37 Comments

 1. anton…..trebuie sa insisti cu cererile….posibil sa te ia sefii cu vrajeala ca nu ti se aproba, dar tu treb sa insisti cu cererile….eventual treb sa iei legatura si cu sindicatul sa te ajute sau in audienta la Bucuresti….nu te lasa….insista

 2. Se pare ca mi-a fost respinsa cererea la penitenciarul unde lucrez. Mai exista vreo sansa sa mi se aprobe ceva? Imi cer scuze dar nu cunosc aproape deloc procedura cu transferul,daca poate cineva sa mi-o explice i-as fi recunoscator.Multumesc pentru raspuns Cosmin.

 3. Stiu domnul Ion dar casa mea este in cealalta extremitate a tarii 🙂 iar un transfer la Vaslui m-ar indeparta si mai tare.

 4. Astazi Senatul Romaniei a votat proiectul de lege privind folosirea aparatelor de bruiaj in penitenciare. Asteptam finalizarea demersului legislativ si materializarea bruiajului in toate penitenciarele. Ben

 5. Tacere legat de incompetentul Cristian Alexandru. Se pare ca ANP il va demite prin Nota de Constatare.

 6. As vrea si eu o lamurire daca se poate: In cat timp trebuie sa primesc un raspuns la o cerere de transfer….exista ceva care ii obliga sa imi raspunda in termen de un anumit numar de zile? sau pot sa astept pana imbatranesc ca sa il primesc. Si daca parintii mei au probleme cu sanatatea pot sa primesc un raspuns favorabil? Mi s-a spus sa aduc documente care atesta acest lucru.

 7. Se va demara concursurile pentru functiile de conducere sau sunt blocate pe 2014 fiindca nu au fost prevazute in buget (conditie stipulata in OUG) ?

  • Fereasca-ma Sfantu` de un sef ca tine! 😀 😀 Daca-mi spui de ce spun asta, s-ar putea sa-ti dau o mica sansa. Eu zic totusi sa-ti vezi de treaba. :)))))

   • Colegul a intrebat ceva si tu faci mistou de el. Banuiesc ca esti un imputernicit, bucuros de inghetarea concursurilor pe functii in 2014. Ma bucura implicarea FSANP in stoparea imputernicirlor.

  • ,,Se va demara concursurile ,,.Anonimule bun username ti-ai gasit ,adevarat politist model penitenciar.

   • Nu se va demara nimic. Se pare ca nu au fost prevazute fonduri in bugetul anului 2014 decat pentru posturile ocupate. Nu au fost prevazute fonduri pentru toate functiile de conducere vacante dar nici pentru absolventii din 2014.

  • In OUG este stipulat ca in anul 2014, ordonatorii principali de credite/ordonatorii de credite pot aproba demararea procedurilor privind promovarea pe functii, grade sau trepte profesionale a personalului numai cu conditia incadrarii in bugetul anual aprobat la cheltuieli de personal. SPER ca ANP a avut in vedere, la intocmirea bugetului anual, avansarea in grade, vechime si fidelitate, promovarea pe functii de conducere dar si trecerea, prin concurs, a agentilor in corpul ofiterilor. Poate ne informeaza d-l Florin Schiopu daca ANP a facut acest demers. Multumesc

 8. Imparatii romani au inteles ca pot sa tina in frau masele oferindu-le pe langa mijloace de subzistenta, “paine”, si “circ” adica distractie, sa-si castige astfel popularitate in randul acestora, si sa le abata atentia de la problemele grave ale imperiului si totodata sa-i obisnuiasca cu realitatile crude de zi cu zi : sange si moarte.Asa s-a ajuns la solutia construrii unui amfiteatru gigantic, numit Colosseum, al carui initiator a fost imparatul Nero.

  Colonel dr. Virgil – Ovidiu POP, seful garzii, a manuit fabulos arma cu ocazia paradei militare. P-orma a urmat ciolanul cu fasole, icon-ul „matelor fripte”. Potrivit http://goo.gl/V1FBx4 , toată distractia a costat peste 1 milion de €. Cam scump, nu?

