Ultimul examen DGA promovat

Manuela Ileana PIELEANUDoamna comisar șef de penitenciare Manuela Ileana PIELEANU a promovat, astăzi, examenul organizat în vederea ocupării funcției de Director General Adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Astăzi, 16.01.2014, la sediul Ministerului Justiției, a avut loc concursul pentru funcția de Director General Adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, ocupat de singurul candidat, doamna comisar șef de penitenciare Manuela Ileana PIELEANU.

Comisia:

 1. Președinte: Ovidiu PUTURA – Secretar de stat;
 2. Membru: Paul MARINESCU – Prof. Dr. Universitatea de Stat;
 3. Membru: Alexandru JIANU – Vicepreședinte Comisia de Apărare CPR
 4. Membru: Alina BARBU – Specialist MJ;
 5. Membru: Cătălin Claudiu BEJAN – Director General ANP.
 6. Secretar: Gheorghe IFTINCA – Director DMRU – ANP

Desfășurare concurs:

 1. Etapa I – prezentare proiect ”Dezvoltarea instituțională a sistemului penitenciar”;
 2. Etapa a II-a – Verificarea abilităților manageriale – 3 spețe.

Note:

Etapa I – 7.60

Etapa a II-a – 7.60

S-a respectat procedura de concurs.

Din partea Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), ca observator sindical a participat domnul Ionuț MOGÎLDEA, iar din parte Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare (SNLP)  domnul Florin STOICA.

12 Comments

 1. Domnule Schiopu consider ca notele sunt mici avand in vedere ca era singura pe loc si avea sustinere. Rezulta ca s-a cam trans de raspunsl. D-l Mogaldea ar trebui sa ne spuna cum s-a derulat efectiv adica ce intrebari au fost puse, raspunsul dat, VIZIUNEA DOAMNEI MANAGER ADJUNCT CARE ESTE PE PASI IMPORTANTI SI MODALITATE DE REALIZARE- RESURSE. De altfel cred ca nu sunt singurul curios de proiectul DG-ului si daca concorda cu DGA??? Nu ne-ati prezentat domnule presedinte nimic vis a vis de aceste detalii importante. Procedura s-a respectat e poveste concret care este viziunea actualei conduceri??? Va rog sa ne prezentati in linii mari proiectul de management al celor doi si pasii de realizare.

  • Da’ ce măi Neculai nu mai ești în cărți?
   Nu trebuie să fie și cineva umplutură?
   Concursurile nu sunt pentru doctori!…

   • Mi-a mai rămas puțină vomă și pentru tine, dacă poftești. În care cărți să fiu? În alea de tarot? I-am mai spus și altei rapandule care a băgat neautorizat capul (în care, vorba reclamei – „hormonul învinge neuronul”) pe ușa din dos pe site, cu nu sunt doctor.

    Dar pentru tine aș putea fi stomatolog pentru vreo două ore, să-âi aranjez dantura. Te bagi? Că tot aduci vorba de „umplutură” ! 🙂

Comments are closed.