VIDEO: Cel mai bun doctor tot Puscaria!

Cel mai bun doctorDetinutul ala de-l stim a ajuns la concluzia ca puscaria i-a rascolit boli grave, pe care, la nevoie, e bine sa le ai, daca te-ar putea ajuta sa mai furi niscai libertate.

Avocatii si bocitoarele din interminabilul tablou becaloid ”ba e bolnav, ba nu e si vrea sa munceasca si nu e lasat”, de erteve nu contenesc a jelui.

Mai nou – dupa ce-i spuse avocatul la teve, ex-voievodul, descoperi boli chipurile agravate de mediul penitenciar, doctori-i recomanda gulere cervicale, operatii în strainatațuri. Sfanta superstitie si icoanele facatoare de minumi l-au abandonat la poarta puscariei, lasandu-i sanatatea si libertatea in mana avocatilor, medicilor si bocitoarelor.

Isterii de presa,  nu fac altceva decat sa prejudicieze imaginea sistemului penitenciar romanesc, neputincios sa se apere in fata atacurilor becaliene. Mai nou, în viziunea moderatoarei erteviste, penitenciarul pare un loc “blestemat”. Doar sfantul becal, sfant.

18 Comments

 1. Se spune ca angajatii de la ANP au coeficientii de salarizare mai mari decat ai celor care lucreaza direct cu criminalii !!!!! Pai de ce domnule Sorin ??? pai de ce domnule Schiopu ??? Poate nu-I adevarat , si gasiti teme gen ..Becali

 2. Din cate observ, pe acest site se discuta din ce in ce mai mult despre cum petrece Gigi Becali viata sa de zi cu zi in penitenciar, exact cum in televiziunile nationale si private se discuta subiectul Bianca Dragusanu- Victor Slav- Adrian Cristea.
  Chiar nu mai avem subiecte din domeniul penitenciar care sa intereseze personalul? Oare chiar s-au epuizat?
  Ar fi ideal a arata cate ceva legat de noul statut, despre eventuale cursuri ce urmeaza a se derula in 2014 (am inteles ca vom avea in domeniul siguranta si regim o gramada de cursuri), despre noua uniforma etc.
  O seara frumoasa

  • Iar eu din câte observ, ești o oaie căpiată care te-ai plicitisit de site-ul galben și te trezești să mai postezi și aici. Unde ai văzut tu aici subiecte despre curve și proști (cuplul Bianca Sclav)? Poate pe site-ul galben.

   • domnule schiopu,se apropie luna februarie cu repeziciune.Nu vad miscari de trupe nici in tabara noastra,nici in cea a guvernului.Pe ei ii inteleg,sunt ignoranti si ii doare in palarie de sistemul penitenciar.Ce nu am vazut dinspre partea noastra e un calendar concret al protestelor ce va sa vina.Stim doar ca urmeaza.O sa-l facem asa,pe genunchi,sau ne organizam si noi cumva?Nu am auzit nici macar la,, radio sant,,ca ar urma ceva…URMEAZA?Sau stam la ce pica?

    • S-a intamplat vreodata sa nu ne tinem de cuvant. Fiti fara grija ca la timpul potrivit vom fi acolo daca nu vom avea certitudinea ca lucrurile se vor intampla. Luni suntem prezenti la minister. Vom discuta probleme legate de lipsa personalului, de modificare statut, de mod de aplicare a legii de executare a pedepselor si cat de pregatiti suntem pentru asta si vom aduce din nou la cunostinta ministerului ca lucrurile sunt foarte serioase si nu ne jucam. Vedem cum se vor derula lucrurile si vom hotara in consecinta.

     • Domnule . . . fsanp . . ., speta , daca un absolvent in 2013 la snpap avea la incadrare si o facultate absolvita .la incadrare primeste sporul pentru studii superioare avand in vedere ca nu intra sub incidenta legii 330?

  • @vasalul
   Esti malitios daca afirmi asta.
   Spune cu mana pe inima ca aici nu se dezbat problemele reale ale sistemului penitenciar!
   Esti membru al celuilalt sindicat si pozitia ta e partizana.
   Personal ii apreciez pe toti cei ce lupta pentru drepturile angaiatilor, indiferent de sindicatul din care fac parte.
   Subiectul Becali a fost dezbatut intens la tv si FSANP a participat la aceste dezbateri prin dl. Dumitrascu.
   Fireste, se poate discuta daca e mult sau putin, dar ignorat nu putea fi un asemenea subiect, pentru ca ne priveste direct.

 3. Mă adresez domnului psiholog:

  Măi hanibalule…

  Ai fi psiholog dacă nu ai fi abject și poate că te/ai integra perfect în peisajul unui serviciu de reintegrare impotent cu concepțiile mizerabile despre (ne)vinovăția becaliană.

  Ești un abject și un infect, de departe mai abject și mai mizerabil decât pitecantropul de cosma. Ești un jeg, hanibalule…și mi/e scârbă că sunt contemporan cu tine și cu acel șoarece cu ochelari de la partid.

 4. aveti dreptate domnule Raileanu, sa ne focalizam atentia pe proiectele de statut, ghidul carierei, uniforma etc ce vizeaza angajatii si nu pe problemele detinutilor

 5. eu va propun sa nu mai antrenam imaginea federatiei in mediatizarea/ comentarea/diseminarea unor aspecte infractionale ale diferitilor c.i.p. din penitenciare.Subiectul excede doctrinei sindicale , asa ca focalizati-va pe tintele nostre( ale angajatilor) , nu pe cele ale avocatilor.Ajunge!

Comments are closed.