Modificare: OMJ 3544/2012 si ROF – bilete de odihna

Modificari-legislativeÎn urma dialogului cu organizațiile sindicale, decidentii hotărăsc modificarea OMJ 3544/2012 si ROF – bilete de odihna.

În ceea ce privește OMJ 3544/2012, punctual de vedere al organizațiilor sindicale a fost acela de a elimina ambiguitatea expresiilor „În contact cu, activităţi directe”…, sintagme ce au dus la inadvertențe în acordarea sporului pentru condiţii deosebit de periculoase  personalului din sistemul administraţiei penitenciare.

Privitor la ROF – bilete de odihna, s-a avut în vedere faptul că în momentul de faţă dreptul la contractarea biletelor de odihnă, tratament şi recuperare şi decontarea contravalorii acestora cu prestatorii de servicii este lipsit de aplicabilitate la nivelul sistemului administraţiei penitenciare, se dorește revigorarea legislației, prin crearea unei structuri care să aibă în atribuţii, contractarea biletelor de odihnă, tratament şi recuperare şi decontarea contravalorii acestora cu prestatorii de servicii.

!! PROIECT OMJ modificare 2544 din 2012

Ordin MJ modif. ROF- bilete de odihnă

24 Comments

 1. pana la urma se alege praful de tot zbuciumul nostru de a avea o identitate, o lungim pana cand cei care astazi sunt de acord vor pleca si apoi eternul ,,o luam de la capat,, spuneti ca ultimul lucru aflat in divergenta, trecerea agentilor in corpul ofiterilor s-a rezolvat, atunci ce…doamne iartama mai asteapra ANP-ul si nu trimite proiectul mai departe?

  • Asta am vrut si eu sa spun. Am lungit atat discutiile cu trecerea agentilor pe functii de conducere (apropo, nu am absolut nimic impotriva carierei agentilor, ar putea sa mearga chiar mai sus de pozitia sef birou, dupa mine), cu denumirea de politist, incat eu nu mai vad cum o sa treaca noul Statut, in conditiile astea. Asta e.

 2. S-a rupt USL-ul. ”Si ce daca?”, o sa spuneti. Pai, cu ocazia asta, o sa ne mai numim noi ”politisti”, vor mai accede domnii agenti in functii de conducere taman prin 2020, daca Legea Statutului va fi introdusa in Parlament de catre ministrul Cazanciuc. Va reamintesc ca Statutul va face parte din categoria legilor organice, unde este necesara adoptarea cu o majoritate diferita de cea in cazul legilor ordinare. Desigur, ar putea sa aiba si soarta legii 293, adica adoptarea prin OUG, cu modificarile respective, posibil neagreate de noi, atunci cand va trece, exact cand vom uita de ea, musai, prin Parlament. Va rog sa ma contraziceti. Poate nu am dreptate.

 3. Nimic,despre ,,eminentul” O.Putura,eminenta cenusie,juristul lu’peste….oare a inceput sa tremure si Bejan?

 4. D-le Cosmin,biletele de tratament se iau, de regula,tot de smecherasi si palmasi ai sistemului-n-ai loc de ei!In alta ordine de idei,ne aratati tinuta aia nenorocita pana la urma???Ce Doamne,iarta-ma,e asa de secret de stat?!?!

   • Aveți idee, alanoua ținută s/a renunțat șa culoarea galbenă? Eu unul o găsesc de tot (editat admin).

     • Explicabil 🙂 ..și deloc neglijabil amănunt. N-au pierdut nimic cei de la PF. … și-un praz verde, cum s-ar zice!

     • Si noi ce suntem,(editat admin),luam de bun ce arunca altii???Sa elimine galbenul ala oribil,nu-l poarta cucoanele si intepatii din ANP!

Comments are closed.