La mulți ani, colegi dragi ! Un 2014 mai bun….

sampanie300A mai trecut un an. Cu bune, cu rele(mai mult rele) trecem în noul an cu multe dorințe. Sperăm să ni se-ndeplinească. În rest numai gânduri bune.

La mulți ani!

14 Comments

 1. Ai venit 2014? Vezi sa te comporti frumos! Noi te-am asteptat cu mari sperante, sper sa nu ne dezamagesti.
  Si dupa ce am avertizat pe cel nou venit in viata noastra, va urez tuturor colegilor “La multi ani!” Cu sanatate si noroc.

 2. La multi ani tuturor românilor de oriunde s-ar afla! Curaj colegilor de la Galați, nu vă temeți !!!

 3. La multi ani acestui sindicat frumos !
  Fie ca anul in care tocmai am intrat, sa aduca ceva mai multe impliniri tuturor lucratorilor de penitenciare.
  La multi ani Domnule Sorin Dumitrascu!!!!!!…personal va multumesc pentru tot ce ati facut pana acum pentru acest sistem amarat.

 4. Pentru toţi colegii care trudesc în penitenciarele româneşti . . . Anul care vine să vă aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a va împlini toate dorinţele şi înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ni le oferă. Gândurile mele bune şi urări de sănătate se îndreaptă spre voi. LA MULŢI ANI!

 5. La multi ani!Anul 2014 sa ne aduca sanatate, schimbarea denumirii si a imaginii noastre!!!

 6. Va doresc un an nou mai bun, sanatate, fericire si pace voua si familiilor voastre! Sa dea Dumnezeu sa reusim sa fim fiecare dintre noi sa fim mai buni! Va doresc putere sa treceti peste toate greutatile vietii, sa descoperiti si sa fructificati frumosul din voi si din cei de langa voi! LA MULTI ANI! Cu drag, Gabriel-Liviu Munteanu – SNPAP TG. OCNA

 7. Eu am avut mai multe bune decat rele anul asta si sper sa fie la fel si in 2014. Nu vorbesc neaparat de aspectul profesional, dar cred ca depinde si de noi binele asta. La Multi Ani cu multe lucruri bune, tuturor, in 2014!

Comments are closed.