Despre mutari si nu numai…

Azi a avut loc sedinta de mutari. Mutarea pentru promotia 2016, ramane sa fie discutata inainte de repartitia elevilor de la SNPAP Tg-Ocna. Mai jos aveti tabelul cu cei aprobati:

Mutari 06 Martie 2017

Maine voi participa la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social pe tema legii salarizarii. Sper sa vedem care este viziunea acestui ministru cu privire la aplicarea viitoarei legi a salarizarii.

Pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor, la secțiunea Carieră – Concursuri din sursă internă, a fost postat Anunțul de scoatere la concurs a 153 posturi vacante de conducere din sectorul operativ, din unităţile subordonate.

ANUNT

ANEXA 1

ANEXA 2

ANEXA 3

 

Advertisements

13 Comments

  1. Pai ce ai fi vrut sa le dea in scris? Logic ca trebuie ca fiecare director sa isi asume. In caz unor eventuale neplaceri ANP nu isi va asuma asa ceva.

  2. Stai calm domnule! Telefoanele nu au fost introduse in camere la Galati ca asa a vrut Nae. La bilantul ANP insusi domnul Vulpe a dat liber la a fi montate telefoanele fixe in camere la presiunea unor directori din tara! Acest lucru s-a vazut prin faptul ca firma agreata, Paytel (care are preturile mai mari ca BVPHONE) a si aparut la poarta unitatii dornica de treaba! Chiar daca acest lucru este extraordinar pentru supraveghetori hai sa nu acordam laude fara sa stim tot adevarul.

  3. Domnule Schiopu trebuie discutata si salarizarea agentilor de escorta care este o problema veche.Sunt si acolo destule responsabilitati si riscuri si totusi sunt cele mai mici salarii din sistem.Va multumesc.S a iesim in strada si noi ca iar o sa fim sariti la salarii!!!!!!

  4. Domnule Schiopu, speram ca la discutiile pe tema noii legi de salarizare, sa sustineti micsorarea diferentei dintre salariile agentilor si ofiterilor, la fel cum a facut acest lucru si sindicatul politistilor.Nu e normal ca un agent cu 25 de ani vechime in sistem sa nu aiba un coeficient al salariului la iesirea in pensie macar cat al unui subcomisar,oricum ofiterii mai au inca trei gradatii pana la iesirea la pensie .(ca vechime si grad) si vor avea salariile mai mari ca agentul,lucru care e in regula intr-o limita rezonabila.
    Asa s-a promis, ca va fi micsorata aceasta diferenta salariala,anormal de mare,tinand cont ca riscul cel mai mare il are agentul si e in linia intai,asa ca normal este ca acest risc sa fie renumerat ca atare,nu mai vb de nr.orelor suplimentare,etc.
    O alta nedreptate se pare ca se va crea,daca se va primii un raspuns pozitiv, solicitarii aplicarii salariului minim la salariul de functie,chiar daca ptr. scurt timp,pana la intrarea in vigoare a noii legi de salarizare.Un nou angajat sa aiba acelasi salariu de functie cu un angajat de peste 20 de ani vechime.Numai in Romania se poate intampla asa ceva.Normal este ca la angajatul nou incadrat sa ii aplici minimul pe economie si etapizezi salariul de functie dupa vechime,incadrare,grad,responsabilitate, nu la oala pe toti.Unde in lumea asta civilizata,un nou angajat sa fie incadrat direct pe maximul unei functii,nu pe nivelul cel mai mic si pe parcursul carierei sa promoveze in functie.Parca totul e pe dos,nu cum ar fi firesc si nu vede nimeni ca nu e in regula.

Comments are closed.