VIDEO Il capo dei capi

Il cappoB1TV continua seria halucinanta a delatiunilor. Azi episodul: Il capo dei capi. Aceeasi reteta: fara argumente, fara probe, doar afirmatii si scenarii ticluite de o minte tulburata. B1TV ne numeste un sistem mafiot, subsemnatul avand un rol de seama in constructia elucubranta a televiziunii basiste.

Aflasem ieri intentia, am preferat sa raspund intrebarilor, chiar daca erau evident tendentioase si decupajul articolului dupa cum se confirma rauvoitor.

Va urma, deci. Mintea tulbure care-a produs scenariul are astfel satisfactia de a-si vedea opera fantasmagorica pusa-n scena de asa-zisi oameni de presa. Daca din intamplare gasiti pe undeva prin povestile labeunuteviste vreun argument sau proba in sprijinul fantasmelor produse de catre amintitul suparat, pe conduceri de penitenciare si sindicate, nu ezitati, dati un semn!

Nu ca n-as sti cine-i autorul, auzind o parte din aiureli de-a lungul timpului in convorbiri telefonice cu personajul. Sunt doar curios cat de jos poate sa mearga un asa-zis om, doar pentru ca n-am rabdare sa-i ascult delirul. Mai jos coloana sonora.

47 Comments

 1. asta e cam din burta , e trasa rau de par . Pe vremea aia cand Busca inca nu iesise la pensie nu erau masini diesel , macar de ziceai benzina . Sau zi ceva ca fura din tractoare , camioane , nu din masinile colegilor , e mai plauzibil .

 2. doi pana acum , ma indoiesc insa ca doar cei doi au facut asta daca e adevarat . Trebuie sa mai fie si altii in spate , cei doi nu ar avea decat un relativ interes , deci trage cineva firele in povestea asta . Un Bala , un Ungureanu ceva , ca prea se bate sus .

 3. `Godfather`… si melodia tematica imi aduc aminte de … Famiglia Musat. 🙂 Atunci v-ati luptat impreuna impotriva …mafiei, iar acum sunteti acuzat de asta. Ce porcarie!

   • am rugamintea sa nu-i mai permiteti lui (editat admin)( un oltean) nici un comentariu pe acest site.Cei care arunca cu dejectii prin gura domniilor lor pe acest site trebuie eliminati.Cine crede ca acest site este accesibil si (editat admin), se inseala! Solutia finala: eliminarea .

    • Omul sustragea motorina din masinile colegilor si a fost prins de Busca, fost angajat, deci despre ce oltean vorbim noi aici?

 4. D-le Dumitrascu, sunteti un luptator prin definitie, personal va stimez si va admir.
  nu sunt in masura eu sa va dau sfaturi, insa va rog sa nu cedati insultelor tuturor nenorocitilor.

   • Domnule “Il Capo dei capi” 😀

    Nu postez ceea ce mi-as dori apropo de contradictia noastra de acum 2 seri, s-ar interpreta in mod sigur asa cum eu am interpretat interventiile de atunci, desi diferenta era si este clara cu privire la calitatea noastra ca postaci, un postac anonim si moderatori, reprezentanti sindicali. Postez doar un citat, intrebarea rezulta cu claritate exact din cuvintele dumneavoastra, urmare a afirmatiei de mai sus:

    ” Sorin Dumitrascu Post authorOctober 3, 2013 at 9:19 am

    Daca vehementa inseamna a va cere argumente, asa cum am facut si in alte cazuri, iar provocare inseamna rugamintea de a prezenta detalii in legatura cu anumite afirmatii, cred ca megrem prea departe cu presupunerile.

    Moderatorii n-au facut decat sa reactioneze la anumite afirmatii si sa va ceara detalii, care detalii n-au venit, desi initial parea ca asta va doriti si ca nu sunteti lasati. Altfel, parca stabilisem ca evitati atacul la persoana si ca va concentrati pe subiect.”

   • V-as surprinde daca v-as spune ca domnul fost sef al fostului BPCT, Cîrţînă Gicu era ajutat de agentul supraveghetor Iordache Marin, sotul fostei angajate corupte a Penitenciarului Craiova care a fost data afara din sistem deoarece introducea telefoane detinutilor.
    Daca mai vreti detalii, voi continua cu dezvaluirea lor.

