Urări de Anul Nou? Sau de 1 Aprilie?

avatare-dragute-pentru-mos-craciun-1,, Cu prilejul sărbătorilor de iarnă doresc tuturor angajaţilor Administrației Naționale a Penitenciarelor sincere urări de sănătate, bucurie şi fericire.

Totodată, vă mulţumesc pentru că şi în acest an, fiecare la locul său de muncă, ați contribuit la ceea ce înseamnă funcționarea în bune condiții a acestei importante instituții a statului, care are ca misiune asigurarea ordinii și liniștii publice, a echilibrului social, prin aplicarea legii și respectarea statului de drept.

A fost un an dificil, dar, în acelaşi timp, un an în care am încercat să îmi respect promisiunile, pe care eu şi Guvernul din care fac parte, vi le-am făcut. A fost un an în care am luptat să vă ofer acel lucru atât de necesar bunei funcţionări a acestui minister şi pe care mulţi dintre dumneavoastră îl aşteptaţi de ceva vreme: normalitate.

Şi în acest an, pe mulţi dintre dumneavoastră sărbătorile de iarnă vă găsesc în misiuni, în ţară sau în afara graniţelor României, asigurând ordinea şi siguranţa publică, ajutând oamenii aflați la nevoie.
Apreciez și vă sunt recunoscător pentru aceasta, la fel cum recunoscători vă sunt și toți cei în folosul cărora munciți oră de oră, în fiecare zi.

Cu speranţa unui An Nou mai bun, vă urez tuturor să vă bucuraţi de sărbători, alături de cei dragi.

La mulţi ani!

Robert Marius Cazanciuc
Ministrul Justiției

sau
Claudiu Cătălin Bejan
Director General al Administrației Naționale a Penitenciarelor

Așa ar fi trebuit să sune un gând de sărbători, al celor ce conduc destinele a 12.500 de angajati ai sistemului penitenciar, ministrul de Justiție și directorul general al ANP.

Nu s-a intâmplat. Măcar atât meritam.
Am primit în 25.12.2013, un mesaj din partea DG, dar Crăciunul aproape trecuse. Cât despre Noul An!!!
Mă gândesc că pe site-urile celor doua instituții, incăpea intre două poze cu diverse evenimente, și un mesaj pentru lucrătorii din sistemul penitenciar. Că altceva!!!

Și ca să nu vă amăgiți cu speranțe deșarte, gândul de mai sus reprezintă mesajul ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, adresat polițiștilor cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Stimați domni, vă doriți dăruire din partea personalului, ne dorim atenție. Măcar atât.
Noi vă dorim un An Nou mai bun și să conduceți cu înțelepciune.

Florin Schiopu
Președinte FSANP

23 Comments

    • nu era treaba lor? dar a cui? de de esti (editat admin) si postezi prostii? oare nu cei de la conducere verifica bunul mers al tuturor celor din subordine sau dupa mintea ta fiecare face ce vrea pt ca sefii nu-si asuma responsabilitatea? dupa mintea mea ori esti (editat admin) ori esti sef, iar daca esti sef mai invata management (editat admin)!

     • Marine nu sunt nici sef si probabil nici (editat admin). Si nici nu am pretentii ca stapanesc managementul asa bine ca dumneata. Insa intr-un sistem ierarhizat si structurat pe sarcini si atributii, sefu al mare nu se poate ocupa de toate. Pentru asta sunt cei care lucreaza in preajma lui. In cazul acesta cele doua cabinete si departamentele de relati publice. Nu am afirmat ca este de scuzat scaparea ci doar am atras atentia ca sub dumnealor, cei care tre sa faca unele lucruri nu le fac. Atat!
      In rest, poti sa ma faci cum vrei, poti sa imi spui ca merit sau nu merit ceva, este parerea dumitale si ai dreptul la ea.

     • Este corect ce spuneți. Vorbeam însă de faptul că puțină grijă,din postura de manager trebuie sa ai, mai ales că nu vorbim aici de ziua de naştere a lui Popescu, din nu ştiu ce penitenciar, ci de sărbătorile cele mai mari dintr-un an.
      Cât despre epitetele adresate dumneavoastră nu cred că sunt în regulă şi rog pe cei care postează, să încerce să dea o formă decentă comentariilor lor.

     • Corect. Incorect e să ai un sector PR într-o instituție, care să fie plătit din bani publici… ca să nu facă nimic.

