dar nu reusesc
  dupa 3 minute se opreste
  unde gasesc inregistrarea
  multumesc

 2. Domnule Dumitrascu, aceasta (editat admin) a unitatii si a sistemului penitenciar trebuie eliminat din sistem. Nimeni nu intelege, referindu-ma la oamenii de buna credinta, de ce nu se ia nici o masura impotriva acestui nemernic si a aliatilor lui. Trebuie inteles faptul ca nu se vor linisti lucrurile atata timp cat aceasta (editat admin), acest (editat admin), care a prejudiciat totul pe unde a fost, incepand cu sindicatul, federatia si acum imaginea unitatii si a sistemului penitenciar, se mai afla in sistem. El nu are o problema cu directorul actual al unitatii, el are o problema cu toti directorii care au fost la aceasta unitate, incepand cu CE, CI, si acum TO. Acest nemernic calca pe cadavre pentru a-si atinge scopul. De fapt este un (editat admin) care nu se poate recupera nici macar cu tratament. Domnule Dumitrascu, acest (editat admin) s-a intors si a muscat mana care l-a ajutat in toate situatiile limita. Asa cum spuneati mai devreme … pe cine nu lasi sa moara … . Asa va sunt recunoscatori oamenii, stimate domn, aici includ si un lider de sindicat pe care i-ati ajutat sa plece de la coada vacii si sa ajunga cu functii de conducere in sistemul penitenciar, sindicat si federatie … Domnule lider de sindicat din penitenciar, pe aceasta cale va solicit express sa incetati sa il mai sprijiniti pe acesta (editat admin) si sa faceti demersuri pentru excluderea d-lui (editat admin) din sindicat.

  • atunci cand faceti o solicitare puteti sa vi-o asumati? asa cum o faceti in sedinte :). altfel as fi tentat sa cred ca nu aveti calitatea de a o face. cunoasteti la ce ma refer!

   am vazut ca va schimbati mai mereu nickname 😉

 3. Hooooo, coana stelo, ce sari asa, se luara astia de aliatul matale … de copilul de incredere … Nu mai sari asa, ca-ti creste iar tensiunea si te bagi iar in vreun medical de-l lasi pa asta mic si negru fara informatii si ce se face el fara matale sursa lui de incredere, cine il mai ajuta sa faca sesizari la DIP …

 4. Uneori e bine sa-i pui la punct pe cei care te tot musca de fund,nu de alta dar li se urca la cap cum ca ei ar fi singurii din univers …

 5. Va rog sa comentati in numele vostru si nu al altora. Jocurile murdare pe care le faceti sunt evidente.Vreau sa clarific un aspect ” Stela ” de la 12:29 pm nu are nicio legatura cu persoana mea. Eu sunt Stela Grigoruta si daca doresc sa comentez , o voi face in numele meu si voi semna cu numele meu .Niciodata nu mi-a fost rusine de actele sau faptele mele. Va invit la decenta si bun simt.

 6. La testarea psihologica pentru functii de conducere au picat pe capete. Unul care a ocupat functia dar da dovada de probleme reale, nu pateste nimic?

 7. Cine face ca domnul Dumitrascu, ca el sa pateasca…..a luptat sa construiasca un sindicat puternic, in interesul cotizantilor, dincolo de sacrificii si de timpul dedicat, a sustinut dreptatea fara sa-l intereseze pe cine deranjeaza si ce consecinte ar putea suporta, asa incat nu vad de ce acum nu ar trebui sa lasam un obsedat sa arunce cu mizerii. Vrem ca acest psihopat sa fie exclus din sindicat.

 8. Care este motivul pentru care nenea delationistul nu este dat in judecata, cercetat disciplinar, trimis la testare psihologica etc. Ce trebuie sa mai faca pentru ca cineva sa ia masuri? De ce sindicatul de la Pelendava nu a facut niciun demers sa recupereze de la acesta cei 80.000 lei vechi pe care A.P. i-a luat nejustificat din contributiile oamenilor? Cotizantii chiar nu vor sa stie ce se intampla cu banii lor?