     • E adevarat ca in armata s-a urcat ppe o cazarma si a fost caracterizat psihologic ca avand tulburari comportamentale? Cine stie detalii?

    • eu ma intreb cum gestioneaza dl. cms. sef STEF aceasta situatie cand unul din subordonati” a defectat”! sau este de fapt , un scenariu regizat de DPCT pentru destructurarea F.S.A.N.P.? si bineinteles, eliminarea dl. Stancovici care este probabil incomod la nivelul de top management!

    • E oarecum incorect spus că este ajutat de M.I. și de soția sa V.I. De fapt, cei doi plus încă vreo 2-3, formau rețeaua lui de informatori, de surse, de ce era nevoie.
     Se lucra/lucrează după principii vechi, cred că sovietice la bază. Pe scurt, respectivii sunt chemați, li se prezintă o anumită situație (o așa zisă faptă de corupție a următoarei ”victime”) și în funcție de cât de neted au creierul, pe loc sau după o zi-două, sunt întrebați dacă au auzit ceva despre ….
     Evident că credincioasele slugi își amintesc de faptul că și ei au auzit că … de parcă nu ar fi auzit de la spionul dandana (mă rog, masonul cum îi place să se mai laude că ar fi).
     Și uite așa marele luptător anticorupție mai face un material despre … cine trebuie sau despre cine vrea, în funcție de interes.
     Pentru a fi corecți, trebuie să spunem că doamna V.I. nu a fost dată afară din sistem pentru că ar fi băgat telefoane (deși mai mult ca sigur că băga), ci pentru faptul că, într-o seară în care era de serviciu, la cabinetul medical a fost prins un deținut cu telefoane asupra sa. Stimabila doamnă, cu propria mână a declarat, că respectivul deținut ar fi rugat-o să ducă telefoanele pe o secție (unde ar fi trebuit să le predea unui anume deținut), dar nu a fost de acord cu acest lucru pentru că îi era frică de supraveghetorul de pe respectiva secție.
     Pe lângă cei doi, din echipa marelui spion, mai fac parte (editat admin) S.F, un ”domn” cu gingaș nume de floare și privire de bovină, care s-a făcut remarcat, printre altele, prin faptul că acum circa 8 ani, a furat un furtun cu care se uda un petec de grădină din curtea pușcăriei, precum și prin fapte de vitejie săvârșite în timpul perchezițiilor, când, nonșalant și de față cu toată lumea (agenți și deținuți) își pune deoparte ce-i place prin camera de deținere și consideră că i-ar prinde lui bine. Este de notorietate un episod, când ipochimenul a descălțat un deținut în mijlocul curții, supărat că are ăla pantofi mai frumoși ca ai lui.
     Vă dați seama ce dosare rezolvă marele mason cu o asemenea echipă.
     Probabil ați văzut la tv că la Craiova este un deținut, argeșean de origine, care l-a plimbat pe Gicu prin pădurile argeșene după cai morți să le ia potcoavele.
     Câți jandarmi care au săpat iarnă-vară prin păduri după himere i-au urat de bine, de cred că nu mai trebuie să cumpere carne câțiva ani …
     După nenumărate fapte ”la sigur” date de respectivul deținut, parchetul curții de apel Craiova l-a trimis la expertiză la IML, unde s-a constatat că e dus rău de tot respectivul.
     Credeți că asta l-a descurajat pe vajnicul luptător? Păi nu s-a speriat el de tigrii lui Arkan, se sperie de o expertiză, care arată ce, la urma urmei? Că deținutul este la fel de sănătos ca și el?
     Apropo, dacă aveți cunoștințe pe la DIICOT sau alte structuri similare oltene, sunați-i și întrebați-i de Gicu Cîrțînă, dar aveți grijă să nu audă copii ce zic oamenii ăia 🙂
     Dacă vreți să aflați adevărul despre tablourile furate din Olanda, despre Elodia, despre Jimmy Hoffa, despre moartea lui Kennedy, care a fost primul cui bătut în cruce, etc etc, apelați cu încredere la Gicu.
     Surse demne de încredere spun că la o biciușcărie din cartierul Craiovița Nouă (Niela se pare), se întâlnesc destul de des domul Gicu și un oltean (altul desigur) și că respectivii ar avea un comportament de bătrâni ilegaliști: tac conspirativ când se apropie ospătărița, strâng în grabă hârtiile de pe masă când pe lângă ei trece cineva. De asemenea, sursele spun că între un oltean (altul desigur), un anume A.P., fost dasdrp la Craiova pentru o scurtă perioadă și un anume A.P., fost mare sindicalist, nu ar fi decât o legătură: datele de stare civilă (cu această ocazie îi arăt și domnului Răileanu cine încearcă să destructureze federația).
     Va urma.
     P.S. În urma unor ședințe furtunoase, gruparea masonică a spionului dandana, m-a deconspirat pe jumătate. Sunt femeie. Argumentul suprem: cine pune pauză după virgulă când scrie? O femeie.
     Se poate spune că da, e o femeie, GRAMATICA o cheamă.
     P.P.S. De când a aflat că sunt femeie, nevastă-mea e realmente îngrijorată. Nu înțeleg de ce.