 9. La multi ani Romaniei crestine ! Dumnezeu sa binecuvanteze si sa ocroteasca Romania si pe romani !!

 10. noi ne plangem ca ne tine 10 min pana iese apelul s au ca ne au chemat de acasa pentru perchezitie,dar vrem sa defilam si sa fecem pregatire pt defilare…..parerea mea e ca mai bn stam acasa si ne uitam la ei….

  • Frumoasa gandire aveti, stimate coleg! Ia mai luminati-ne si pe noi cu cateva parereri din astea fulminante, ca prea le duceam dorul de ceva vreme!
   De aia am ajuns unde am ajuns, din cauza atitudinii delasatoare a catorva ca dvs. “Mai bine stam acasa si ne uitam la altii….” Sunteti viitorul tarii! Felicitari!

 11. Inca un motiv in plus sa ne numim Politie Penitenciara,poate atunci vom defila si noi!Foarte bine spune”agentul de puscarie”-sa nu mai depunem juramantul si sa nu mai purtam uniforma(veche si urata)!Inca o data,rusine ANP!Sunteti lasi si fara sange-n instalatie!Plecati si lasati pe altii mai buni,mai demni!

  • În primul rând aș vrea să le urez la mulți ani, tuturor celor care azi sunt la muncă și care nu se pot bucura alături de cei dragi, de ziua tuturor românilor. Și le urez la mulți ani colegelor și colegilor noștrii, care zi de zi trudesc, pentru a crea o lume mai bună.

 12. La multi ani ROMANIA!
  Rusine conducerii ANP care de ziua nationala a Romaniei nu si-a facut timp sa trimita nici macar o grupa de elevi de la Targu Ocna sau Academie cu fac cei de la MAI sa participe la parada militara de la Arcul de Triumf, unde vor defila pe langa structurile de aparare,trupe reconstituite identic cu tinutele din anii 1916, trupe ale altor state si chiar Politia locala. Avem si noi masini de interventie,trupe SASS destul de bine echipate, caini de interventie, elevi in scoli militare si cadre care primesc tinuta de parada(oras) cu care sa defilam si sa fim mandri de uniforma pe care o purtam.
  Suntem singura structura din din sistemul de aparare nationla care nu participa cu tehnica si trupe la ziua nationala. Poate celor din ANP le este rusine cu noi, sau sunt ocupati cu concursurile de DG, iar ziua nationala a tarii cade pe locul doi.
  Eu propun sa nu mai depunem nici juramant si nici uniforma sa nu mai purtam ca doar am ajuns un SRL , iar la anul propun sa defilam cu un detasament de detinutii educati in penitanciare care vor recita poezii, vor juca teatru,vor canta si vor dansa ca doar la atat ne pricepem.
  Poate odata vom avea si noi o conducere care sa fie mandra de noi si de ziua nationala a ROMANIEI.

  • la Braila , prefectul judetului a refuzat participarea penitenciarului la parada militara, eu am luat legatura cu jandarmeria si de la biroul mobilizare am primit aceasta informatie.O realitate cruda si dezarmanta: nimeni nu se mandreste cu penitenciarele Romaniei nici macar conducerea A.N.P!.Cred ca si la Bucuresti au fost respinsi de catre organizatorul paradei!

   • Si la Craiova,un pluton al Grupei de interventie ,din cadrul Penitenciarului Craiova a participat la parada militara impreuna cu celelalte structuri din sistemul de aparare nationala .

  • cu cine sa iesim la defilare tata? suntem vai de mama noastra . . . ma uit la noile generatii de agenti si chiar de ofiteri,sunt asa de prapaditi de parca sa chinuit anp sa-i gaseasca in halul asta de amarati . . . si ca sa se faca de ras as propune ca in fiecare an sa fie adusi elevii de la snpap la Bucuresti la defilare . . . .

 13. LA MULTI ANI, colegilor! Macar astazi sa lasam deoparte problemele care ne apasa. Sunt altele mult mai grele decat cele pe care le tot afisam, cum ar fi: sanatatea, libertatea etc. Bucurati-va de ce aveti!

Comments are closed.