ANP Functii vacante scoase la concurs

ANPAnunt privind ocuparea din sursă internă a unui post vacant de director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Anunt privind ocuparea prin transfer la cerere a 2 posturi aferente funcţiilor publice de auditor în cadrul Serviciului Audit Public Intern din Administraţia Naţională a Penitenciarelor

25 Comments

 1. În structura catedrelor vacante pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată pot fi incluse cel mult 4 (patru) ore opţionale”.

 2. Si la Oradea ar fi util un control pentru decontarea medicamentelor pentru hoti, pentru ca e in top. Cam bolnavi hotisorii in Bihor. S-au stie altceva domnu ILEA? Se va repeta situatia de la Giurgiu. Ca doar sunt bolnave rudele cam multora din TOP MANAGEMENT

 3. Domnilor sa lasam polemicele si sa gasim solutii. Demararea concursurilor pentru toate functiile vacante (examen din sursa interna) prin publicarea anuntului in 15.11.2013 este cea mai buna solutie. Dupa ce a fost demarat concursul, chiar si prin simpla publicare a anuntului, acesta nu poate fi oprit (garantie oferita de OUG). Mai sunt cateva zile pana la publicarea OUG deci trebuie sa ne miscam foarte repede. Daca la ANP nu avem minti luminate asteptam interventia sindicatelor in aceasta problema. P.S. Am totusi impresia ca ANP nu doreste demararea concursurilor, pentru a putea continua imputernicirile ilegale, dar CURIOS este ca si-au pus la adapost functiile de DG si DGA. Asteptam un raspuns in acest sens.

  • :)) Evident, fostul sindicalist nu intra in carti, ofiterul de la DPCT… probabil diversiune 🙂 ! Pariez pe rosu de Constanta!

   • succes doamnei Pieleanu in noua functie de director general adjunct!
    Potrivit surselor oficiale (http://tomis.rotary2241.org/comitet.php), comitetul de conducere pentru perioada 2012 – 2013 este format din liberalul Claudiu Teliceanu, care deţine funcţia de preşedinte, din vicepreşedinţii Cătălin Bejan, Andrei Rădulescu şi Mihaela Belcin, secretarul Alexandru Ivănescu şi trezorierul Raita. Foşti preşedinţi ai Rotary Club Cetatea Tomis sunt Petrişor Diculescu, Adrian Meiloaica, Mihaela Belcin, Andrei Rădulescu şi Cătălin Bejan.

 4. Domnule Dumitrascu, se stie ceva despre scoaterea la concurs a posturilor vacante cu recrutare din sursa externa? Este adevarat ca vor fi “inghetate” posturile pentru 2014 sau face parte tot din categoria “zvonisticii” si acest lucru? Multumesc frumos! Toate cele bune!

  • Legislatia actuala face referire la incadrarea din sursa externa pe principiul “unu la unu”. Pot fi deci scoase la concurs atatea posturi cate se vacanteaza. Am citit in presa o declaratie despre o posibila “inghetare” insa momentan nu s-a schimbat nimic si personal cred ca nu e posibila “inghetarea” din considerente practice.

 5. Domnule Dumitrascu puteti sa ne spuneti perioada in care ANP-ul preconizeaza sa scoata la concurs functiile de director si director adjunct in unitati. Multumesc mult.

Comments are closed.