     • Un comentariu desavarsit. Un singur repros am: din graba ati gresit doua, trei cuvinte prin schimbarea locurilor literelor intre ele. Din respect pentru cel ce-a scris am corectat eu cele doua cuvinte. La volumul comentariului si la coerenta exprimarii, cele doua consoane incorect asezate au fost irelevante pentru cititor.

     • 🙂 avem si noi la Spital Colibasi un cartana din asta. Parca e copia fidela a astuia de care zici.

     • Nu va cred. Orice film, fie bun, fie prost, are un singur personaj principal asupra caruia este focalizata atentia tuturor, prin urmare nu pot fi doi. Dar daca nu aveti unul, inventati-l! Se spune ca Gicu Cirtina nu doarme niciodata, el asteapta informatia, iar cand informatia nu ajunge, o inventeaza.

 5. Stirea este…”belea”! Daca dvs. sunteti: ”Godfather”, pot sa fiu eu: ”El Consigliere”? :)))
  Acum sa fim putin seriosi! Parea mea: urmaresc ei ceva sau cineva, a dat drumul la caini, pentru a va haituii.Ca orice ”consigliere” ce va sunt, va sfatuiesc : incalzire usoara, joc de glezne, rotiri ale bratelor.Nu se stie ce va urma si trebuie sa fiti incalziti!!! 🙂 Ne-am saturat de aratat cu degetul, pe astia trebuie sa-i facem K.O. !!!

 6. Domnule Dumitraşcu, eu cred că, în tulburarea lor, aşa cum spuneţi pe bună dreptate, aceşti indivizi urmăresc un scop. Întrebarea este: ce scop urmăresc, în particular, în legătură cu sistemul penitenciar? Adică, ce speră, repet, în particular, că vor obţine atacând la baionetă tot ce înseamnă puşcărie românească, personal angajat în puşcărie românească şi altele asimilate? Am zis “In particular” pentru că “In general” noi ştim cam unde “bate” acest post tv şi cu cine ţine el, ori pe cine are el în suflet. Ne putem gândi la orice ticăloşie. De exemplu, cineva le-ar fi putut da un ordin, de forma: “Băi, pupile, ia atenţie la puşcării, puneţi ochiul pe ei, daţi la nimereală pe acolo, băgati fitile şi diversiuni, pentru că noi nu putem să mai ajungem aşa de uşor printre oamenii ăia. Astfel, ei se vor speria şi vor înăspri condiţiile de detenţie, vor face viaţa mai grea pentru personajele pe care noi le-am trimis pe capul lor, spre custodie”. Zic şi eu. Că altfel chiar că nu mai înteleg ce drak ghem i-a apucat. Doar nu şi-or fi adus aminte de caschetele din Modrogan, tocmai acum, pe ultima sută de metri a Naşului lor. Desigur, nimeni nu zice că la noi scrie ‘p a c e’ pe toţi pereţii şi nu mai putem de bine, dar problemele noastre sunt de o cu totul altă factură, Ori se vede de la o poştă că B! bate câmpii cu graţie pe alte meridiane ale problemei. E ca şi cum ar veni cineva să ne îmbârlige împotriva formei moţului de la bască, dar numai ca să uităm de norma de hrană. Părerea mea este că trebuie lăsaţi la vatră. Ori la groapa de gunoi. Iar noi, observaţi rima, să ne întoarcem la oile noastre. Sau, după caz, la oierii noştri. O zi bună, fără B, vq doresc!