      Și când te gândești că nu e chiar simplu să ajungi vedetă în UK, trebuie doar să nu minți și să muncești …

      http://goo.gl/3VWG1R

 1. Stimati colegi,
  Sa nu fim rautaciosi. Mai si uita omul, ca de e om si pe primul plan este familia proprie.
  Sunt convins ca si-au facut autocritica si se vor dedica problemelor noastre, vor gasi bani pentru tinuta pe anul 2013, ca doar am trecut in 2014 si restantele trebuie achitate chiar daca se lauda unii cu tinuta noua. Este deocamdata un vis frumos, vor gasi timp si pentru discutarea modificarilor la legea 293/200, a ghidului carierei, a modificarilor legislative, a reusi sa se scrie in fine niste amarate de HG-uri care se prevad in 293 inca din 2004, si sa inteleaga ca suntem si noi in sistem.
  Iertati-mi rautatea, insa cand vad ca ppl-ii sunt singurii care au prioritate ma apuca nabadaile.
  Tocmai de aceea zic ca trebuie sa fiu mai asertiv si sa ii inteleg pentru ultima oara.
  De aceea va rugam si pe dumneavoastra sa aveti inca o data rabdare, ca altfel nu e de bine.
  Fac apel pe aceasta cale la administratorul acestui sait sa creeze o fereastra care sa poata fi accesata direct, in orice moment si in care sa se scrie orice problema aparuta in sistem si orice abuz aparut in sistem, ca poate astfel este mai usor pentru cei de la conducere sa afle ce ne doare si ce ne supara, iar pe de alta parte poate apare si rezolvarea problemelor fara a mai fi noi nevoiti sa solicitam prin intermediul FSANP rezolvarea acestora.
  Va urez un an nou fericit atat dumneavoastra, celor care lecturati, cat si familiilor dumneavoastra.
  Giovani STERE

  • Domnule Giovani, oricine poate scrie pe site-ul FSANP cum s-a procedat si pana acum. Nu-i impidica nimeni sa faca publice abuzurile, problemele, ilegalitatile din stemul penitenciar romanesc.
   Tot ce le trebuie este vointa.

  • @Giovanni: incerc sa va corectez, in prim-planul celor doi domni conducatori de institutii in primul rand va trebui postata institutia iar familia in planul secund! altfel cine doreste sa prioritizeze aspectele familiale in dauna institutiei are o singura varianta: demisia!

   • Dar pentru cei ca tine care isi prioritizeaza interesele si razboaiele personale ……cum ca vor sa ajunga mare ofiter…….care ar fi solutia?……….alungarea?

    • Domnul Raileanu este unul dintre cei ce poarta cu drag stindardul luptei sindicale. E unul dintre liderii de sindicat care face publice abuzurile factorului decizional, incercand, in masura in care poate, sa inlature actiunile ilegale si imorale din sistemul penitenciar.
     Ca are si dusmani, printre care va numarati si dumneavoastra, e firesc, avand in vedere pozitia refractara fata de anormalitati a domnului Raileanu.
     Personal ii urez succes domnului Raileanu!

    • @unchiul Ben: pentru mine solutia ar fi ” Solutia finala”:), problema este ca pentu tine, galatene nu avem nicio solutie!

  • Și totuși nu cumva suntem prea des băgați în seamă cu diverse decizii și proceduri aberante?

 2. Caznaciuc si Bajan,rusine!Sunteti aserviti Puterii si indiferenti precum (editat admin)!Ati pus in aplicare acest “plan de masuri de dezbracat cadre” -mai e putin si ramanem in chiloti precum detinutii?!?! Nu va e rusine,ma??? Siparezii ce pazesc? Sunt o armata de pipitze care se calca pe picioare si iau banii de pomana! Nu va e rusine, unde ne e demnitatea,ma, (editat admin)??? De ce ,ptr.unii vanduti hotilor, ne umiliti pe toti??? Pana cand aceasta prostie a sistemului-e moarta din fasa,Bejane,iti tremura scaunul! Telefoane vor fi in parnaie, chiar daca umilesti cadrele,ma,(editat admin)!!! Rusine,anp si mj-doua sclave aservite comunistului de Ponta!

  • nici nu cred ca le-a trecut prin minte sa transmita vreo urare, din simplul motiv ca domnilor lor nu realizeaza ca sunt colegi cu noi; extrem de jenant si dezgustator acest tip de comportament, din moment ce puteau macar sa dispuna biroului mass-media din A.N.P. sa incropeasca o urare de Anul Nou! dar tot raul spre bine: pentru 2014 au aratat extrem de clar si transparent la ce trebuie sa ne asteptam din partea lor, de aceea trebuie sa fim pregatiti!Credeati ca raul este PDL-ul? uitati-va ca se poate si mai rau!

  • Fara a fi aservit puterii nu poti ajunge in niste functii in tara asta.Si cred ca si prin alte tari numai ca la noi e prea vizibil.

 3. Parerea mea ca pe 25/12 urarile au venit totusi bine.Poate ar fi trebuit in noaptea de 24 spre 25 la ora 0,da’ eu ma culc odata cu gainile si ma scol inaintea lor si nu puteam citi ! Eu cred ca cei doi si-au dat seama ca nu ne putem bucura de sarbatori si nici nu eram alaturi de cei dragi…asa ca e bine si asa!

Comments are closed.