Adrian Mircea – devotament de aservit

Adrian MirceaAdrian Mircea, îndrăzneț ca un Cireșar (vezi Cireșarii de Constantin Chiriță) s-a încumetat de la sine putere, sau pus de alții să mă jignească ca la ușa cortului, folosind un limbaj pe care numai păpușarul lui l-ar găsi demn de un funcționar public cu statut special de la Penitenciarul Poarta Albă.

 el comandandante

JANUARY 31, 2014 AT 12:29 AM

zi sa traiasca mata ca asa e….

Cu un lexic de maxim 7 de cuvinte, acest personagiu și-a dat o identitate falsă (Adrian Mircea), deoarece caracterul său umil și prefăcut l-a determinat să se ascundă în spatele unui alt nume. Dacă cei care reclamă abuzurile conducerilor o fac sub pseudonim din cauza repercusiunilor care i-ar putea transforma în victime, acest pupător de șezut managerial-dictatorial nu avea niciun motiv să o faca sub anonimat. Singurul motiv real ar fi frică de reacțiile colegilor asupriți. Gest deplorabil, personalitate lamentabilă.

Mitul, că moderatorul site-ului ar ști cine postează sub anonimat este FALS. Mi-as dori să cunosc identitatea celui ce m-a insultat, însă nu o pot face. Este doar un mit lansat pentru a descuraja postarea pe site-ul FSANP. Mi-as dori pentru a arăta oamenilor cine este el cu adevarat. Mi-aș dori să dezvălui calitățile lui (dacă are…) și defectele lui, pentru că oamenii au dreptul să-i cunoască pe farisei.

Deranjat de faptul că Führerul penitenciarului dobrogean nu mai poate ține elefanții sub preș și că lucrătorii de la Penitenciarul Poarta Albă au luat steagul revoluției în mâini, un cerc de interese a angajat un aservit pentru a-i lua apărarea în fața criticilor și acuzațiilor aduse de angajați ai penitenciarului.

Odinioară, lucratorii erau absenți, temători, cu timpul, sloganurile anti-despotice ale sindicatelor i-a transformat în protestatarii online, apoi nemulțumiții s-au făcut din ce în ce mai vocali, devenind lideri, strângând în jurul lor alți lucrători dornici de egalitate de șanse, de dreptate, de corectitudinea deciziilor. Când nicio formă de dialog nu a avut succes, oamenii fervenți au iesit în stradă, protestând, militând pentru drepturile lor, drepturi pentru care, în anii ’89, s-au sacrificat vieți omenești la Revoluție.

Să ne lăsăm convinși că spiritul de luptător s-a stins în români? Ar fi o ofensa adusă martirilor.

Vi se pare normală atitudinea acestui coleg, de a înjura, insulta, ofensa în dezavantajul angajaților  din sistemul penitenciar?

29 Comments

 1. Să nu fim răi, băiatul a fost pe jumătate cinstit, nu există nici un Mircea Adrian la Poarta Albă, dar… avem un Mircea Lucian, secretar al directorului, care ar putea fi un vajnic apărător al acestuia, de vreme ce-i permite să piardă vreo 2 ore zilnic difuzând bancuri pe Comunicator, în timp ce alţii au prostul obicei de a lucra. Oare dacă-l redirecţionează la escorte, să zicem, unde e posibil să figureze în organigramă, tot aşa de “principial” şi imparţial, ca tot românul ar fi, sau vorba lui nea Iancu, ar da anonime şi le-ar semna?

 2. Stimate d-le Dorobantu,va propun spre studiere si consultare daca se poate cu ministrul justititiei urmatoare chestiune cred valabila in toate unitatile de penitenciar;Cum pot eu cadru sa ma apar sau sa iau atitudine cand atat directorul cat si dir.adj.paza sunt mana-n mana.In toata povestea se adauga si-un lider de sindicat aservit conducerii.Ce pot face eu ,cand stiu ca numai cu o semnatura a directorului la propunerea comisiei de disciplina,pot fi trecut in rezerva.Sincer,pot sa iau eu orice atitudine ,oricum nu m-ar asculta nimeni,iar la instantele de judecata ,mai bine nu.CE POT FACE? EXECUT FARA CRACNIRE ORICE ORDIN….NUUU.

