Penitenciarele Spital au rămas fără bani de salarii

SalariuAdministrația Națională a Penitenciarelor (ANP) dă o adevărată lovitură penitenciarelor spital în prag de sărbători. Trist da’ adevărat, ANP a blocat banii de salarii, chirii, decontări transport, medicamente pentru penitenciarele spital din subordinea sa.

Din câte ne amintim, ANP repetă istoria anilor precedenți când s-a gândit să-și lase angajații fără bani. Se pare că domnul comisar DIMA Pompiliu Marian nu este străin de cele întâmplate, dar durerea în cot de colegii rămași fără bani în prag de sărbatori îi dă dreptul să nu acționeze.  Poate vrea un impuls de la domnul ministru Robert Cazanciuc?!

La fel de vinovați ca și conducerea ANP sunt directorii Penitenciarelor Spital care nu știu să gestioneze situația existentă. Plecăciunea și servilismul nu le poate da voie să ceară fonduri pentru subordonați.

Dacă în anii precedenți conducerea ANP a dat vina pe acordarea haotică a sporului TBC, în acest an curiozitatea ne îndeamnă să aflăm vinovatul principal, chiar dacă are nume și prenume.

Prin prezentul articol, cerem întregii conduceri a Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) să gestioneze situația cât mai urgent posibil, evitând apariția unor tensiuni în rândul lucrătorilor care ar avea drept urmare prejudicierea imaginii sistemului penitenciar românesc. 

7 Comments

  1. Olar Denise de la Spital Penitenciar TG OCNA a afirmat neoficial ca salariatii nu vor primi salariile intregi de sarbatori,producand iarasi panica printre angajati pe care-i considera de drept dusmanii ei.

    • Nu este adevarat. De la DEA ANP am fost chiar azi informati ca salariatii isi vor primi salariile intregi, singura problema fiind pentru angajator care trebuie sa gaseasca fonduri pentru plata contributiilor aferente acestor salarii si care ince3arca sa le primeasca de la CASAOPSNAJ care urmeaza sa faca un virament.

  2. unul din managerii mentionati se afla la spp tg.ocna.s-a luptat sa ne taie sporul tbc pt a prinde ciolanul.

Comments are closed.