VIDEO Fara numar de la beunuteve

Becali in penitenciarUnii ne-am plictisit, beunuteve continua. Azi, toata ziua, sub diverse forme, au fost prezentate doua informatii: una despre intaiul detinut al patriei si durerile-i, alta despre telefoanele din penitenciare, cu o doza serioasa de fantasme prazare. In ceea ce priveste chestiunea telefoanelor, suntem din pacate tinta fixa pana cand problema va primi o rezolvare de sistem. Scenariile fratilor Siparica si sifonica Prazaru le-am comentat, nu revin.

11 Comments

 1. La beunutev capii anepei sunt prezentați ca un fel de „blejnari” ai Mj … care tac chitic și refuză un drept la replică (nu răspund invitației celor de la b1tv).
  Haideți domnilor, o dezmințire, ceva, ori reprofilarea și managementul de înaltă clasă nu vă dă pace?

  • Au incercat cu dezmintitiri, cei de la TVau refuzat sa le dea. Poate mai trebuia insistat, e drept. In ceea ce priveste imaginile, n-ar strica sa punem unele mai ca de presa pe site.

   • Poate acceptă un interviu, oricum ar fi mai relevant decât niște imagini cu un Bejan crunt (cu o mască de buldog), și un Stancovici cu fălci (dar inexpresiv în facies).

  • 2284 telefoane capturate in incinta penitenciarului Galati intr-un an si jumatate!” se cheama management, dl. Raileanu”- asa imi spuneati vineri dupa sedinta de sindicat, domnule director! Asta este managementul dvs. cand la ora 3 din noapte cadre de la Focsani, Braila si Tulcea vin la unitatea pe care o ” ,manageriati” sa va stranga gunoiul de sub pres! acest management al dvs. a tarat in noroi si mai mult imaginea publica a sistemului penitenciar, de parca nu ar fi fost de ajuns!dar vorba aceea , unii cu malaiu’ si altii cu biiiiiiiiip!Asa se explica de ce pe primele doua locuri la introducerea de telefoane se afla Galati si Giurgiu- simplu : pentru ca au directori juristi!

   • Să înțeleg că d-nul director-jurist își arogă „meritul” de a fi scos castanele din foc cu mâna altora. Al dracului tip de „management” practică acest specimen. Bolnavă creatură!
    Toți acești directori care se situează în acest top ar trebui demiși. E clar că sunt incapabili de a gestiona limitarea fenomenului. Sunt plătiți degeaba din bani publici. O figurație cam costisitoare și păguboasă la nivel de imagine instituțională.
    Să demonstrezi impotență managerială și să te mai și lauzi cu ea, asta nu e decât dovada unei labilități psihice și a unei nesimțiri fără margini!

    • Adevarul e ca ne-ai uimit la concursul pt directori cu ideile si strategia ta manageriala, “potentule si simtitule” care esti :). Iată cum sistemul a pierdut managerul managerilor…off! Lasa, ca urmează ele alte concursuri si vine Nicusor de la Braila sa ne salveze. Doamne ajuta!

    • Like la ce, Cosmin Dorobantu? Ca de comentatori din astia de pe margine e plină România. Nu mai vorbesc de sistem. De la al cu tata in gura, pan’ la al cu barba sura, toți sunt specialiști. De manageri anonimi nu ducem deloc lipsa, problema e ca putini își asuma cu adevarat responsabilitati.

   • Daca aceste 2284 de telefoane erau scoase dupa ce se anihila reteaua care le introduc in penitenciar era ceva.Asa degeaba muncim cate 10 ore la perchezitii generale cand a doua zi intra inapoi.Tare cred ca nu se vrea sa se stopeze fenomenul si o parte din spaga ajunge sus

Comments are closed.