  • Daca la Kanal D suleyman magnificul intarzie sa apara haideti sa vedem cu ce se mai ocupa maria sa sultanul suleiman de la spitalul rahova, mai ales ca raiaua ii este calcata tocmai de 3 crai de la imparatia MJ (corpul de control)…….Cum isi facura aparitia craii, suleiman dadu ordine exprese sa se faca curatenie maxima…adica sa dispara toate medicamentele expirate, sultanele sa ascunda pungile personale cu medicamente si, minune in sfarsit au aparut si pungutele bolnavilor, SIIC! DEPASESTE BUGETUL SI CADE IN DIZGRATIE. …….este foarte comunicativ si respectuos numai foloseste cuvinte triviale de cand a venit controlul…ca pana sa ajunga controlul i s -a adresat doamnei director medical “doamna, eu nu …..nevasta hotului”……acum mai are o bucurie, a scapat si de ultimul chirurg care era pe statul de organizare, nu va mai avea cine sa – i sufle in sarmale…..ca ce sa spun sultana de pe chirurgie ii aduce managerului sarmale sa manance…..ii intinde mese bogate cu placinte si bucate….Cam atat astazi…Va urma.

  • Pai daca dispozitia este legala de ce trebuie sa cracnesti,pe de alta parte te duci la instanta si daca nici acolo nu ai dreptate inseamna ca mataluta ai o problema.

 3. Din categoria “nici o zi fara sa ne batem joc de angajati” azi va prezentam – ati ghicit- Pnt Galati.Mai nou angajatii se descalta daca poarta detecteaza ceva la picioare.Si cum mai toate incaltarile au cate o sina metalica pe talpa sau capse normal ca poarta va detecta ceva.Asa ca se descalta angajatul , i se pun incaltarile intr-o cutie de lemn ce se trece prin aparatul cu raze x.Cred ca va urma prezentarea lenjeriei intime la control, mai ales la femei ca doar sutienele au acele baleniere sau cum se numesc.Acel birou care era serviciu si s-a porcit- vorba unui coleg-isi incaseaza lunar banii degeaba intrucat nu se vede nici un rezultat- nu tu prevenire, nu tu combatere- inafara de amenintarile cu Parchetul si politia aruncate cu mare darnicie si larghete de imputernicitii zilei, imbuibati si imbibati de importanta functiei lor.

 4. Nu stiu de ce , poate doar am impresia, dar in tot mai multe penitenciare personalul accepta jigniri din partea colegilor / superiorilor….Inainte de orice , cu totii, indiferent de functiile pe care le ocupam, avem umilul drept de a fi tratati cu RESPECT! eu una , cand mi s-a incalcat acest drept , m-am aparat , in scris, pastrandu-mi calmul si decenta, facandu-mi o armata de dusmani , dar si prieteni adevarati care m-au sprijinit si mi-au urmat exemplul,….neacceptand sa fiu calcata in picioare nici macar de Dl. Director!De ce exista aceasta frica???Daca o parere/atitudine este majoritara , nu inseamna ca e si corecta!

  • Datorita codului deontologic,pe care unii ofiterii il respecta cu stoicism 🙂
   Este mai la indemana sa injuri orice si pe oricine.

 5. http://m.youtube.com/watch?v=s31rfaHQ_kk

  Le dedic tuturor colegilor aceasta melodie, chiar si celor care nu ma au la inima.
  Personal, ii apreciez pe toti cei ce imbraca uniforma si sunt in slujba legii.
  Acum sunt in concediu dar marturisesc ca abia astept sa-i reantalnesc pe ai mei camarazi.
  Forza DINAMO!
  Traiasca ROMANIA!

  • Stimati colegi, asistam la ofensiva celor criticati de dumneavoastra pe acest site, numai ca mirmidonii acestia folosesc un limbaj care tine de marturie atitudinii lor din unitatile in care se cred stapani de latifundii. Aceleasi frustrari ale lor, pe care le observati in unitati, se regasesc si in limbajul trivial pe care il adopta acum pe site. Cuvintele grobiene si de mahala m-au determinat sa-l moderez pe acest postac, itsy-bitsy.

    • Stimati colegi,
     Comportamentul acestor: el comandandante, aabbccdd….., marco polo, marcela lupea, itsy-bitsy, demonstreaza faptul ca v-ati facut auziti, iar mesajele voastre au avut efect, au deranjat filfizoni din astia cu arogante in cap si lipsiti de simtul penibilului.
     Fariseule coleg, nu lua prostia drept scuza si nu mai clama ca as fi dictator! Dictator esti tu si acolitii tai, al caror dezmatul verbal si comportamental vine dintr-un exces de frustrare si din dorinta frenetica de a-si etala proastele decizii.

