Solicitam ANP o misiune de control la Penitenciarul Tulcea

Desi in august 2016, in urma unui control al Serviciului Inspectie Penitenciara,ion fedeorof la penitenciarul Tulcea au fost identificate o serie de aspecte negative, care pot imbraca sfera penalului, directorul penitenciarului Tulcea a ales sa trateze cu dezinteres aceste aspecte.

In acest sens solicitam conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor desfasurarii unei misiuni de control ce ar trebui sa aibe in vedere modul in care au fost indreptate neregulile constatate cu ocazia controlului de anul trecut, precum si o serie de aspecte ce tin de comunicarea intre conducerea penitenciarului Tulcea si conducerea sindicatului Delta Tulcea.

Adresa DG referitor la Tulcea

Advertisements

24 Comments

 1. Stai calm domnule. Nu Nae a aprobat introducerea telefoanelor in camere. La bilantul ANP insusi domnul Vulpe a dat verde la presiunile directorilor din tara!!!

 2. Momentan la Galati Domnul Nae a facut un lucru foarte bun: a ajutat supraveghetorii prin montarea de catre firma respectiva a telefoanelor in camere.Rezultatul? Bataia de joc din partea detinutilor s-a mai diminuat.

 3. Ce inseamna pe blat? Pai fara sa fie respectata procedura trecerii de pe o functie pe alta?! Postul nu a fost scos pentru sursa interna pentru a da voie nepoteilor, slugilor si altor specialisti sa il ocupe! Ce draqu inseamna pe blat? Citeste putin DEX! Inseamna pe ascuns, pe furis… Tot incearca unii sa vina la Galati pe ciolane caldute de vreun an de zile!

  • Ce va mai place sa comentati aiurea! Nu are nicio vina ofiterul ala ca si-a facut o cerere de mutare la Galati! Scapati de mentalitatea asta comunista. Mai bine e daca nu vine nimeni la Galati.

   • Dar cum se face ca nu vine pe o functie unde e de munca? Ca la puscarie nu prea ai ce mobiliza totusi.Pisicile din curte poate.

   • Noi sustinem sa vina orice fpss pe orice functie vacanta. Il asteptam chiar si pe tanarul ofiter din ANP care a initiat nota prin care se solicita detasarea la ANP a colegei noastre(din cadrul serviciului evidenta). Postul de sef serviciu evidenta este vacant.

 4. Mama mia ce de chestiuni tari aici!!! Ce va mai freaca ridichea de Feo cat a fost la Galati! Uite cum apare Pietricica, Durac, Cristian, Ionele. Câtă răutate! Parca Feo nu avea bani din salariul de director sa plateasca o masa. De ce nu se ancheteaza cu puturile lui Tugui? De ce nu se ancheteaza faptul ca Penitenciarul Galati este obligat sa plateasca 3 miliarde unor firme din vina celor care au condus proiectul din fonduri europene! Ups!

 5. Mamaaaa ce rai sunteti acum si ce incisivi si ce mai combateti voi pe Feo si pe Ionele. Dar cand erau la conducere si va punea neamurile unde ati vrut era bine nu?Cand va bateati pe burta unii pe altii si cu altii era bine? Mari caractere …….

  • Eu nu am avut de castigat de pe urma lui Feodorof sau Ionele. In schimb, am fost sa discut de mai multe ori cu directorul si nu a reusit sa priceapa ca nu este Dumnezeu.

 6. Se poate ancheta și cine le plătea consumaţiile de la Hotel Alex lui Feo&compania cat a fost director la Galaţi.
  Spunem noi cine era compania sau fac un pas în faţă și ridică două degete Inele, Radu Nicușor, Perjeru și bpmc-ul din acea vreme?

  • Gig-el…….completeaza lista cu Durac si gasca din proiect si sa nu uitam ca plata se facea prin Petricica 1, 2, 3, 4…….si cred ca pana se sesizeaza DNA o sa ajungem la Petricica 69, ca in fiecare an castiga licitatia de la magazinul unitatii sub umbrela Durac-Cristian Alexandru.
   Feo a fost baiat destept, a mancat, a baut, a f…t si a plecat.

  • Daca se doreste se poate orice: de la schimbarea din functie pana la….., doar daca se doreste. Sunt o casta, se acopera unul pe altul, pana cand se da un ORDIN.

 7. Intrebare pentru domnul Director Nae Marin: se aude ca postul de la Mobilizare a fost dat pe blat unui ofiteras de la Tichilesti! Post special pastrat pentru un proaspat academician! Va avertizam ca au trecut cele 3 luni de proba. Dupa 01.03 vom da pe site orice derapaj!!! Se discuta demult timp despre blaturi cu acest post!

  • Ce inseamna sa fie dat pe blat? Daca sunteti ofiter, absolvent al Academiei de Politie, puteti ocupa si dumneavoastra functia aia

 8. Rugăm actuala conducera MJ să controleze și activitatea, mai bine spus inactivitatea, directorială a acestui mârșav individ în perioada cât a condus Penitenciarul Galaţi.
  Aist individ va scoate în faţă că în respectiva perioadă a avut loc o inspecţie generală/control de fond.
  FALS.
  Acest control a analizat activitatea dinaintea venirii lui la Galaţi.
  Nu putea controla activitatea unui director de 2 săptămâni.

  • Nu a condus niciodata Penitenciarul Galati. A executat doar ordinele primite.

 9. Individul asta de mult trebuia schimbat din functie. De ce i-a tolerat ANP toate derapajele?

Comments are closed.