  • Inca, nu este. La un moment dat ma va aduce in situatia in care sa reactionez. Si, chiar am lucruri de spus. Partea proasta e ca asta ar afecta imaginea sistemului.

   • Este motivul pentru care nici eu nu reactionez, din respect pentru oamenii de bine din sistem, oameni dedicati, ce-si intretin familiile din munca cinstita, dar pana la urma este o persoana care a facut mult rau de-a lungul timpului si care a savarsit foarte multe fapte penale: de la furt la viol, primirea de foloase necuvenite, relatii cu detinutii….ca doar de-asta plange dupa paza, acum ce sa mai manance si gura lu nenea? niciun ban in plus, nimic, macar dintr-un transfer. Mai de curand i-a scris un detinut sa-l ajute cu transferul ca-s cunostinte vechi. Sund documente si oameni dispusi sa declare adevarul, numai sa fiti hotarat.

    • De acord, n-ar fi o problema in a-i rasdpunde si a-i demonstra ca nu degeaba a fost prin cate comisii de disciplina a fost, dosare si plangeri de tot felul si ca nu degeaba i s-a retras certificatul ORNISS. Asta insa ar insemna sa ma cobor la nivelul domniei sale si sa accept ca nu ma intereseaza imaginea sistemului pentru o disputa personala.

     Cred ca e de ajuns ca individul face din schimbarea lui din functie, motivata de abateri de care se face vinovat, buricul universului si nu are niciun fel de scrupule in a se razbuna pe cei vinovati, sau banuiti a fi vinovati, de-un asa afront. N-am decat sa iau lucrurile ca atare si pe viitor sa inteleg ca pe cine nu lasi sa moara…

     Ma gandesc inca. Parca n-as face-o. Au mintea odihnita, si – in plus – parca avem lucruri mai importante de facut decat sa ne scotem ochii intre noi.

     • Din cate stiu si-a dat acordul, nu a fost cu nimic prejudiciat, dimpotriva i-a crescut salariul pentru ca i s-a intins o mana de ajutor si a ramas in functie de conducere.

     • Creeaza stari conflictuale si in cadrul unitatii, destabilizeaza colectivul. Faptul ca nici A.N.P.-ul, nici directoarea nu iau masuri cu aceasta fiinta ne face pe toti sa ne gandim cu ce-i are la mana.

     • N-as crede. Mai curand sunt constrangeri institutionale. In ceea ce priveste relatia cu presa din pacate labeunuteve se dovedeste a fi doar un instrument de data asta pentru sifonic-al nostru.

    • ai domle’ viol? cum ala mic si negru a violat? ce anume , corespondenta? daca ANP ar vrea liniste , ar putea dispune o detasare de 6 luni, dar asa faptul ca nu reactioneaza in nici un fel , in acest caz in care se produc consecinte cu impact negativ asupra intregului sistem imi da de gandit! chestia aceea cu 80.000 lei daca ar fi adevarata , nu trebuie acceptata.

     • P.M (editat admin) se numeste femeia care lucra la ferma de vaci cu care a intretinut relatii sexuale prin constrangere, ca femeia sa nu-l dea in vileag i-a promis o suma de bani pe care nu i-a mai dat-o dupa ce a retras acuzatiile. Femeia a fost destituita pentru consum de alcool. probabil c-a imbatat-o ca sa poata… cine stie…

     • Va rog. Stiu ca nu dati numele, dar personajul e cunoscut oricum. Va rog sa comentati la subiect. Personal nu mai am nevoie de detalii in legatura cu caracterul domnului in cauza.

     • Nu credeti ca actualul lider de sindicat are obligatia morala sa informeze cotizantii asupra prejudiciului produs de branzar si sa ia masuri? De ce-l apara ca pe fratele lui in detrimentul membrilor?

     • Va repet rugamintea anteriora. Inclusiv aceea de a va hotara la un nick. Inteleg ca acum aveti timp liber, dar mai usor cu diversiunea 🙂 Treceti va rog peste interesul personal si discutam.

Comments are closed.