VIDEO: Amnistie, gratiere, penitenciare private

Sorin DumitrascuB1TV face o emisiune cu tema utila. Nu-s iata chiar asa de ingrijorati de soarta intaiului mioratic cazat in penitenciare. Despre proiectul de lege privind amnistia si gratierea, dar si despre penitenciare private, asa cum sunt intelese demass-media, realizatori de emisiuni puscarioase si de fosti detinuti, actuali comentatori.

Sigur, mai e mult pana intelegem toata lumea despre ce discutam, dar parca e cdeva mai bine decat obsesia RTV-ista, recunosc, suspecta din punctul de vedere al subsemnatului prin subiectele inventate si trase de par, lacrimi de avocati care nu-s in stare sa castige in instanta si tinta fixa pe anumite conduceri de penitenciare care, sa vezi suparare, nu-i dau satisfactie lu’ latifundiaru’.

3 Comments

  1. Adriana Stoicescu a lăsat să-i scape porumbelul spunând că „un deținut, atunci când nu mai este filmat”, nu-și mi susține repertoriul-standard.

    S-a spus și despre problema nefuncționării parteneriatului public-privat, și despre subfinanțarea sistemului, despre problemele tehnice (dube care nu mai funcționează).

    S-a mai spus și despre o lege cu dedesubturi, „cu dedicație”, fabricată în miez de noapte, hoțește (au avut cvorum atunci, iar atunci când se dezbat probleme importante aleșii dorm sau trag chiulul).

    În linii mari, s-a spus lucrurilor pe nume și atmosfera a fost una echidistantă. Genul de emisiune fără derapaje și fără acuzații de patimă venite de la avocații diavolului, cu un Miron Cosma mai temperat dar la fel de băgăcios și atoatecunoscător. Deplâng personalul care a încercat să-și facă datoria cât a fost în penitenciarele patriei, în special cele bucureștene, unde a avut statut de privilegiat. A lovit personalul, iar conducerea, din același pupincurism vinovat, a trecut-o cu vederea.

Comments are closed.