 6. Imi place la nebunie melodia asta… 🙂

  http://m.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q Acum sa nu incepeti cu rautati de genul : Who the fuck is @aabbccdd… 🙂 Sincer, habar n-am cine e @aabbccdd… sau , ma rog, Adrian Mircea, asta din spusele lui… La Poarta Alba suntem aproape 600 de angajati si , personal, nu ii cunosc pe toti. Avem vreo doi colegi Mircea pe la Valu dar ma indoiesc ca @aabbccdd… ar putea fi unul din ei. Pana la urma poate fi un nume fictiv, dar pana la urma nici nu are importanta, indiferent cine ar fi are dreptul la opinie.

  PS: Asa ca idee, pentru ca @aabbccdd… l-a jignit pe dl.Dorobantu eu o iau ca pe un afront personal, am sange de oltean si fratia oltenilor e cu mult peste lojele masonice… 🙂

 7. Dragul meu,Adrian Mircea,doresti sa cunosti adevaratele nume din spatele nick-name-ului,dar crede-ma,nu lasitatatea ma caracterizeaza,ci mai degraba mi-e frica de prostia ta si a conducerii penitenciarului Poarta-Alba,care nu stie sa poarte un minim dialog decent,apeland la functii,ordine stupide sau in final te executa cu comisia de disciplina.Mai nou se poarta si denigrarea colegului[vezi cazul colegei Flintoc],care a dorit sa-si arate necazurile pe acest site,iar la unitate a-ti inceput sa o face-ti nebuna si a-ti bagat-o si-n comisia de disciplina.Tare mie ca este cantecul de lebada al tau si-al lui Dinca,ca prea nu mai aveti nicio limita.Crezi ,mai Adrian Mircea ca esti o mare valoare,nicidecum,ai noroc ca ai o functie care in loc sa faci ceva bun cu ea te folosesti in scop personal.Nu esti decat unTarzan gonflabil care te dai mare numai la cadre care nu fac parte din gasca voastra.Singurul tau atu,este acela ,ca ti-ai modelat buizele ptr.dosuri cu functii din sistem.Cat crezi ca o sa-ti mai inghita ifosele de moazela in calduri taticul tau (editat admin).Oricum acest Adrian Mircea este o nulitate fara sprijinul vostru.

  • Ptr.cristofor…
   Nu ma deranjeaza ca,am fost tarata in comisia de disciplina de 3(trei)ori in 2(doua)luni de zie,asta se numeste,,Hartuire”,dar de proape 30 de ani m-am obisnuit cu asemenea comporamente,,necizelate” si,mi-am spus punctul de vedere de fiecare data fara sa permit sa-mi fie calcata in picioare ONOAREA pe care,multi,, avansati” la apelul bocancilor,m-au ranit ENORM.Multi ,,domni” care,nu stiu sa-si respecte colegii catalogandu-ma drept,,nebuna” nu..desteapta si nici pupincurista…..probabil asa se comporta si in familie si,cand se vad sefi…fac precum tiganii…nici pe mama nu o iert..
   Asa ca,nu va lasati calcati in picioare de ,,nulitatile”..avansate la,,urgenta..si de cei care nu cunosc,,Codul bunelor maniere”
   La noi mai ,,vechi” noi femeile ca sa,nu zic doamnele trebuie sa-i salutam pe domnii,,Barbati”,cu multe grade..asteapta sa ii saluti ca de..ei sunt OFITERI iar noi….marionete…frumoasa educatie au unii…
   ba chiar se uita lung la tine….si,trebuie sa te simti,,sa traiti”….:)

 8. domnule dorobantu
  doar simplul fapt ca sunteti in pozitia de a cenzura/modera comentarii pe acest site va face sa credeti ca sunteti detinatorul adevarului absolut?crunta eroare.EU sunt adrian mircea si in toate comentariile mele,unele dintre ele cenzurate de dvs,am avut un limbaj decent.am observat ca acolo unde nu am fost de acord cu dvs si cu ceilalti cativa contestatari de profesie a tot ce se intampla(in puscarii sau oriunde)ati avut grija sa nu publicati ce am scris.pentru mine a fost ciudat sa imi cereti numele si prenule.vi l-am dat.sper sa procedati la fel cu toti nicusorii,adkinsii,cici,torquemezii,ciumpalacii,cristoforii,son of rainii,corazii si ceilalti.asta pentru corectitudinea ce credeti ca va caracterizeaza.nu am cunostinta cu cine va razboiti dar asa cum am mai scris,doar faptul ca inca nu ocupati un post cu o catusi de putina putere decizionala nu v-a aratat adevaratul caracter.am citit ca ati ajuns ,in sfarsit, sa lecturati “ciresarii”.altii au facut-o in scoala generala.mai bine mai tarziu.
  dupa caracterul dictatorial pe care il aveti,nu cred ca o sa publicati postarea mea.eu va asigur ca aceasta va fi ultima.cu un epigon al sistemului penitenciar nu prea am ce discuta.