    • Oamenii sunt experti in aparatura de ascultare ilegala si in scenarita de proasta calitate, pun in carca celorlalti propriile fapte. Cat despre bodega de langa Segarcea(posta), deja cauta alta locatie pe considerentele: preturi mici, miros specific, fara pretentii la costumatie, acces cu sepci, promiscuitate……obisnuinta da dependenta.

 7. Nu cred ca are legatura Legea 571/2004 sau vreun avertizor de integritate cu aceasta poveste. Probabil B1 incearca sa faca un melanj din doua situatii diferite, sau altcineva amesteca, intentionat, cele doua aspecte, simtind ca este un moment prielnic sa-si plateasca vreo polita din anul 2007.
  Vezi link: http://www.gandul.info/stiri/procurorul-alexandru-serban-seful-penitenciarelor-a-fost-schimbat-din-functie-de-ministrul-justitiei-881313

  Din ce cunosc, Legea aia 571 priveste o speta separata de la un cu totul alt penitenciar, e adevarat, tot din Craiova.

   • Pe fondul faptului ca nu s-au luat masuri la producerea incidentului de securitate si nu s-a facut plangere penala pentru infractorul delationist, dar nu e timpul trecut, fapta nu e prescrisa, trebuie doar ca cineva sa aiba curaj si am senzatia ca sunt multi care vor avea.

 8. D-le Raileanu aceasta bola exista in toata tara. Azi in Bucuresti maine-n Iasi, Ploiesti, ……… pana-n Timisoara. ( vorba cantecului )

  • vai, eu sunt cel putin oripilat, nu cred ca ce am ascultat face referire la sistemul penitenciar si are legatura cu realitatea! Cum, sefii ANP au acest gen de legaturi??? o intreaga lume a increderii si corectitudinii s-a prabusit in jurul meu la auzul acestor stiri! si eu care idolatrizam conducerea ANP!
   !Sunt profund debusolat si rog pe cineva sa ma consilieze….

   • D-le Raileanu,ce s-a stricat la busola dvs,poate s-au schimbat polii magnetici ai Pamintului …..dar busola e buna! o fi de la cele 50 cutremure de pamint de la Izvoarele! Cica vine unul mare….dar nu se stie cind!Nici d-l Marmureanu nu poate sti exact!

    • ca sa iau lucrurile in serios, nu spun decat atat: din punctul meu de vedere se incearca o lovitura cumulativa :destructurarea F.S.A.N.P. stiind cu totii ca aceasta organizatie sindicala s-a impus pe esichierul sindical ca o organizatie sanatoasa, echidistanta si loiala angajatilor din sistemul penitenciar! Dar ce nu trebuie sa uitam este realitatea: aceea ca sub mandatul dl. Dumitrascu aceasta organizatie s-a ranforsat si profesionalizat la maximum! Cazurile Targsor, Tg.Jiu, Galati sunt cateva exemple unde sub mandatul dl. Dumitrascu abuzul din partea sefilor a fost eliminat! despre ce colaborare de clan vorbim aici?Acuzam ceva din 2006, pai nu va suparati stimati” avertizori de integritate”, dar daca ati avut dovezi incriminatoare de ce nu ati initiat procedurile derivate din Legea 571/2004 ? de ce nu ati depus la corpul de control al ministrului justitiei probe? de ce nu ati activat mass-media in 2006 sau 2007, etc…Aaa, pentru ca atunci erati supusii credinciosi ai dl.Dumitrascu si practicati curling-ul ca sport !Trebuie sa fii novice ca sa nu iti dai seama ca se urmareste eliminarea cuiva din aparatul central printr-o lovitura de ricoseu.. sindical! dar parca dl. Stancovici a fost dga si sub mandatul dl.Bala si nu am auzit nimic despre legaturile de clan in anii trecuti!sa auzim de bine..

     • Mai aveti nevoie de consiliere sau v-ati revenit? Daca da,vreau sa citesc si alte puncte de vedere ale domniei voastre!

Comments are closed.