Penitenciar Vaslui: 20 de locuri vacante

We want youLa Penitenciarul Vaslui este nevoie urgenta de personal. Cel tarziu la 1 Decembrie se da in folosinta un nou corp de detinere, cu 3 sectii si cu peste 600 locuri de cazare. Intr-un cuvant peste 1100 detinuti per total. Cei care vor sa vina la Vaslui sunt primiti cu bratele deschise. Mai jos anuntul ANP. Pentru detalii si sprijin ioan.luca@fsanp.ro

1. Anunt mutare Vaslui

8 Comments

 1. Ma faci sa visez ca Vasluiul nu-i in Romania ? La Vaslui curge numai miere ?!!!! …………
  Stati usor ca-i numai vrajeala ………….. tipic penala, aici prostia are performanta si este “vinduta” ( exportata ) altora ( Bacau, Iasi, Botosani, Focsani, etc. )
  Vai de neamul nostru ……………………

  • Si ce , daca Vasluiul face parte din Romania, la noi trebuie sa fie exact cum este la tine in unitate ? Daca tu lucrezi ca sluga, fara niciun drept, asa trebuie sa fie si la noi ?… Asa ca…vai de capul tau, ai copiat limbajul detinutilor.Nu esti soim, esti o biata cioara!!

 2. Te poti transfera doar daca ai functia de supraveghetor. S-au poti chiar daca ai o alta functie?

 3. Eu unul as pleca la Vaslui!!!
  Cu niste conditii deloc deplasate: sa imi iau concediul in anul in curs,sa mi se acorde recuperarea in 60 zile,T.S.L.-ul in 30 zile,sa pot comunica si sa vorbesc frumos cu seful,si el la fel cu mine,sa vina sa ma sprijine toata comanda (director,DASDRP,sef serviciu siguranta,sef serviciu aplicare regimuri) atunci cand am probleme si vreau sa “educ” ppl!
  In conditiile astea mai vine cineva?!

  • Colegul de la Galati, vreau sa te anunt ca la Vaslui: concediul se ia in anul in curs, recuperarea se acorda in 60 de zile,poti vorbi si comunica frumos cu cine vrei tu, nu ai sa fii niciodata repezit, bruscat( in vorbe si fapte) si plus de asta vei avea mereu un sprijin in toata comanda unitatii.Nu crezi ?, vin-o la Vaslui. Cat despre “educarea” ppl intreaba procurorul…,

Comments are closed.