  • Comentariul din continutul articolului spune totul despre calitatea postarilor dumneavoastra pe care ma acuzati ca le-am moderat. Bunul simt v-ar fi fost de ajuns in a va ajuta sa va dati seama ca ce am editat erau cuvinte nedemne pentru profesia dvs.
   In incercarea de a va deculpabiliza, cadeti si mai mult in penibil.
   Va rog sa nu mai mintit cu nerusinare!
   Imi consum energia degeaba cu dvs.
   La revedere!

  • @aabbccdd…
   Nu ti-o spun cu rautate.
   Ti-ai recitit postarile?
   Tu ai vrut sa stii cine sunt cei ce au postat acea scrisoare deschisa.
   Era de bun simt sa-ti dai tu numele inainte sa.le ceri altora sa faca asta.
   Cei mentionati de.tine nu au cerut asta, asa ca argumentul tau nu e valabil.
   Aici e casa FSANP, este daca vrei o sedinta online a membrilor acestui sindicat.
   O sedinta cu usile deschise la care pot participa si cei care nu sunt membrii acestui sindicat, cu conditia sa nu intre cu bocancii plini de noroi si sa ne adreseze injurii…
   Asta o poti face la tine acasa daca vrei, poti accepta pe cine vrei si te.poti lasa si batut si injurat, e.decizia ta.
   Personal sunt impotriva cenzurii, atata timp cat cei ce se exprima sunt de bun simt si au argumente pertinente.

  • @ aabbccdd
   Daca dumneata esti adrian mircea,de ce ai postat sub aabbccdd?Cred ca din cauza ca iti mimezi persoana si existenta.Nu exista caracter dictatorial,ci doar mania persecutiei.Toti anonimii enumerati de dumneata nu fac parte din clubul aservitilor,asta este diferenta pe care nu o intelegeti.De fapt, cine sunteti dumneavoastra?

 9. Cosmine, toti cei de teapa lui “adrian mircea” sunt produsul si inactivitatii si indolentei sindicatelor din unitate. nu am sa fac o radiografie a statului de functii din unitati, dar nerespectarea disciplinei de stat este determinanta in aparitia tuturor “relelor”! lipsa personalului dintr-un anumit sector, “aglomerarea” nejustificata din altele, nemultumirile si nedreptatile sunt consecinte ale acestui mod de a activa inr-un sistem. astfel, in anumite locuri calde isi fac loc acesti pupatori de sezuturi si care au tot interesul sa tina pana si scaunelul sefului cald, pana cand acesta se aseaza pe el. sindicatul nu spune nimic pentru ca si acesti favorizati ai sortii sunt si ei membrii de sindicat. cum sa iti dai cu stangul in dreptul, sa te iei de ei si sa iti pierzi cotizantul!? uneori cotizantul este chiat lideras! si s-a dus naibii miscarea sindicala. partea mai proasta este ca, membru de sindicat fiind, poate asa cum spuneam chiar lideras, va face un joc dublu: fariseu cu membrii si pupator de dosuri cu sefii! iar daca mai si considera ca seful e in pericol si implicit si scaunelul sau, ataca! nu pregeta sa coboare pana la nivelul la care poate sa isi umileasca colegii, organizatia sindicala din care face parte si pe orice altcineva care reprezinta o amenintare! pentru el nu conteaza fiindca hartia igienica e e ieftina si obisnuit cu gustul, poate sa o foloseasca si pe partea cealalta. vom spune ca sistemul e de vina! dar sistemul suntem noi! si suntem plini de vina! pacat ca ne-am invatat sa treaca timpul peste noi fara sa lasam amintiri celor care vor veni!

  • @florin
   Pura curiozitate,cati colegi de tipul “adrian mircea” ai adus pe calea cea buna? 🙂

 10. Observ că cerberul limbii române „urzica”, n-a mai catadicsit să mai spună că lipsește cratima.Unora lipsa argumentelor într-un dialog îi dezarmează și, în consecință, lasă masca dreptății jos și se arată în deplinătatea grobianismului în care (editat) i-a(u) educat.

Comments are closed.