VIDEO Plans-am cioban, expert parlamentar

RTV Sorin DumitrascuSe scandaliza inatiul detinut cioban al tarii pre motiv ca nu-i fuse aprobat jobu’ la Parlament la duduita aia senator fara experienta. Motiv pentru care degraba se stransera la RTV bocitori cu mandat a-i plange durerea lui de detinut special. 

Avocatul tine slujbe la teve daca in instanta nu-i in stare, fostul puscarias facea pe apostolul dreptatii, psihologul incerca linia de mijloc, moderatoarea gangureste vesel. Telefonic isi dadu si subsemnatul cu opinia. Nu c-as fi acoperit cumva corul bine platit al bocitorilor. Mai jos inregistrarile.

PS. La ora la care se vaicareau domnii care mi-au facut cinstea de a se conversa cu subsemnatul nu se luase vreo decizie in sensul plansului. Vroiau doar sa se asigure ca si-au facut datoria si au tinut presiunea la nivelul contractat cu asa client maret, momentan usor detinut.

17 Comments

 1. uite pe cine am votat!!!! ne meritam soarta!!!! televiziunea asta si inca una-doua merita inchise!!!

 2. Chiar este normal ca un personaj ca Miron Cozma sa primeasca sms-uri din penitenciar in direct la tv si nimeni nu face nimic? Toata lumea sare in capul agentilor si a cadrelor din penitenciar dar nu vede nimeni ce face recidivistul acesta?

 3. Din pacate media face jocul politic de denigrare a sistemului penitenciar. A inceput o ampla campania impotriva tuturor din sistemul, in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului nostru. Din cauza acestor penali, care si-au facut averi pe spatele tuturor contribuabililor, iar acum ar trebui spovediti si iertati de toate. Din pacate legile trebuiesc respectate si de ei nu numai de noi….
  Pentru ei scopul e unu, sa ne bage in mocirla pe toti, incepand de la sefii mari, la liderul de sindicat si noi astia mici, … de ce? Pentru ca se vrea magistrati, asta e solutie dorita de ei sa se face dupa bunul lor plac. Acum trebuie sa fim uniti mai mult decat de obicei… !!!

 4. Eu va multumesc pentru efortul pe care il faceti pentru cei de la Jilava, desi acest lucru ar fi trebuit facut de cei de acolo care cunosc in amanunt situatia.

 5. Promit ca saptamana viitoare o sa fac o plangere penala pe numele lui Miron Cosma pentru ca introduce telefoane mobile detinutilor, pentru defaimarea sistemului penitenciar si pentru n alte motive.

   • o sa ma consult cu ceva avocati si alti oameni prinsi in procesul asta de infaptuire a justitiei. Eu zic ca sunt indicii temeinice pentru ca institutiile statului sa cerceteze un pic. O sa revin cu mai multe detalii dupa ce port discutiile 🙂

    • Ca bine-ar fi sa-l mai temperam oleaca pe reeducatu’ asta. Cred c-am pus prea mult spirit al dreptatii in “presedintele international al drepturilor omului” asta. Si, mai zic cate unii ca nu ne prea descurcam cu educatia in penitenciare. 🙂

     • Va tin la curent. Eu zic ca-l lecuim de spiritul razboinic, Mai ales ca e un fost puscarias si deci, orice alta infractiune comite il transforma in recidivist. Eu sunt convins ca mai comite el cate ceva 😀 :D.

 6. Puscariasii si puscariabilii conduc tara din pacate.Legile sunt facute de hoti pentru hoti.Ce mai vreti dupa atatia ani?Inca nu ati inteles ca e tara lor si noi suntem tolerati pentru a plati impozite sa aiba ei ce fura?

 7. super tare!….incercarea asta de manipulare oricum si in orice situatie e de toata jena.
  e elocvent ca fraierul care a furat o gaina din prostie sau din nevoie, nu are nici-o sansa.
  in tara asta smecheriile fac legea.
  e incredibil pana unde s-a ajuns in tara asta.
  am senzatia ca traiesc un film …ca totul e o comedie de factura prosta.
  ma si mir cum de D-nul Dumitrascu a avut rabdarea si mai mult, sa mai si raspunda gogomaniilor prezentate.
  imi aduc aminte de lozincile de acum ceva vreme pe care le credeam perimate.
  Prostim poporul cu televizorul- asta facem.
  descurajant!!!!

Comments are closed.